Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 354310 views

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 106

📖 Pagination options
Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Nightwolf

pod... TUNARI?!?!?! poate pod CFR Pipera ... Tunariu e pe la CB....

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Serban

Ieri a inceput sa se lucreze tare la noul drum din dreptul Lukoil. Daca nu uit, pun diseara poze :)

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

Pai nu uita :? , ca la mine si weekendul asta e concediu si am mai ramas si fara webcam...

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Lutyk

Daca am inteles eu bine astazi la ora 12 tovarasu' Primar o sa faca o vizita de lucru pe acest santier

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera elloyy

Nightwolf wrote:
pod... TUNARI?!?!?! poate pod CFR Pipera ... Tunariu e pe la CB....

of. pod pipera-tunari, cum i-o zice, ala nou cu bucluc. era vorba de directie, deci cred ca si ala de la centura era bun:D
voiam sa zic Politie initial, dar a zis cineva ca nu e politie ci directia blablabla si mi-a fost lene sa caut.
Serban wrote:
Ieri a inceput sa se lucreze tare la noul drum din dreptul Lukoil. Daca nu uit, pun diseara poze :)

dap, sapasera mai demult 'calea' dar azidimineata deja era pat de pietris, si sapau si in dreptul ultimului radier (se poate vedea si pe camera cred, carte btw functioneaza acum!)
nu stiu ce legatura are, dar mai in spate spre caranfil au mai spart asflatul o banda, parale cu tevile alea noi, dezgropand altele vechi.
ideea e ca se lucreaza in ritm f bun pe santierul asta, aseara pe la 19:15 erau oameni armand radierul ala, azi erau altii armand pila de la primul radier dinspre c floreasca, parapetul ala de beton de pe langa blocuri tot avanseaza...

Astazi se toarna ultimul radier de la Lukoil. si cred ca va veni Oprescu, pt ca era televiziunea p acolo.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Utilizator anonim

A fost la ora 12 Oprescu acolo.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mihai_tomaro

Serban wrote:
Astazi se toarna ultimul radier de la Lukoil. si cred ca va veni Oprescu, pt ca era televiziunea p acolo.

asta vedem cu totii pe webcam, interesan tar fi o poza cu santierul inspre Floreasca. BTW, sunt sanse sa dea liber la circulatie pe bucata aia mica intre Floreasca si Barbu Vacarescu?

Prietene, daca te deranjeaza ca mai pun update-uri, pot sa nu mai scriu. Si daca tot esti asa nerabdator sa vezi imagini, uite-te tot pe webcam, sau du-te si fa poze singur.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera horex

http://b365.realitatea.net/news/bucurestenii-vor-circula-pe-pasajul-suprateran-pipera-peste-9-luni-vezi-detalii-proiect/

Oare se mai poate face asa ceva acum? O bretea pe floreasca? Nu m-am prins cate benzi sunt pe pasaj si cand pe langa el. Cred ca ei vor sa zica ca sunt 3+3 pana se urca pe pasaj la permise auto
Aveti idee daca restul de sosea pipera se largeste? Am vazut ca Iancu Nicolae s-a largit la 2+2.

Tamaro, tu citesti doar ultimul post si mai sari si cu gura, las-o mai usor.

Oricum, super, a revenit webcamul.

Oprescu se baga si el in vorba cu modificari la santier deja inceput ca sa vada lumea ca nu doarme in post dupa care da ca sigur termen de finalizare peste 9 luni, pai ori se modifica ori se respecta planul.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mihai_tomaro

shoppy wrote:
Tamaro, tu citesti doar ultimul post si mai sari si cu gura, las-o mai usor.
.....

Pai citesc doar ultimul ca pe restul le-am citit, sau admintand ca le-am sacapat, oricum sunt vechi deci neconforme cu realitatea zilei.
Nu sar cu gura,absolut deloc, imi cer scuze daca asa a parut, tot ce voiam e sa sugerez cuiva poze noi din bucata nevazuta in webcam.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera elloyy

mihai_tomaro wrote:
Pai citesc doar ultimul ca pe restul le-am citit, sau admintand ca le-am sacapat, oricum sunt vechi deci neconforme cu realitatea zilei.
Nu sar cu gura,absolut deloc, imi cer scuze daca asa a parut, tot ce voiam e sa sugerez cuiva poze noi din bucata nevazuta in webcam.

incerc sa fac eu luni daca nu face altcineva pana atunci. mai devreme nu am cum

Pai tocmai se discutase ca e webcamul picat si eliminat cu totul de pe site, d-aia nu se mai uita nimeni pe el si il eliminasem ca sursa de informatii.

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”