Regiunile RomânieiOlteniaJudețul Gorj

Topic: Achiziție 15 troleibuze noi - primărie

16 posts, 5829 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Achiziție 15 troleibuze noi - primărie PTMZ

Primăria Târgu Jiu a lansat o licitație pentru achiziția a 15 troleibuze noi de 12m lungime, organizată pe 2 loturi: primul prevede 6 troleibuze standard/normale (fără operare semnificativă în afara rețelei catenare), iar al doilea conține 9 troleibuze cu autonomie pentru operarea în afară rețelei catenare. Bugetul total alocat este în valoare de 39 milioane RON, din care 12 milioane RON pentru troleibuzele standard și 27 milioane RON pentru troleibuzele cu autonomie. Finanțarea este europeană prin POR.

Ponderea punctajului:
- 80% preț
- 7% consumul energetic pentru tracțiune
- 6% perioada de garanție extinsă
- 3,5% numărul suplimentar de călători transportați pe scaune
- 3,5% numărul suplimentar de călători transportați în picioare

Termene limită:
- depuneri oferte: 3 noiembrie 2021
- evaluări: 31 ianuarie 2022
Link E-licitație: https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100128339

Re: Achiziție 15 troleibuze noi Târgu Jiu - primărie PTMZ

Caietul de sarcini:
Caiet sarcini troleibuze 12m 2 loturi 24.09.2021.pdf
Caiet sarcini troleibuze 12m 2 loturi 24.09.2021.pdf (889.8 KB; downloaded 557 times)

Clarificare din oficiu:
Clarificare certificat calitate.pdf
Clarificare certificat calitate.pdf (44.31 KB; downloaded 197 times)

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost prelungit până pe 15 noiembrie.

Ofertant unic: SOLARIS BUS & COACH, pentru ambele loturi.

Pe 23 decembrie, ambele loturi au trecut în evaluare financiară.

Gata și evaluarea financiară, procedura e în deliberare (încă nu a fost selectat Solaris câștigător).

Solaris a fost selectat câștigător ieri după-amiază.

Re: Achiziție 15 troleibuze noi Târgu Jiu - primărie Puss in Boots

Bravo.  Total general 35 corect? Sunt suficiente in conditiile extinderii retelei? Stiu ca nu o extindere mare dar si asa. Par de-ajuns.

Da, total 35.
Nu am o idee clară daca vor fi suficiente sau nu, dar așa, la prima vedere și comparat cu orarul, pare că vor fi destule. După sosirea tuturor troleibuzelor, linia 1 (Shopping City - Artego) va avea 15 troleibuze, iar linia 2 (Shopping City - Bârsești) 2 troleibuze. Ne referim doar cele standard. Cele cu autonomie, care vor intra pe traseele de autobuze autobuze, vor fi repartizate așa:
- linia 3 (Shopping City - Drăgoieni, cu variantă prin Preajba):  4 troleibuze
- linia 4 (Shopping City - Preajba): 2 troleibuze
- linia 5 (Shopping City - Iezureni): 5 troleibuze
- linia 6 (Shopping City - Polata): 3 troleibuze
- linia 7 (Dedeman - A.N.L.): 1 troleibuz
- linia 8 (Românești - Preajba): 1 troleibuz

Re: Achiziție 15 troleibuze noi Târgu Jiu - primărie deprodio

Si cu autobuzele ce vor face?banuiesc ca le vor casa dar cele 5 EBD?

Nu am găsit intenții clare în acest sens. Dacă o luăm logic, fie se pot înființa trasee noi în oraș sau zona metropolitană, fie pot fi repartizate ca rezerve sau suplimente pe traseele actuale; cel puțin pe 7 și 8, unde e repartizat câte un singur troleibuz dintre cele luate prin minister, ar putea fi repartizate câteva autobuze în plus, deoarece vorbim de niște trasee foarte lungi (bine, acestea sunt, de fapt, 2 variante extinse ale liniei 1, deci suplimentările ar ajuta, în cel mai bun caz, doar capetele neacoperite de rețea). Avem și acea linie 9 (Românești - Iezureni), singura pe care nu vor fi repartizate troleibuze, dar are o singura cursă pe zi, deci nu știu cât de rentabilă și indicată ar fi pentru suplimentare, plus că deja se suprapune cu linia 5, care va primi 5 troleibuze, și chiar mai mult cu linia 7.

Evident, există și posibilitatea să le vândă altei societăți ca vehicule SH.

Achiziție 15 troleibuze noi Târgu Jiu - primărie Andrei Andraș

Or să stea ca EBD-ul și Scania de la Sinaia: la vânzare până la adânci bătrâneți. Bine, ăia cer și o căruță de bani pe ele, de aia nu se vând.

Re: Achiziție 15 troleibuze noi Târgu Jiu - primărie Anonimul1234

Nu prea cred eu, totuși, că Transloc va casa troleele și autobuzele Dac rămase... Eu sunt de părere că va crește foarte mult frecvența autobuzelor sau acestea vor circula în ordine, nerenuțându-se la niciun autobuz ...

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Gorj  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 465776 posts in 5816 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”