Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Termoficare

1134 posts, 270063 views

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 81

📖 Pagination options
Re: Termoficare orex

Nici in DT nu e vreo temperatura mai formidabila (nu se mai usuca nici maieul/maioul intr-o zi pe calorifer), noroc ca m-am calit pe vremea ailalta si am, deja, anticorpi! :rofl:

Re: Termoficare aztec

Minti. :)

Seara e ..ok.
Dimineata te trezeste frigul ..

Mata stai la gura cuptorului...cu microunde?! :rofl:

Re: Termoficare punmeister

In Aviatiei deja ma simt ca in aula A01 din ETTI  :evil:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare Mircea G

Utilizator anonim 2 wrote here:
....... Banuiala mea e ca astia pur si simplu fac economie la gaze si o baga pe aia cu “reteaua nu duce”.

Iti spun eu ca NOI astia care subventionam si nu folosim  ne-am cam saturat ....

punmeister wrote here:
In Aviatiei deja ma simt ca in aula A01 din ETTI  :evil:

Concureaza cu...
INTERIORMAUSOLEU.jpg (82.15 KB; downloaded 2472 times)

caldura ”sufleteasca” emanata din acesti pereti?! :rofl:

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare Utilizator anonim 2

Mircea G wrote here:
Utilizator anonim 2 wrote here:
....... Banuiala mea e ca astia pur si simplu fac economie la gaze si o baga pe aia cu “reteaua nu duce”.

Iti spun eu ca NOI astia care subventionam si nu folosim  ne-am cam saturat ....

Lasa ca si eu subventionez reabilitarile termice in timp ce fac frigul in bloc nereabilitat, ca nu e la bulevard, nu se vede si nu am dat ce trebuie cui trebuie.
Si multe altele mai subventionez si tot asa, m-am saturat.
Hai sa facem altfel: nu mai subventionam nimic dar nici nu mai platim vreo centima taxa la stat. Mie imi convine si sigur mi-as permite atunci chiar sa ma incalzesc electric!

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Nu exista STAT fara taxe ! ... dar fara subventii fara noima DA .
Subventii pot exista , dar in anume situatii .

Re: Termoficare cris_m

Acolo unde functioneaza... in Bucuresti trebuie sa iti lipseasca niste sinapse ca sa faci asa ceva.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Debransarea unui apartament si  montarea CT proprie , este o aventura foarte costisitoare , bani si stres . Sa renunti la asa investitie si sa faci alta , sa te legi la termoficare ....trebuie sa fi suferit un AVC sau sa crezi in Mos Gerila .
Ma rog , daca sint si asemenea persoane , pt noi este ok , caci cistigam in ambele variante .

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare Utilizator anonim 2

Ce explicatie aveti pentru faptul ca indata ce se incalzeste afara, creste si temperatura agentului termic? Evident, nu la mine unde iar e oprit totul de doua zile din cauza unei avarii la 2km in AVAL! Nu stiu cum dracu’ e posibil asa ceva?!  Noi sintem abonati la avarii. Iarna asta a fost crunta. Nici pe vremea lui Ceausescu nu era asa ceva. Expresia “tarile cu apa calda” capata brusc un inteles cit se poate de concret. Ne-am intors dupa 30 de ani de unde am plecat..

La cei mai norocosi decit mine, cum se face cald afara, incep sa dogoreasca caloriferele. Atunci nu mai “crapa reteaua”…? Ei chiar nu au nici o posibilitate de reglaj la punctele termice?

Re: Termoficare andrei11

Şi în Piaţa Iancului am ţinut-o din avarie în avarie.

Re: Termoficare essco

Iar am caloriferele reci in seara asta...

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433230 posts in 5389 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”