Topic: Martie 2022
37 posts, 6203 views
📖 Pagination options
-
- orex
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Martie 2022
subway guru
Si matale ai pus retrospective…dar eu am breaking news din santier!
Azi s-a reusit ridicarea la pozitie a primului segment de tablier pe mal Jijila!!!…pe o vreme cainoasa cu vant de sa darame baracile si ninsoare deasa.
Evenimentul s-a petrecut azi la ora 02 noaptea! Pe la pranz a iesit soarele. Poate vedem imagini ca reportaje video e putin probabil.
Si matale ai pus retrospective…dar eu am breaking news din santier!
Azi s-a reusit ridicarea la pozitie a primului segment de tablier pe mal Jijila!!!…pe o vreme cainoasa cu vant de sa darame baracile si ninsoare deasa.
Evenimentul s-a petrecut azi la ora 02 noaptea! Pe la pranz a iesit soarele. Poate vedem imagini ca reportaje video e putin probabil.
-
- orex
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ipoteza benzinarilor ca ar fi cotele apelor Dunarii nu se confirma.
Eu stiam din santier ca la prima incercare (nereusita) au fost probleme la cablurile instalatiei de lifting si au trebuit sa le inlocuiasca.
Oricum am reusit impreuna sa le-o luam inainte si de data asta!
Ipoteza benzinarilor ca ar fi cotele apelor Dunarii nu se confirma.
Eu stiam din santier ca la prima incercare (nereusita) au fost probleme la cablurile instalatiei de lifting si au trebuit sa le inlocuiasca.
Oricum am reusit impreuna sa le-o luam inainte si de data asta!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Umar la umar...
PS
M-am adresat personal autorului (direct si indirect) subliniind ca pe langa persuasiunea de care da dovada e si providential! Tot ce face, prin efortul depus, va ramane in ”videoteca de aur”, adica legendar!
Umar la umar...
PS
M-am adresat personal autorului (direct si indirect) subliniind ca pe langa persuasiunea de care da dovada e si providential! Tot ce face, prin efortul depus, va ramane in ”videoteca de aur”, adica legendar!
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- subway guru