Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai (2010-2015)

616 posts, 211236 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 44

📖 Pagination options
Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii cornel001

Stam prost cu memoria. Reabilitarile liniilor de tramvai au inceput pe vremea lui basescu/videanu.

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii ByOnu

cornel001 wrote:
Stam prost cu memoria. Reabilitarile liniilor de tramvai au inceput pe vremea lui basescu/videanu.

Dar a continuat masiv de cand e Oprescu, si mult mai calitativ. Nu ca pe Giulesti de exemplu.

Si totusi, din tot mesajul meu asta e tot ce ai avut sa comentezi? Sa inteleg ca-mi dai dreptate, in afara de partea cu liniile de tramvai?

Nu stiu exact ce s-a continuat sub Oprescu, dar una facuta mai recent, la Dristor, e facuta cu, curul, fata de altele mai vechi, cum e la 1 dec. 1918 sau pe Colentina. Totusi adunand si scazand, e greu ca sa tragem o concluzie clara care a facut mai calitativ. Oricum, am cam deviat de la subiect, hai sa ne oprim aici.

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii Serban

@ByOnu
Eu zic sa nu incepem o discutie off-topic de tipul x vs y. Totusi, desi recunosc multe din meritele lui Oprescu, nu cred ca e intemeiat postul tau. Cornel are dreptate, daca vrei enumeram un pic sa vezi fiecare cat a facut.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii Utilizator anonim

Modernizarea liniilor de tramvai este o operatiune care se face obligatoriu la anumite perioade de timp deci nu stiu cat de mult trebuie atribuita unui primar sau altuia.
In acest tip de discutii cred ca ar trebui sa ne axam doar pe "noutati"  ;)

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii Dominatrix

Utilizator anonim are dreptate, pentru gargara politica (si nu numai) avem topic special aici.

Revenind la pasaj, daca baietii "si-au strans jucariile si au plecat" e clar ca mai avem de asteptat pana incep lucrarile la acest pasaj. Dar pana la urma stie cineva exact ce solutie tehnica se va adopta? Fiindca am inteles din discutiile de aici ca solutia "ca la Obor" nu e posibila.

Mai vreau sa zic doar ca in timp ce ei doar au scrijelit peretii, noi am umplut deja peste 15 pagini. Daca aveau aceeasi pasiune ca noi, erau departe cu lucrarea acum.  :P

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii Grigore

Trotuarul de langa intrarea in pasaj, pe partea dreapta in sensul Vatra Luminoasa => Dristor, a fost spart aproape pe toata lungimea intrarii in pasaj, pe o latime de 3-4m. Se pare ca incep lucrarile "serioase".

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii PinkyHog

A aparut si un panou informativ pe spatiul verde la intrarea dinspre Dristor.

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii shoppy

Pai bagati o poza si cu panoul informativ daca se poate.
Eu am trecut ieri prin pasaj si arata absolut lafel.

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii 3mil

La prima vedere se pare ca s-a renuntat la ideea mutarii liniei de tramvai pe mijloc, banda castigata in urma acestei modificari compensand-o cu o bucata din spatiul vechi de pe trotuar...

Nu cred. Si la Obor s-a latit soseaua, desi linia s-a mutat pe mijloc.

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii GAC

Oricum s-ar face linia de tramvai, cel mai important e sa se faca o statie pentru sensul de mers St cel Mare - Piata Sudului, ca momentan, daca vii din Dorobanti si vrei sa mergi in Balta Alba, trebuie sa cobori la Mieilor si sa mergi pe jos 300 de m. Si bineinteles sa se desfiinteze panarama de statie Mieilor, care mai mult incurca si pe deasupra e doar pe un sens si e si f aproape de statia V Luminoasa.
Din punctul meu de vedere, faptul ca nu exista statia de care am pomenit anterior, e o dovada suplimentara a lipsei de viziune a proiectantilor, daca nu chiar cretinism, dar si lipsa de interes a RATB pt calatori, sau cum spune Dominatrix, efortul RATB de a alunga calatorii.

Eu folosesc statia respectiva si vine "manusa". Tine cont ca la statia respectiva este unul din accesele principale ale Stadionului National si a Bazinului Olimpic. Asa ca statia ar trebui dublata inclusiv pe sensul Dristor - Obor, nicidecum desfiintata.

Nu pricep ce problema au romanii in general si bucurestenii in special cu distanta prea mica dintre statii. Peste tot prin occident unde am folosit mijloacele de transport in comun, statiile de autobuz si tramvai, mai ales in centru si pe inelul central, au statii la 150-200m. Scopul transportului public de suprafata nu este sa duca repede 10 oameni de la un capat la celalalt, ci sa asigura circulatia fluenta a unor mase mari de oameni pe intreg parcursul. Iar asta inseamna statii dese in zona centrala, unde punctele de interes sunt foarte apropiate unele de altele.

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 44

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”