Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovVehiculele altor operatori

Topic: Alți operatori de transport din Ilfov

8 posts, 2956 views
⚠  Forum Rules
Alți operatori de transport din Ilfov andrei11

În acest topic se vor purta discuții despre operatorii de transport public de persoane din județul Ilfov, alții decât cei care au topice dedicate.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Alți operatori de transport din Ilfov ADK

Cred că merge discutat un pic și despre unii operatori puțini mai ciudați din capitală, care au existat în București dar și-n alte orașe, și anume... Auchan/Carrefour/Cora, find vorba tot de autovehicule de transport persoane, mai exact de microbuzele hipermarketurilor (acum desființate).

Nu știu dacă își mai au rostul discuțiile, dar în trecut au existat microbuze ce transportau clienții la hipermarketurile din capitală. Nu cunosc cât au existat și-n alte părți, pot confirma că au mai fost la Auchan Ploiești dar microbuzele erau închiriate de la DST, însă cu toate astea tot au fost colantate cu Auchan.

La Auchan acestea erau de regulă Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter chiar și Iveco Daily însă din câte știu Iveco au fost luate la mâna a doua (și erau exploatate doar în partea de est, în sud nu erau), transportul era gratuit și în unele cazuri acestea făceau legătura între magazine (Auchan Vitan-Pallady sau Auchan Titan-Vitan) și aveau chiar și indicative numerice plus zonele principale, de la Auchan Titan plecau vreo 4 sau 5 linii și opreau atât în stațiile comune cu RATB cât și... unde era nevoie, dacă nu se punea în pericol siguranța circulației. Însă de ceva timp observ că au fost scoase, și din păcate nu cunosc oficial motivul și eventual ce s-a întâmplat cu angajații, însă cel mai probabil... șomaj. Mi-a venit recent ideea de discuție axându-mă mai mult pe autovehicule (nu prea plăcute cei drept, microbuzele pentru mulți), dacă are cineva idee unde sunt parcate sau dacă au fost vândute (chiar și pentru casare, că ce Iveco'uri operau pe legătura dintre Auchan Titan - Bd. Chișinău, și asta în anul 2014, mă mir de nu au fost casate până în acest moment).

La fel întreb și despre... Dragonul Roșu, care aveau și ei transportul lor (autobuze și midibuze BMC) unele cu titlu gratuit, altele contra-cost. Cele gratuite se găseau pe legătura dintre DR - Bd. Basarabia (chiar unde întorc troleibuzele întorcea și autobuzul) și DR - Cartier Colentina, unde erau BMC Probus (și doar la capetele de linii aveau stație, bine cursa de Colentina mai oprea și la cap la tramvai pentru cei ce vroiau să coboare la Europa). Mai erau și câteva microbuze, acelea erau contra-cost, însă nu le cunosc traseele. Aici chiar nu știu dacă mai există, am observat că în sine Europa nu mai există, nu știu dacă și DR...

Re: Alți operatori de transport din Ilfov Chev Celios

Europa s-a mutat pe strada Moroieni( ce a mai ramas din ea). Dragonul Rosu prospera mult si bine, tot el fiind si de vina pentru mare parte din traficul de pe Sos. Fundeni. Liniile lor au disparut impreuna cu autobuzele.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Alți operatori de transport din Ilfov ADK

Ca o mică completare al penultimului mesaj, iată 2 microbuze al 2 operatori diferiți de hipermarket în capitală, pe vremea când circulau bine mersi - B 06 WEP și B 777 VIB.

Foto 1: mariusm2012 (21.02.2015)
Foto 2: der_zugchef (30.04.2013)
1129898.jpg (118.87 KB; downloaded 2369 times)

724513.jpg (162.69 KB; downloaded 2370 times)

Și un autobuz al Dragonului Roșu, B 32 YGB.
Foto: Dragoș Anoaica (probabil începutul anului 2012).
B-32-YGB-002.jpg (180.97 KB; downloaded 2369 times)

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: Alți operatori de transport din Ilfov TPB

Cautand pe Google Maps traseul 455 in Dobroesti, am gasit pe Street View, in dreptul statiei Condu Stelian (pe bd. Victor Dumitrescu), 2 autobuze Isuzu Citibus.
Link aveti aici: https://www.google.ro/maps/@44.4526811,2 ... 92?hl=en

Re: Alți operatori de transport din Ilfov alexandru_gr

In prezent cele 2 autobuze menționate de tine nu mai sunt prezente la stradă.

• TPB
  • Posted:
  •  

Mergând pe A2, spre București, am văzut 2 autobuze VDL Berkhof Ambassador (cu sigla Maxx - Conexxion), parcate lângă Biroul Poliției Rutiere - Autostrăzi. Știți cumva dacă autobuzele aparțin operatorului Millenium Trans?

Cernica, Ilfov County
https://maps.app.goo.gl/9y997tG4HDVyqHhRA
În link-ul atașat este locul despre care vorbesc

• TPB
  • Posted:
  •  

Nu stiu sigur daca acest BMC Probus 850-TBX apartine operatorului Regio Serv, insa pe el a fost pus un sticker cu Primaria Orasului Buftea, asa cum s-au pus stickere asemanatoare pe VDL-urile 8323, 8324 si 8325. BMC-ul se afla parcat langa Studiourile Buftea, unde se afla si capatul liniilor 462 si 466.
IF03POB_Buftea.jpg (1.64 MB; downloaded 557 times)

Home page  • 
Parent forum: Vehiculele altor operatori  • 
Choose destination

Since our 2449 forum members have written 436374 posts in 5441 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”