Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 420869 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
Utilizator anonim
Se simte dorinta din ce in ce mai mare a constructorului sa termine cat mai repede suprabetonarea.
Asta e ultima etapa complicata si de durata a lucrarilor...
Se simte dorinta din ce in ce mai mare a constructorului sa termine cat mai repede suprabetonarea.
Asta e ultima etapa complicata si de durata a lucrarilor...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Mai sunt destule lucruri 'delicate' de surmontat, dar cu ambitie si perseverenta vor fi toate 'rezolvate'...
Mai sunt destule lucruri 'delicate' de surmontat, dar cu ambitie si perseverenta vor fi toate 'rezolvate'...
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
La suprabetonare depinzi foarte mult de vreme care din pacate este foarte schimbatoare . Mai ales ca suntem in februarie .Pun si eu o prognoza pe 3 zile ca asta ne intereseaza cel mai mult acum. Sursa INMH.
La suprabetonare depinzi foarte mult de vreme care din pacate este foarte schimbatoare . Mai ales ca suntem in februarie .Pun si eu o prognoza pe 3 zile ca asta ne intereseaza cel mai mult acum. Sursa INMH.
2.JPG (224.18 KB; downloaded 2350 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Parerea mea este cea mai importanta si numai ea conteaza
1) Lucrarea trebuie facuta fara rabat la calitate.
2) Mai e o luna ( maxim ) si inchidem capitolul 'temperaturi negative'.
Concluzie Am stat cu santierul atatea ani, o sa mai stam o luna in plus fata de termene, care e problema ?
Multumesc.
Parerea mea este cea mai importanta si numai ea conteaza
Concluzie Am stat cu santierul atatea ani, o sa mai stam o luna in plus fata de termene, care e problema ?
Multumesc.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Peste o luna trebuie sa se termine mare parte din suprabetonare si deja sa inceapa conturarea finisajelor.
andrei11 wrote:
Peste o luna trebuie sa se termine mare parte din suprabetonare si deja sa inceapa conturarea finisajelor.
- adrian
-
Posted:
-
adrian
inca nu. o sa-l rog pe adm. sa iti trimita adresa mea de mail.tinem legatura.multumesc.
mindmasster wrote:
Am trecut astazi prin zona si am facut cateva poze
@adrian: Ai primit pm?
inca nu. o sa-l rog pe adm. sa iti trimita adresa mea de mail.tinem legatura.multumesc.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
EU unu sper sa nu mai stam o luna cu temperaturile astea ... e adevarat am avut o iarna superba in bucuresti, 2 zapezi care au tinut legat 2 saptamani in astea 3 luni aproape, temperaturi si de -15 si de +15 grade (semn clar de incalzire globala) ... dar GATA!
M-am saturat sa fiu infofolit pe strada
Vreau sa ies la tricou
andrei11 wrote:
Parerea mea este cea mai importanta si numai ea conteaza![]()
Multumesc.
EU unu sper sa nu mai stam o luna cu temperaturile astea ... e adevarat am avut o iarna superba in bucuresti, 2 zapezi care au tinut legat 2 saptamani in astea 3 luni aproape, temperaturi si de -15 si de +15 grade (semn clar de incalzire globala) ... dar GATA!
-
- adn2377
-
Posted:
-
adn2377
Pai e relativ simplu. Zbori in tarile calde!
Pana la urma stie cineva, se toarna azi sau se va turna maine?
Nightwolf wrote:
EU unu sper sa nu mai stam o luna cu temperaturile astea ... e adevarat am avut o iarna superba in bucuresti, 2 zapezi care au tinut legat 2 saptamani in astea 3 luni aproape, temperaturi si de -15 si de +15 grade (semn clar de incalzire globala) ... dar GATA!M-am saturat sa fiu infofolit pe strada
Vreau sa ies la tricou
Pai e relativ simplu. Zbori in tarile calde!
Pana la urma stie cineva, se toarna azi sau se va turna maine?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Azi sunt 0 grade si cica tre sa inceapa ninsoarea, deci mai greu.
Azi sunt 0 grade si cica tre sa inceapa ninsoarea, deci mai greu.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Este in curs de desfasurare turnarea a inca 20+20m. Total 140m turnati. Revin cu poze ca de obicei
Urmatoarea turnare spre mijlocul saptamanii viitoare.
Este in curs de desfasurare turnarea a inca 20+20m. Total 140m turnati. Revin cu poze ca de obicei
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Foarte bine daca s-a turnat si astazi . Acum vad ca ploua . Sper sa nu afecteze mult aceasta ploaie.
4/11
Foarte bine daca s-a turnat si astazi . Acum vad ca ploua . Sper sa nu afecteze mult aceasta ploaie.
4/11
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Ma bucur ca sa reusit turnare
......prognozele nu au dat gresi ...am anuntat inca de ieri precipitatii pentru azi,acum este lapovita ,nu ploaie curata!
Ma bucur ca sa reusit turnare
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Vremea de azi si maine pica la fix pentru turnare dar si pentru ca betonul sa ajunga la un nivel bun de intarire.
O noua turnare pe mijlocul saptamanii viitoare, posibil inafara de aceasta sa mai prindem o turnare luna asta pe data de 28, dar depindem foarte mult de vreme si evolutia lucrului.
Urmatoarea turnare implica inca 20+20m in continuarea zonelor turnate astazi, dupa aceasta a 6a etapa implica turnarea a 30m la capatul dinspre Titulescu.
Vremea de azi si maine pica la fix pentru turnare dar si pentru ca betonul sa ajunga la un nivel bun de intarire.
O noua turnare pe mijlocul saptamanii viitoare, posibil inafara de aceasta sa mai prindem o turnare luna asta pe data de 28, dar depindem foarte mult de vreme si evolutia lucrului.
Urmatoarea turnare implica inca 20+20m in continuarea zonelor turnate astazi, dupa aceasta a 6a etapa implica turnarea a 30m la capatul dinspre Titulescu.
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Ma bucur ca se lucreaza in forta.
Santierul = 140 m suprabetonati + lucrari la sol si pe restul podului (iluminat, polizat, burlane, etc) in mai putin de-o luna,
si, bineinteles,
Utilizator anonim cu 4 reportaje in 8 zile
Felicitari tuturor!
Ma bucur ca se lucreaza in forta.
Santierul = 140 m suprabetonati + lucrari la sol si pe restul podului (iluminat, polizat, burlane, etc) in mai putin de-o luna,
si, bineinteles,
Utilizator anonim cu 4 reportaje in 8 zile
Felicitari tuturor!
📖 Pagination options