MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1

832 posts, 251443 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

O sa fie folosit, atunci cand i se va da drumul!
PS
Nu tre sa mai stai la capetele ramei (primul si ultimul vagon)  si sa fugi spre M5 de pe Linia 2. Ai alternative berechet!
Cat priveste legatura M1/M3 cu M5...chiar daca e de-a-ndoaselea pe peronul central, functiile pentru care au fost edificate ”scorburile” sunt in voga!

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 sab

Pe bune ? Ai văzut tu oamenii înghesuindu-se in pasajul întortocheat ?
Oricum, la linia 2 acum trebuie sa stai la un capat ca sa ajungi la M5, la celalalt, daca stai, poti doar sa iesi din statie. ;)

Eu unul, cand se va edifica L4, stiu cum s- o uschesc spre M5 peste E1.  Abia astept provocarea! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Ramane de vazut cati te vor urma....

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 andrei11

Aici are dreptate @orex, ca să  te transferi de la M 1/ 3 la M 5 nu mai trebuie să te înghesui într-un singur vagon, primul respectiv ultimul.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 oc7avian

Acum accesul prin pasajul întortochiat e disponibil doar pentru cei care vin dinspre Politehnica ori Dristor 2. Sunt legături mai bune la suprafață ori combinate (STB) de la majoritatea punctelor de origine disponibile în rețeaua de metrou. Deci mă aștept la trafic redus. Din sens invers e mai tentant pentru cei ce schimbă spre M5.

• sab
  • Posted:
  •  

@andrei11 Eu zic sa studiezi acum cați o iau dimineața de la M5 către peronul central M1/3 prin noul pasaj. Fix aia vor fi dispuși in viitor sa schimbe folosind rulantele de la linia 4.
Repet, ca sa te transferi de la M1/3 la M5, acum trebuie sa fii doar in primul vagon la linia 2. Daca ești in ultimul, nu ai nicio șansa sa ajungi la M5, ci doar afara din stație.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 andrei11

1) Pasajul NU e întortocheat. De unde aţi mai scos-o şi pe asta ?
2) Pasajul cel drept, că nu e întortocheat este mai tentant pentru schimbul M 1/3 --> M 5 şi nu invers.
Stai să se deschidă linia 4 că vor fi folosite rulantele spre pasajul neîntortocheat spre M 5.

• sab
  • Posted:
  •  

Nu au de ce sa se folosească prea mult. Drumul cel mai scurt rămâne tot prin capătul de la Municipal, unde, ce sa vezi, vor fi si rulanta si lift la linia 4 pe drumul cel mai scurt. Deci de de m-as duce la mijlocul trenului ? Ca sa merg mai mult si sa am șanse sa pierd si metroul M5?  Daca nu puneau rulanta in capăt si rămâneau doar cele către pasaj, poate mai era o șansă. De lift nu mai spun, am lift doar acolo, la Municipal, la mijlocul peronului nu au dorit sa instaleze..
Prin pasaj distanta parcursa este aproape dubla. Asta trebuie sa înțelegi prin "întortocheat".  ;) Plus ca la peronul central, daca vii prin pasaj, trebuie sa ghicești care scara coboară. Apoi, daca folosești pasajul nou si te trezești pe la mijlocul trenului M1/3 la Unirii, ghici ce, cam cat faci sa ajungi la M2 prins in mulțime...

@sab
Hai ca vorbesti DOAR de cei care vin dinspre M5 spre M1/M3.
Cu ceilalti care vin dinspre E1 (Izvor) pe L2 ce ai?! Accesul de la L4 se va face firesc spre M5, nu numai pe la capetele trenului! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Am spus, ramane de vazut. Nu am nimic cu nimeni. Tocmai am explicat. Si cu drumul scurt, si cu rulanta din capat si cu liftul. Era vorba fix de linia 2.
Si este ilogic ca la dus sa prefer scara fixa, iar la intors sa prefer rulanta. Omul nu functioneaza asa. Cei care folosesc pasajul la dus il vor folosi si la intors, cei care folosesc scara fixa la dus o vor folosi si la intors.
P.S. In minunatul "plan tema" nici macar nu se gandise la corespondenta cu linia 2. :lol: Oare de ce ???

@sab
Din propria-mi experienta!
Dimineata, nu ca astept sa ma urce rulantele spre OZN-uri ci pun si eu ”umarul” sa ma ridic...
CORECT, ca cea mai scurta distanta, intre M5 si M1 Dristor 2/M3 Preciziei , respectiv M1 Republica/Pantelimon si A. Saligny e prin vestibulul dedicat.
Dar, NOI, vorbim si de degajarea calatorilor cand rama vine dinspre Izvor la L2! Pe mine unul, dupa ce se va da PIF L4 ma va avantaja in relatia cu M5, ca n-o sa ma mai inghesuiesc la vagonul 1, usile 1-4, pentru a purcede spre M5! ;)  

• sab
  • Posted:
  •  

90% din oameni se gândesc la drumul scurt, nu la "degajare". Despre asta este vorba.
Nici acum nu te obliga nimeni sa te înghesui in vagonul 1.  Dar totuși înțeleg ca o faci, nu stai acum la mijloc. . ;)

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”