MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM2 Berceni - PiperaM2 • Extinderea spre sud

Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

390 posts, 91380 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 28

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului sab

Nu cred ca sapa printre pilonii giratoriului. Plus ca metoda ar implica oprirea/devierea circulației pe DNCB .
Plus ca după DNCB ai aceeasi problema, sapi cut&cover ? Ce faci cu circulația rutiera ? Sau expropriezi din câmpuri si faci traseul paralel cu șoseaua ?
Nu, singura soluție este TBM si daca ar fi gândit cu creierul, ar fi făcut asta încă de la stația Berceni.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului andrei11

De ce să oprească circulația ? Nu vor avea  sensgiratoriu suspendat ?

• sab
  • Posted:
  •  

Giratoriul nu cred ca exclude/desființează circulația la sol.

Evident că nu,  dar pe timpul șantierului toată lumea << pe sus >>.  
Repet întrebarea, sensgiratoriul va fi  la nivelul "parterului" sau la nivelul "etajului 1"  :?:

• sab
  • Posted:
  •  

Giratoriul este suspendat, adică la "etajul1", daca am înțeles bine întrebarea...

Da, ai înțeles bine. Deci pe timpul șantierului toată lumea prin sensgiratoriu.

• sab
  • Posted:
  •  

Si mai departe, catre Berceni ? Tot cut&cover ?

Îți trebuie minim 11 metri dacă nu mai mult ca lățime a tunelului realizat prin metoda cut-and-cover.
2021-11-10_20-21-43.jpg (109.93 KB; downloaded 2671 times)

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului survola

De aceea se fac studiile, pentru a răspunde la toate aceste întrebări.

• sab
  • Posted:
  •  

Se fac studiile de prezabilitate si de fezabilitate acum . Care, teoretic, ar trebui sa ne spună DACA M2 ar merita sa fie prelungita sau nu. Dar daca studiul M6 a dat pozitiv, iar studiul M4 a dar câștigătoare varianta Ferentari, ce sa mai așteptăm de la aceste studii ?

Re: Știri și articole din presă subway guru

survola wrote here:
E și o imagine pe facebook-ul primarului de la S..4:

Aia de interior e o randare nu o imagine reala.

Re: Știri și articole din presă survola

Așa și scrie

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului Goldmund

Ma bucur ca am citit ultimele mesaje, asa sa-mi fac si eu o parere ce se mai construeste prin Bucuresti si imprejurimi. Am inteles ca acea comuna, Berceni, creste ca Fat Frumos, intr-o zi cat altii intr-o suta, dar ce sa-i faci? compar si eu...
Am fost obligat sa vin de mai multe ori in Bucuresti (mama...) si pot sa va spun ce se vede din avion cand aterizeaza pe OTP: am crezut ca vad Bucurestiul, o mare imensa de lumini, cladiri, cartiere, dar m-am inselat, erau doar constructiile la nord de Otopeni...O imensitate construita. Pai acolo sunt cel putin 10 comune "Berceni", cu centre comerciale uriase, etc. Dar spre nord, stiu ca avem aici putini adepti pentru un M6 extins. Iar aici?

Totusi, sunt curios: s-a facut un studiu de fezabilitate pentru o extindere cu o statie dupa Statia Berceni? Ca in afara de cateva hale si un cimitir, nu mai vad nimic. Stiu, se construieste urmatoarea statie, s-a schimbat si axa acelui bulevard, Sos. Berceni, dar  chiar era nevoie de acea statie?!

• sab
  • Posted:
  •  

Bineînțeles ca NU. Dar daca Băluță voia neapărat sa prăpădească niste bani, te pui cu omul ? Se terminaseră bordurile, fântânile luminoase si ghivecele de beton din S4, așa ca s-a orientat spre ceva mai "baban".

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 28

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M2 • Extinderea spre sud  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433374 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”