Topic: Orizonturi roșii...
937 posts, 171684 views
📖 Pagination options
-
- orex
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Orizonturi rosii...
subway guru
Deocamdata pun eu un link despre declaratiile bulgarului:
https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohann ... 165.html
P.S.
Ce va face Putin cu o Ucraina in ruine? Cum va putea sa o stapaneasca si administreze? E complet tampit.
Nici macar chinezii nu vor sa distruga Taiwanul, vor sa-l preia intact pe modelul Hong Kong.
Deocamdata pun eu un link despre declaratiile bulgarului:
https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohann ... 165.html
P.S.
Ce va face Putin cu o Ucraina in ruine? Cum va putea sa o stapaneasca si administreze? E complet tampit.
Nici macar chinezii nu vor sa distruga Taiwanul, vor sa-l preia intact pe modelul Hong Kong.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
⚡️It looks like Zelensky canceled taxes amid war.
“Instead of VAT & income tax we give you a 2% tax rate and simplified accounting. For small businesses - we set a voluntary payment of a single tax. If you can - pay. You can't - no questions asked,” said Zelensky.
“We cancel all inspections for all businesses,” said Zelensky.
“The only condition is that you ensure the normal operation of your business,” he added.
It’s a war economy at this point.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Nu-l intereseaza oamenii ci locatia geostrategica, respectiv bogatiile solului si subsolului!
subway guru wrote here:
Nu-l intereseaza oamenii ci locatia geostrategica, respectiv bogatiile solului si subsolului!
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Nu stiu unde citeam ca deja defriseaza padurile si lemnul il trimit in Rusia...
Nu stiu unde citeam ca deja defriseaza padurile si lemnul il trimit in Rusia...
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Nici chiar asa. Nu le arde de asta acum si oricum au destula padure si in Rusia…
Singurul lucru bun din toata porcaria e ca le-au cam iesit unora din cap gargaunii verzi. Brusc am aflat ca sintem la cheremul unui ins cu apucaturi imprevizibile si riscam sa raminem pe intuneric, in frig si fara industrie…
Nici chiar asa. Nu le arde de asta acum si oricum au destula padure si in Rusia…
Singurul lucru bun din toata porcaria e ca le-au cam iesit unora din cap gargaunii verzi. Brusc am aflat ca sintem la cheremul unui ins cu apucaturi imprevizibile si riscam sa raminem pe intuneric, in frig si fara industrie…
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Stirea pe Twitter am văzut-o, dar nu o mai gasesc.
Asta e cam aceiasi, alta sursa...
https://www.perild.com/2022/03/15/russia ... ligence/
Stirea pe Twitter am văzut-o, dar nu o mai gasesc.
Asta e cam aceiasi, alta sursa...
https://www.perild.com/2022/03/15/russia ... ligence/
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Mie mi-e frică că ne îndreptăm cu paşi siguri spre WW3.
Nu miroase a praf de puşcă pe tot globul ? Ucraina pare a fi numai diversiunea care să declanşeze "balul".
Mie mi-e frică că ne îndreptăm cu paşi siguri spre WW3.
Nu miroase a praf de puşcă pe tot globul ? Ucraina pare a fi numai diversiunea care să declanşeze "balul".
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Si cine a aprins/aprinde fitilul?
Nu cumva un nebun mai la est care deja se crede un mesia...?
Si cine a aprins/aprinde fitilul?
Nu cumva un nebun mai la est care deja se crede un mesia...?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nici nu contează numele. E ca la un meci de fotbal. Contează schema care a avut drept rezultat final marcarea golului, numele jucătorilor nu are importanţă.
Aşa pare să fie şi aici. Nu contează cine a aprins fitilul, el oricum se aprindea.
Miroase a diversiune Ucraina. Conflictul adevărat e în altă parte.
India nu spune absolut nimic ?
-
Posted:
-
aztec
...de 30 de ani nu prea imi aduc aminte de tari care sa fi ocupat treptat teritoriul altei tari pe bucati.
Acum...cineva tot aprinde fitile, pas cu pas...
Adica sund deja 8 ani de cand ne facem/prefacem ca nu vedem ca sa o numim diversiune.
...de 30 de ani nu prea imi aduc aminte de tari care sa fi ocupat treptat teritoriul altei tari pe bucati.
Acum...cineva tot aprinde fitile, pas cu pas...
Adica sund deja 8 ani de cand ne facem/prefacem ca nu vedem ca sa o numim diversiune.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Here, you dropped this, king!
andrei11 wrote here:
Here, you dropped this, king!
51tomDvNwLL._SR600,315_PIWhiteStrip,BottomLeft,0,35_SCLZZZZZZZ_FMpng_BG255,255,255.png (201.69 KB; downloaded 1912 times)
📖 Pagination options