Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1813206 views
📖 Pagination options
- lykkelig.
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul local din București
lykkelig.
Și la Drumul Sării sens spre Dep.Alexandria .
Și la Drumul Sării sens spre Dep.Alexandria .
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Nu stiu de unde e preluata, dar personal cred ca e FAKE NEWS, cred ca 1 aprilie este indiciul. Dar, pentru cei nelinistiti, puteti intreba oficial.
lykkelig. wrote here:
Eu cred sincer că nu sunt bune modificarile .
Sper sa fie gluma de 1 Aprilie .
Nu stiu de unde e preluata, dar personal cred ca e FAKE NEWS, cred ca 1 aprilie este indiciul. Dar, pentru cei nelinistiti, puteti intreba oficial.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
De exceptie!
Daca-i asa...de ce nu desfiinteaza de tot, de pe acum, 336?
De exceptie!
Totodată, parcul de vehicule alocat liniei de autobuz 336 va fi parțial redistribuit pe cele două linii navetă menționate mai sus, iar pentru ca intervalele de succedare să nu fie afectate pe traseul „Piața Rosetti” – „Apusului”, va fi suplimentată linia de troleibuz 61.
Daca-i asa...de ce nu desfiinteaza de tot, de pe acum, 336?
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Pare prima modificare care favorizeaza o linie de trolebuz, in detrimentul unuia de autobuz.
Pare prima modificare care favorizeaza o linie de trolebuz, in detrimentul unuia de autobuz.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Te antepronunti? N-ai girul mintilor ”sclipitoare” din ADITPBI ca sa fie servita una ca asta!
Te antepronunti? N-ai girul mintilor ”sclipitoare” din ADITPBI ca sa fie servita una ca asta!
-
- Celestin Draganescu
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Doar pare? Eu zic ca e mai mult decat evident
georgica2704 wrote here:
Doar pare? Eu zic ca e mai mult decat evident
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Bun. Deci, pana acum 61 venea prost, iar 336 foarte bine. Acum, TEMPORAR, 61 va veni foarte bine iar 336 va veni decent. Care-i problema? Cu argumente daca se poate.
61: Rosetti - Master avea 6 ture, cu tot cu blocajul cunoscut de la Pacii.
336: Rosetti - Apusului va avea 8 ture, linie mai scurta, fara blocajele aferente A1.
Chiar e decent. Navetele astea trebuie sa se faca cu niste autobuze de undeva. Odata cu izolarea retelei din DT, s-au eliberat troleibuze. Le-au mutat in Militari (61), si au luat autobuze pentru DT din Militari (336). Este atat de simplu.
Zau, dai cu hate doar asa?
orex wrote here:
De exceptie!Totodată, parcul de vehicule alocat liniei de autobuz 336 va fi parțial redistribuit pe cele două linii navetă menționate mai sus, iar pentru ca intervalele de succedare să nu fie afectate pe traseul „Piața Rosetti” – „Apusului”, va fi suplimentată linia de troleibuz 61.
Daca-i asa...de ce nu desfiinteaza de tot, de pe acum, 336?![]()
Bun. Deci, pana acum 61 venea prost, iar 336 foarte bine. Acum, TEMPORAR, 61 va veni foarte bine iar 336 va veni decent. Care-i problema? Cu argumente daca se poate.
61: Rosetti - Master avea 6 ture, cu tot cu blocajul cunoscut de la Pacii.
336: Rosetti - Apusului va avea 8 ture, linie mai scurta, fara blocajele aferente A1.
Chiar e decent. Navetele astea trebuie sa se faca cu niste autobuze de undeva. Odata cu izolarea retelei din DT, s-au eliberat troleibuze. Le-au mutat in Militari (61), si au luat autobuze pentru DT din Militari (336). Este atat de simplu.
Zau, dai cu hate doar asa?
-
- alexandru_minciu91
-
Posted:
-
alexandru_minciu91
Pe spatele troleibuzelor liniei 80, apare de fapt, 79. 🤔
Pe spatele troleibuzelor liniei 80, apare de fapt, 79. 🤔
-
- Gabi23
-
Posted:
-
-
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
După cum a anunțat ADTPBI, astăzi s-au înființat liniile 80, 690 și 696, pentru a deservi călătorii liniilor de troleibuz modificate/suspendate cu ocazia lucrărilor de pe Bd. General Paul Teodorescu.
Linia 80: Este, după părerea mea, o linie ce ar putea avea potențial, deoarece realizează o legătură între Șoseaua Alexandriei, Drumul Sării și Drumul Taberei.
Traseul liniei 80:
Astra Irisbus Citelis #5362 - Linia 80 - Depoul Alexandria:
Astra Irisbus Citelis #5350 - Linia 80 - Drumul Sării:
Linia 690: În opinia mea, este o linie navetă decentă. Singura problemă este că întoarce la Ghencea, în loc să întoarcă la Valea Argeșului.
Traseul Liniei 690:
Otokar Kent C12 #6422 - Linia 690 - Ghencea:
Otokar Kent C12 #6503 - Linia 690 - Strada Constantin Titel Pretrescu:
Linia 696: Este o linie navetă bună, dar din păcate nu culege călătorii de pe Strada Antiaeriana, un punct de interes important.
Traseul Liniei 696:
Otokar Kent C12 #6408 - Linia 696 - Ghencea:
Otokar Kent C12 #6415 - Linia 690 - Drumul Sării:
După cum a anunțat ADTPBI, astăzi s-au înființat liniile 80, 690 și 696, pentru a deservi călătorii liniilor de troleibuz modificate/suspendate cu ocazia lucrărilor de pe Bd. General Paul Teodorescu.
Linia 80: Este, după părerea mea, o linie ce ar putea avea potențial, deoarece realizează o legătură între Șoseaua Alexandriei, Drumul Sării și Drumul Taberei.
Traseul liniei 80:
Traseul Liniei 80.jpg (176.73 KB; downloaded 4078 times)
Astra Irisbus Citelis #5362 - Linia 80 - Depoul Alexandria:
5362 - 80 - Depoul Alexandria - 15.03.2022.jpg (1.96 MB; downloaded 4081 times)
Astra Irisbus Citelis #5350 - Linia 80 - Drumul Sării:
5350 - 80 - Drumul Sării - 15.03.2022.jpg (1.11 MB; downloaded 4079 times)
Linia 690: În opinia mea, este o linie navetă decentă. Singura problemă este că întoarce la Ghencea, în loc să întoarcă la Valea Argeșului.
Traseul Liniei 690:
Traseul Liniei 690.jpg (192.56 KB; downloaded 4078 times)
Otokar Kent C12 #6422 - Linia 690 - Ghencea:
6422 - 690 - Ghencea - 15.03.2022.jpg (1.11 MB; downloaded 4075 times)
Otokar Kent C12 #6503 - Linia 690 - Strada Constantin Titel Pretrescu:
6503 - 690 - Str. Constantin Titel Petrescu - 15.03.2022.jpg (1.02 MB; downloaded 4078 times)
Linia 696: Este o linie navetă bună, dar din păcate nu culege călătorii de pe Strada Antiaeriana, un punct de interes important.
Traseul Liniei 696:
Traseul Liniei 696.jpg (238.71 KB; downloaded 4078 times)
Otokar Kent C12 #6408 - Linia 696 - Ghencea:
6408 - 696 - Ghencea - 15.03.2022.jpg (1.15 MB; downloaded 4075 times)
Otokar Kent C12 #6415 - Linia 690 - Drumul Sării:
6415 - 696 - Drumul Sării - 15.03.2022.jpg (1.09 MB; downloaded 4078 times)
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Calatorii de pe Antiaeriana pot urca in 80 (interval de succedare 5-6 minute la orele de varf si 10 minute la orele pranzului), valida o singura data (daca au abonament) si coborî la Nabucului, de unde se pot urca in 139 sau 696, fara a mai valida o data. Trebuie sa incepem sa gandim ca in tarile Vestice, unde cetateanul nu are o problema cu aceasta urcare-coborare, atat timp cat masina soseste rapid in statie.
Calatorii de pe Antiaeriana pot urca in 80 (interval de succedare 5-6 minute la orele de varf si 10 minute la orele pranzului), valida o singura data (daca au abonament) si coborî la Nabucului, de unde se pot urca in 139 sau 696, fara a mai valida o data. Trebuie sa incepem sa gandim ca in tarile Vestice, unde cetateanul nu are o problema cu aceasta urcare-coborare, atat timp cat masina soseste rapid in statie.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Si tot ca in tarile vestice trebuie sa ne obisnuim cu disparitia / răririi liniilor "de oriunde pana oriunde".
Daca linille au frecventa buna (intervale de sub 10 minute maximum) sau foarte buna (max 5 min), deranjul pentru calatorii fara probleme de mobilitate este unul scazut.
80 are o turatie buna, deci de ce sa-l dublezi cu diesel pe portiunea comuna, in loc sa asiguri o frecventa mai crescuta cu acelasi numar de autobuze pe portiunea critica?
Cred ca TPBI a luat masura optima in conditiile date (parc disponibil, infrastructura* de troleibuz, etc). Au reusit sa foloseasca la maximum parcul de troleibuze, in loc sa bage cate 1-2 in alte trasee si pe restul sa le lase prada canibalizarii. E bine ca circula asa multe troleibuze pe 61 si 80, altfel, riscam ca in momentul revenirii liniilor afectate sa nu mai avem ce scoate pe traseu. Orice nu misca este o sursa de piese la STB.
*am mari dubii ca si-ar fi batut alta administratie capul cu realizarea retelei directe de troleibuz de la Sării. Bagau diesel si gata.
In fine, speram cu totii sa fie gata Milea si Razoare cat mai repede si aia e.
Si tot ca in tarile vestice trebuie sa ne obisnuim cu disparitia / răririi liniilor "de oriunde pana oriunde".
Daca linille au frecventa buna (intervale de sub 10 minute maximum) sau foarte buna (max 5 min), deranjul pentru calatorii fara probleme de mobilitate este unul scazut.
80 are o turatie buna, deci de ce sa-l dublezi cu diesel pe portiunea comuna, in loc sa asiguri o frecventa mai crescuta cu acelasi numar de autobuze pe portiunea critica?
Cred ca TPBI a luat masura optima in conditiile date (parc disponibil, infrastructura* de troleibuz, etc). Au reusit sa foloseasca la maximum parcul de troleibuze, in loc sa bage cate 1-2 in alte trasee si pe restul sa le lase prada canibalizarii. E bine ca circula asa multe troleibuze pe 61 si 80, altfel, riscam ca in momentul revenirii liniilor afectate sa nu mai avem ce scoate pe traseu. Orice nu misca este o sursa de piese la STB.
*am mari dubii ca si-ar fi batut alta administratie capul cu realizarea retelei directe de troleibuz de la Sării. Bagau diesel si gata.
In fine, speram cu totii sa fie gata Milea si Razoare cat mai repede si aia e.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
*Sunt foarte curios ce se va întâmpla cu noua legătură de troleibuz realizată, după ce se vor finaliza lucrările. Eu unul cred că ar fi foarte bună de păstrat. 🤔
*Sunt foarte curios ce se va întâmpla cu noua legătură de troleibuz realizată, după ce se vor finaliza lucrările. Eu unul cred că ar fi foarte bună de păstrat. 🤔
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination