Topic: Discuții despre rețeaua de troleibuz a STB
317 posts, 138318 views
📖 Pagination options
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: Discuții despre rețeaua de troleibuz a STB
WT_fan06
În teorie, macazurile / încrucișările trebuie abordate cu 5km/h indiferent de cât de moderne / capabile sunt. În practică, e la latitudinea șoferului și a experienței sale. Dacă vreți să vorbim pe cazul particular de la Foișor, acele elemente oricum vor fi abordate cu 5km/h, dintr-un motiv simplu: liniile de tramvai praf și pulbere nu pot fi traversate cu viteze mai mari, pentru că riști să avariezi atât troleibuzul cât și rețeaua.
În teorie, macazurile / încrucișările trebuie abordate cu 5km/h indiferent de cât de moderne / capabile sunt. În practică, e la latitudinea șoferului și a experienței sale. Dacă vreți să vorbim pe cazul particular de la Foișor, acele elemente oricum vor fi abordate cu 5km/h, dintr-un motiv simplu: liniile de tramvai praf și pulbere nu pot fi traversate cu viteze mai mari, pentru că riști să avariezi atât troleibuzul cât și rețeaua.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Update - de ieri - au fost montate si firele pentru retea.
Update - de ieri - au fost montate si firele pentru retea.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Cateva poze recente. Totul e gata pentru linia 80, mai putin conectarea cu reteaua dinspre Drumul Sarii.
Poate in perioada suspendarii troleibuzelor de pe Bd. G-ral Paul Teodorescu se rezolva ceva si cu acest element de retea ...
Cateva poze recente. Totul e gata pentru linia 80, mai putin conectarea cu reteaua dinspre Drumul Sarii.
DSC_0362.JPG (510.67 KB; downloaded 6458 times)
DSC_0363.JPG (601.9 KB; downloaded 6458 times)
DSC_0364.JPG (477.11 KB; downloaded 6458 times)
DSC_0365.JPG (467.69 KB; downloaded 6458 times)
DSC_0368.JPG (412.16 KB; downloaded 6458 times)
DSC_0382.JPG (383.63 KB; downloaded 6458 times)
Poate in perioada suspendarii troleibuzelor de pe Bd. G-ral Paul Teodorescu se rezolva ceva si cu acest element de retea ...
DSC_0381.JPG (1.39 MB; downloaded 6458 times)
- lykkelig.
-
Posted:
-
lykkelig.
Văd ca in Cluj au picat firele de la rețeaua de trolebuz.
Oare ma gândesc ca se poate întâmpla și in București ?
Mai ales ca în unele zone mai e puțin și cad stâlpii cu tot cu rețeaua de troleibuze .
Va atașez o screenshot (captura de ecran )
Sursa TikTok : https://vm.tiktok.com/ZML57Mhs7/
Văd ca in Cluj au picat firele de la rețeaua de trolebuz.
Oare ma gândesc ca se poate întâmpla și in București ?
Mai ales ca în unele zone mai e puțin și cad stâlpii cu tot cu rețeaua de troleibuze .
Va atașez o screenshot (captura de ecran )
Sursa TikTok : https://vm.tiktok.com/ZML57Mhs7/
58EEA1D8-0BBF-4EF1-9D02-B832F7DAA5F6.jpeg (885.69 KB; downloaded 6188 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
lykkelig, pe lângă faptul că nu acorzi subiectul cu predicatul şi habar nu ai cum se scrie un plural al unui substantiv, întrebarea ta este de o profunzime filozofică abisală. Pe mine mă obsedează ce fac eu dacă se termină combustibilul nuclear de pe Soare, cum mă mai încălzesc ?
Vezi că ţi-am răspuns ca şi user, nu ca şi moderator.
Succesuri.
PS: N-a picat niciun fir aşa din senin, altceva s-a petrecut acolo ! Te-ai prins ?
lykkelig, pe lângă faptul că nu acorzi subiectul cu predicatul şi habar nu ai cum se scrie un plural al unui substantiv, întrebarea ta este de o profunzime filozofică abisală. Pe mine mă obsedează ce fac eu dacă se termină combustibilul nuclear de pe Soare, cum mă mai încălzesc ?
Vezi că ţi-am răspuns ca şi user, nu ca şi moderator.
Succesuri.
PS: N-a picat niciun fir aşa din senin, altceva s-a petrecut acolo ! Te-ai prins ?
- linia 69
-
Posted:
-
linia 69
Si acum zona "fierbinte" tot vineri 8 aprilie 2022, sensul catre Drumul Taberei - Drumul Sarii.
Pe sensul catre Eroilor mai trebuie montata o portiune cam de 150-200 m de retea.
Si acum zona "fierbinte" tot vineri 8 aprilie 2022, sensul catre Drumul Taberei - Drumul Sarii.
Pe sensul catre Eroilor mai trebuie montata o portiune cam de 150-200 m de retea.
Mai trebuie "sudate" firele pentru ca lucrarea sa fie terminata pe directia Drumul Taberei si Drumul Sarii.
IMG_4385.JPG (667.46 KB; downloaded 5643 times)
IMG_4386.JPG (686.54 KB; downloaded 5643 times)
Si pe str. Dr. Dumitru Bagdasar mai e putin de lucru.
IMG_4387.JPG (1.24 MB; downloaded 5643 times)
IMG_4389.JPG (1.1 MB; downloaded 5644 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Spre cartier nu s-a schimbat nimic din 30.03. Invers tind sa cred ca au mai tras fire in fata Academiei, dar in zona "gropanului" tot nu au cum sa le puna...
Spre cartier nu s-a schimbat nimic din 30.03. Invers tind sa cred ca au mai tras fire in fata Academiei, dar in zona "gropanului" tot nu au cum sa le puna...
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
STB vopseste stalpii de troleibuz din Piata Romana. Din pacate, se da direct peste mizerie, sfoara, vopsea crapata, rugina, ... ca si pe Elisabeta/Kogalniceanu. Tot nu vopsesc consolele.
STB vopseste stalpii de troleibuz din Piata Romana. Din pacate, se da direct peste mizerie, sfoara, vopsea crapata, rugina, ... ca si pe Elisabeta/Kogalniceanu. Tot nu vopsesc consolele.
20220508_160553.jpg (1.27 MB; downloaded 5167 times)
20220508_160433.jpg (1.15 MB; downloaded 5167 times)
20220508_160421.jpg (1.91 MB; downloaded 5167 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
https://www.google.ro/maps/@44.4438537,2 ... 4!8i8192
https://www.google.ro/maps/@44.4438537,2 ... 4!8i8192
thumbnail_IMG_4147 (1).jpg (387.62 KB; downloaded 4581 times)
- linia 69
-
Posted:
-
linia 69
Situatia retelei de troleibuz din zona str. Dr. Dumitru Bagdasar - Sos. Panduri, azi 20 iulie 2022.
S-a montat macazul de intrare de jos de la intersectia str. Dr. Carol Davila cu B-dul Eroilor, l-am vazut din autobuz dar nu m-am mai intors sa-l pozez.
Situatia retelei de troleibuz din zona str. Dr. Dumitru Bagdasar - Sos. Panduri, azi 20 iulie 2022.
S-au unit firele de contact pe str. Dr. Dumitru Bagdasar.
IMG_7106[1].JPG (1.89 MB; downloaded 4148 times)
Si pe sos. Panduri s-au unit firele de contact (doar pe un sens) si s-au montat separatori.
IMG_7107[1].JPG (1.69 MB; downloaded 4148 times)
IMG_7108[1].JPG (1.34 MB; downloaded 4148 times)
IMG_7109[1].JPG (1.72 MB; downloaded 4148 times)
IMG_7110[1].JPG (1.49 MB; downloaded 4148 times)
IMG_7112[1].JPG (1.79 MB; downloaded 4148 times)
S-a montat macazul de intrare de jos de la intersectia str. Dr. Carol Davila cu B-dul Eroilor, l-am vazut din autobuz dar nu m-am mai intors sa-l pozez.
- linia 69
-
Posted:
-
linia 69
Astazi 03.08.2022 situatia retelei de troleibuz pe sos. Panduri in zona Academia Militara se prezinta astfel:
- firele de contact sunt trase si partial prinse de console, mai sunt vreo cinci de prins
- legaturile cu restul retelei sunt provizorii
Nu mai este mult pana la finalizare.
Astazi 03.08.2022 situatia retelei de troleibuz pe sos. Panduri in zona Academia Militara se prezinta astfel:
- firele de contact sunt trase si partial prinse de console, mai sunt vreo cinci de prins
- legaturile cu restul retelei sunt provizorii
Nu mai este mult pana la finalizare.
- linia 69
-
Posted:
-
linia 69
Astazi 04.08.2022 am revenit in zona Academia Militara. Toate prinderile firelor sunt facute, inclusiv legaturile cu restul retelei. Se poate circula in ambele sensuri! Asteptam sa vedem in ce consta "marea reconfigurare" a traseelor din zona, corelata cu cea de pe B-dul Doina Cornea.
Astazi 04.08.2022 am revenit in zona Academia Militara. Toate prinderile firelor sunt facute, inclusiv legaturile cu restul retelei. Se poate circula in ambele sensuri! Asteptam sa vedem in ce consta "marea reconfigurare" a traseelor din zona, corelata cu cea de pe B-dul Doina Cornea.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Au fost înlocuite recent încrucișările tramvai-troleibuz din intersecția de la Șincai.
Au fost înlocuite recent încrucișările tramvai-troleibuz din intersecția de la Șincai.
- syzkd
-
Posted:
-
syzkd
Acuma ca s-au terminat lucrarile la Moghioros ar putea sa fie pusa inapoi reteaua de troleibuz pe Favorit-Drumul Taberei 34-Moghioros-Romancierilor-Valea Ialomitei
Acuma ca s-au terminat lucrarile la Moghioros ar putea sa fie pusa inapoi reteaua de troleibuz pe Favorit-Drumul Taberei 34-Moghioros-Romancierilor-Valea Ialomitei
📖 Pagination options