Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Propuneri de modificare a traseelor

1939 posts, 647204 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 139

📖 Pagination options
Re: Propuneri de noi trasee rosetti61

O alta linie regionala care sa lege Cosmopolisul de Obor ar fi fezabila?. Pe langa (prin Stefanesti), trec razant 409 si 468, mai e 460 care se opreste la centura si care ar putea fi prelungit spre cartier.

Re: Propuneri de noi trasee alexandru_minciu91

Ca tot se intampla multe schimbari, vin si eu cu doua propuneri de modificare a 4 linii.
Prima modificare ar fi aceea de comasare a liniilor 222 si 278, sub indicativul 222, pe urmatorul traseu: Terminal “Cartier Militari”, Str. Tineretului, Str. Rezervelor, Drumul Osiei, Bd. Iuliu Maniu, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timisoara, Valea Oltului, Prelungirea Ghencea, terminal "Cartierul Latin".

Screenshot (614).png (220.69 KB; downloaded 3764 times)

A doua modificare este de comasare a liniilor 196 si 220, sub indicativul 220, pe urmatorul traseu:
TUR: Terminal "Vulcan Berceni", Str. Dumitru Brumarescu, Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Magurele, Str. Luica, Str. Zetarilor, Prelungirea Ferentari, Str. Bachus, Str. Carlibaba, Str. Amurgului, pana la capatul de linie "Piata Rahova", apoi modificat prin Calea Rahovei, Bd. Tudor Vladimirescu, Soseaua Panduri, Str. Prof. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Str. Stirbei Voda, Str. Berzei (rond Berzei viraj la stanga), Str. Garii de Nord, Gara de Nord, Bd. Dinicu Golescu, Terminal "Gara Basarab".

RETUR: Terminal "Gara Basarab", Bd. Dinicu Golescu,  Str. Stirbei Voda,  Bd. Eroilor, Str. Prof. Dr. Rainer, Soseaua Panduri, Bd. Tudor Vladimirescu, Calea Rahovei, Str. Amurgului, Str. Carlibaba, Str. Bachus, Prelungirea Ferentari, Str. Zetarilor, Str. Luica, Str. Turnu Magurele, Bd. Metalurgiei, Str. Dumitru Brumarescu, Terminal "Vulcan Berceni"

Screenshot (616).png (243.55 KB; downloaded 3755 times)

Detalii 222:
Linia va ajunge la 9 ture si va asigura o legatura mai buna intre cele doua cartiere.
Reducerea curselor de pe cele doua linii, linia avand aprox. 19 km/cursa.

Detalii 220:
Se realizeaza legatura intre Cartierele Berceni, Ferentari cu Gara de Nord.
Preluarea fluxului de calatori din liniile 96,139, 226.
Linia 196 nu va mai "cara" aer.
Se ofera soferilor stationare in ambele parti, linia avand aproximativ 35 de km/cursa.
Cu cele 13 ture din 220 si 2 din 196, linia va ajunge la 15 ture cu posibilitatea introducerii a minim 2 ture pentru o mai buna frecventa.

Astept pareri! :bere:

Re: Propuneri de noi trasee SirVlady

Eu nu prea văd de ce ar fi extins 222 până la Militari, când ai 138 care te lasă fix în cartier, tot din Ghencea/Drumul Taberei. Atât că o linie merge pe Moinești, și alta pe Valea Cascadelor, dublându-se în mod ineficient cu 221, chit că ai 278 (după Valea Cascadelor) care e practic o linie ajutătoare pentru 178.

Cât despre comasarea liniilor 220 și 196, mi se pare o idee bună și chiar aș vedea posibilă implementarea.

Re: Propuneri de noi trasee Mihai Tana

Eu as propune înființarea liniei cu indicativul 249 care va funcționa între CFR Constanța și Gara de Nord.

TUR: Șos. Pipera, Bd. Beijing, Bd. Aviatorilor, Str. Ion Mincu, Bd. Ion Mihalache, Bd. Banu Manta, Val. Griviței, Piața Gării de Nord, terminal "Gara de Nord".

RETUR: Piața Gării de Nord, Bd. Gheorghe Ducă, Bd. Al. I. Cuza, Bd. Banu Manta, Bd. Ion Mihalache, Str. Ion Mincu, Bd. Aviatorilor, Str. Beijing, Șos. Pipera, terminal "CFR Constanța".

Screenshot_20220218-155557_Info TB.jpg (173.81 KB; downloaded 3666 times)

Detalii 249: aceasta linie efectuează stația și la Piațeta Regelui.

• lykkelig.
  • Posted:
  •  

Re: Propuneri de noi trasee lykkelig.

alexandru_minciu91 wrote here:
Ca tot se intampla multe schimbari, vin si eu cu doua propuneri de modificare a 4 linii.
Prima modificare ar fi aceea de comasare a liniilor 222 si 278, sub indicativul 222, pe urmatorul traseu: Terminal “Cartier Militari”, Str. Tineretului, Str. Rezervelor, Drumul Osiei, Bd. Iuliu Maniu, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timisoara, Valea Oltului, Prelungirea Ghencea, terminal "Cartierul Latin".

A doua modificare este de comasare a liniilor 196 si 220, sub indicativul 220, pe urmatorul traseu:
TUR: Terminal "Vulcan Berceni", Str. Dumitru Brumarescu, Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Magurele, Str. Luica, Str. Zetarilor, Prelungirea Ferentari, Str. Bachus, Str. Carlibaba, Str. Amurgului, pana la capatul de linie "Piata Rahova", apoi modificat prin Calea Rahovei, Bd. Tudor Vladimirescu, Soseaua Panduri, Str. Prof. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Str. Stirbei Voda, Str. Berzei (rond Berzei viraj la stanga), Str. Garii de Nord, Gara de Nord, Bd. Dinicu Golescu, Terminal "Gara Basarab".

RETUR: Terminal "Gara Basarab", Bd. Dinicu Golescu,  Str. Stirbei Voda,  Bd. Eroilor, Str. Prof. Dr. Rainer, Soseaua Panduri, Bd. Tudor Vladimirescu, Calea Rahovei, Str. Amurgului, Str. Carlibaba, Str. Bachus, Prelungirea Ferentari, Str. Zetarilor, Str. Luica, Str. Turnu Magurele, Bd. Metalurgiei, Str. Dumitru Brumarescu, Terminal "Vulcan Berceni"

Detalii 222:
Linia va ajunge la 9 ture si va asigura o legatura mai buna intre cele doua cartiere.
Reducerea curselor de pe cele doua linii, linia avand aprox. 19 km/cursa.

Detalii 220:
Se ofera soferilor stationare in ambele parti, linia avand aproximativ 35 de km/cursa.
Cu cele 13 ture din 220 si 2 din 196, linia va ajunge la 15 ture cu posibilitatea introducerii a minim 2 ture pentru o mai buna frecventa.

Eu as duce linia pe Sălaj spre sensul spre Vulcan Berceni ca așa n-am obișnuit cu totuși și pe sensul ala exista deja 139 care uneori vin și 3 odată .

• lykkelig.
  • Posted:
  •  

Mihai Tana wrote here:
Eu as propune înființarea liniei cu indicativul 249 care va funcționa între CFR Constanța și Gara de Nord.

TUR: Șos. Pipera, Bd. Beijing, Bd. Aviatorilor, Str. Ion Mincu, Bd. Ion Mihalache, Bd. Banu Manta, Val. Griviței, Piața Gării de Nord, terminal "Gara de Nord".

RETUR: Piața Gării de Nord, Bd. Gheorghe Ducă, Bd. Al. I. Cuza, Bd. Banu Manta, Bd. Ion Mihalache, Str. Ion Mincu, Bd. Aviatorilor, Str. Beijing, Șos. Pipera, terminal "CFR Constanța".

Detalii 249: aceasta linie efectuează stația și la Piațeta Regelui.

Nu are sens deja exista metrou pe tronsonul ala
In primu rând nu are sens 249 la gara mai bine îl duceai la basarab .

• lykkelig.
  • Posted:
  •  

Vin si eu cu o modificare.
Si anume traseul 135 ,
intre Iancului si Baba Novac le dubleaza 1,10 ( cand se termina sina de la AFI)  .
intre Baba Novac si Vitan le dubleaza pe 1,10 (la fel cand se termina sina de la AFI) si 19.
Asa m-am gandit in loc sa o ia pe Mihai Bravu si Calea Vitan sa o ia pe Str Dristorului si Str Ramnicul Valcea si Str Ramnicul Sarat.
1)  Se creaza o legatura cu cu Str Ramnicul Valcea .
2)  Nu mai dubleaza mult pe 1,10,19.
Şi pentru cine  va dori  sa ajunga la stadionul  Olimpia poate sa îl ia  pe 1 si pe urma  pe 123.
Astept raspunsurile voastre  :bere:
TRASEU NOU 135.png (300.31 KB; downloaded 3617 times)

Re: Propuneri de noi trasee Mihai Tana

Atunci actualizare: Linia 249 va funcționa între "Gara Basarab" și "CFR Constanța".

Înființez aceasta linie ca sa treacă și prin Piațeta Regelui.

Re: Propuneri de noi trasee andrei11

lykkelig.,  nu e rea ideea...

Re: Propuneri de noi trasee SirVlady

Practic 249 este reînființarea fostei linii 110, de data asta extinsă la Basarab.

Re: Propuneri de noi trasee cris_m

lykkelig. wrote here:
Vin si eu cu o modificare.
Si anume traseul 135 ,
intre Iancului si Baba Novac le dubleaza 1,10 ( cand se termina sina de la AFI)  .
intre Baba Novac si Vitan le dubleaza pe 1,10 (la fel cand se termina sina de la AFI) si 19.
Asa m-am gandit in loc sa o ia pe Mihai Bravu si Calea Vitan sa o ia pe Str Dristorului si Str Ramnicul Valcea si Str Ramnicul Sarat.
1)  Se creaza o legatura cu cu Str Ramnicul Valcea .
2)  Nu mai dubleaza mult pe 1,10,19.
Şi pentru cine  va dori  sa ajunga la stadionul  Olimpia poate sa îl ia  pe 1 si pe urma  pe 123.
Astept raspunsurile voastre  :bere:
Mai degraba faci un 235/181 intre CET si rond Baba Novac... In varianta actuala 135 il ajuta pe 123 intre Mihai Bravu si Vitan-Barzesti si te aduce direct la metrou sau alte mijloace de transport din zona stadion Olimpia....

Re: Propuneri de noi trasee AlexNord

alexandru_minciu91 wrote here:

Detalii 220:

Mie deja mi se pare cam aglomerat capatul de la
Gara Basarab.

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: Propuneri de noi trasee TPB

Mă gândeam că linia 46 ar putea fi desființată dacă în locul acesteia ar circula linia 45 pe traseul comun.

Tur: Bd Gheorghe Duca, Calea Griviței, Strada Buzești, Bd Ion Mihalache, Str Iacob Felix, Șos Nicolae Titulescu, terminal Banu Manta.

Retur: Sos Nicolae Titulescu, Str Iacob Felix, Bd Ion Mihalache, Strada Buzești, Bd Alexandru Ioan Cuza, Bd Gheorghe Duca.

Astfel, există o conexiune la Piața Victoriei pentru liniile 24 și 381, iar linia 46 poate fi desființată. Putem spune că tramvaiele liniei 46 cară mai mult aer.

Propun 45-ul la Banu Manta deoarece 1 va reveni la traseul  normal, în curând, și să menținem bucla activă.

Re: Propuneri de noi trasee Chev Celios

Stai asa ca mie imi da cu virgula. Ce treaba are 45 cu 46??  Una duce in Buc. Noi, Chitila si una duce in Pantelimon.  Au tronson comun doar de la intersectia cu Dr.Felix-Bd. Banu Manta-Bd. Ion Mihalache, pana la Gara de Nord. Daca il desfiintezi pe 46, il desfiintezi din alte motive poate, dar nu din cauza ca il duci pe 45  la Banu Manta.

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 139

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”