Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Propuneri de modificare a traseelor

1939 posts, 647822 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 139

📖 Pagination options
  • lykkelig.
  • Posted:
  •  

Re: Propuneri de noi trasee lykkelig.

Vin și eu cu o propunere de traseu nou
Și anume 247 COMPLEX TITAN - PIATA TITAN
1 Ca In zona sa construit foarte multe blocuri și oameni nu au acces la o amărâtă stație de metrou un mall sau o linie de tramvaie de la Pallady
2 Dece am ales zona Trapezului ca nici acești oameni nu acces la un Auchan IKEA , DEDEMAN.
Dezavantaje : Nu știu dacă încape un autobuz str Prevederii .
E ok propunerea mea ?
Roșu Complex Titan - Piața Titan
Alb Piața Titan - Complex Titan
FAD2F636-8EC4-4122-BB30-1F1BCE954C72.jpeg (536.18 KB; downloaded 3360 times)

Re: Propuneri de noi trasee alexandru_gr

Adică ceva în genul ăsta?
Am desenat eu un pic mai ok.

Pe Prevederii au facut măsurători  cei de la TPBI cu ceva vreme in urmă.
20220215_122722.jpg (227.01 KB; downloaded 3290 times)

Re: Propuneri de noi trasee Bogdan Ciorascu

Obligatoriu cu "pitici" ca altfel nu ai loc sa manevrezi pe Gura Crivatului si Gura Calitei!

• lykkelig.
  • Posted:
  •  

Da
Revin mai târziu cu statile propuse .

Așa mă gândesc și eu.
Străzile în zona aceea nu cred că permit viraje ptr un autobuz de 12 m.

@lykkelig. ok o să încerc apoi sa le poziționez pe hartă.

Re: Propuneri de noi trasee WAYNEN

Drumurile Gura Făgetului și Gura Crivățului sunt prea înguste și din cauza asta nu pot fi folosite de autobuze.
Și traseul în sine nu e ceea ce trebuie,deoarece nu asigură prea multe legături cu alte linii de transport solicitate și utile.

Propunerea mea pentru înființarea unei linii de autobuz în cartierul Titanul nou este următoarea:
Bucharest bus route in the New Titan neighborhood.jpg (908.84 KB; downloaded 3280 times)

În trecut am mai propus de două ori înființarea unei linii de transport între Eroilor și cartierul Titan,iar capătul estic era ori la ,,Faur Poarta 4",fie la ,,Auchan Titan",dar văzând că s-a dezvoltat foarte mult zona din spatele lui Auchan Titan și a fostei fabrici Policolor,m-am gândit mai bine și am considerat că această linie de autobuz ar fi bine să întoarcă în centru la ,,Piața Unirii".

Avantejele acestei linii sunt următoarele:
Se implementează transportul public într-o zonă aflată în continuă dezvoltare și totoadă se creează o legătură directă între centrul cartierului Titan cu zona centrală a Bucureștiului,această linie putând circula non-stop.
Se creează o legătură directă atât cu magistralele 1 și 3 de metrou,cât și cu centrele comerciale aflate pe Bulevardul Theodor Pallady.
Asigură transbordări ușoare și facile cu alte linii de transport:19,23,27,40,70,79,101,102,243,311,330 și 335.

Re: Propuneri de noi trasee cris_m

Punctual, de ce sa infiintezi 247 sau alta linie cand ar putea fi prelungit 246 in zona complexelor rezidentiale noi? Nu mai spun de 103 care se opreste brusc si subit la Isovolta. In mod similar se poate prelungi/modifica dinspre vest una din liniile de la Faur pana undeva pe Bratarii. Un candidat ideal pentru asta poate fi 330, pentru ca are intervale decente, ar asigura multe conexiuni si il dubleaza inutil pe 23 cu care se ia adesea la intrecere de la Faur la Dristor...

Totusi, ramane problema strazilor inguste din zona. Tineti cont neaparat de acest aspect, pe harta totul pare realizabil, insa situatia din teren e de multe ori cu totul alta... In cazul de fata nici Street View nu ajuta, fiind imagini de acum 10 ani aproape, cel mai indicat e mersul la pas pe acolo, eu cel putin am de gand in urmatoarea perioada sa studiez zona mai indeaproape.

Cristi sunt anumite străzi din zona aceea destul de largi dar problema este ca au multe  goluri pe ele ca să  zic asa...adică au case sau blocuri răsfirate.
Am fost de multe ori în teren pe acolo si voi mai fi si in perioada următoare voi incerca să fac o descriere de ansamblu.

Re: Propuneri de noi trasee Bogdan Ciorascu

Momentan impropriu le poti denumi stazi!
Majoritatea sunt foste ulite cu minimal piatra sparta in fundatie si strat de asfalt asternut prin bunavointa PS3.

Nu te afunda si nu le complica inutil. In zona ai nevoie de un feeder intre complexele comerciale, metrou si zona rezidentiala.
Nu uita ca avem biletul integrat de 90minute pentru continuarea calatoriei catre alte puncte de interes!  8-)  :D

• lykkelig.
  • Posted:
  •  

Stiu am mai facut azi o propunere de traseu dar acestea mai mult o modificare.
Asa că  m-am gandit  sa fie modificata putin linia 226 (nu mult ),
In loc sa ia pe Buzoreni sa o ia pe Petre Ispirescu.
Avantaje
Cei care stau pe Petre Ispirescu nu mai trebuie sa merga pe jos pana la Statia Petre Ispirescu sau la Piata Rahova.
2 nu mai il dupleaza pe 139 si 302.

Propuneri de statii .
1   Piata Rahova legatura cu 220 sens Piata Romana
2 Calea Rahovei imediat dupa se face la stanga sens Piata Romana
3 Fat Frumos  
4 Dumbrava Noua
5  Mărgeanului sens Dep Alexandria
6 Petre Ispirescu in statia lui N114 sens Dep Alexandria
7 Piata Rahova in statia lui 32 sens Dep Alexandria

Iar Statile Calea Rahovei sens Romana, Fat Frumos , Dumbrava Noua , Margeanului sens Dep Alexandria sa poate sa opreasca si N118 .

Astept Raspunsurile voastre  :D
226.png (533.02 KB; downloaded 3934 times)

Re: Propuneri de noi trasee alexandru_minciu91

Propuneri peste propuneri, cum spuneau adminii, nu primiți vreun premiu daca scrieți 10 mesaje pe zi. Propunerea ta după ce că are multe stații, călătorii de pe Petre Ispirescu se orientează, ori spre 32, ori spre 226/139. Nu este o distanță așa de mare până la statii cât sa modifici o linie să poată deservi zona. Și ți-o spune cel care sta in zona respectiva. 226 din prezent este foarte bine făcut. Doar gândește-te la călătorii ce coboară pe Margeanului, sa stea sa schimbe în Calea 13 Septembrie pentru a ajunge la Buzoieni.
Poate o propunere ce in trecut era discutată, era prelungirea lui până în Cartierul Fortuna, la capătul lui 302. Însă aglomerația de la orele de vârf nu permite aceasta prelungire.

Un răspuns din partea TPBI referitor la introducerea de autobuze pe strada Brățării.
20220216_182904.jpg (281.65 KB; downloaded 3666 times)

Re: Propuneri de noi trasee Axel

Toata zona Bratarii este un haos total.... toate maidanele ramase sunt preluate de samsari si se contruieste haotic incat s-a reusit perfomanta sa ridici o cladire de birouri intre vile cu rromi .....  :headbash:

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: Propuneri de noi trasee TPB

Eu cred că acele amenajări pot fi făcute, și o linie de autobuz pe strada Brățării ar fi bună.
Dacă se poate face un capăt de linie și toate stațiile, putem băga autobuze de 10m și 12m lungime pe linia 330? Sau 253? De la Barajul Dunării la Faur mai avem 23 și 335. Eu am mai văzut un autobuz Otokar Kent C10 pe linia 330 anul trecut, prin decembrie.

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 139

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”