Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Greve la STB

433 posts, 152860 views

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 31

📖 Pagination options
Re: Greva la STB alexxd_31

Eu inteleg ca aduc 250 soferi sa ii inlocuiasca pe cei 4000.

Re: Greva la STB andrei11

Nu, tactica e cea pe care am expus-o eu. În momentul în care o să se vadă că se dă afară pe bune,  destui vor renunţa la grevă. Efectul de turmă.

Re: Greva la STB Mihai Tana

Acum pe linia 1 a rămas doar un singur tramvai.

Re: Greva la STB PTMZ

Da, e vorba de 286.

Re: Greva la STB aztec

250 soferi de fapt insramna putin...
De fapt cam 75 de autobuze ..ca sunt 2 schimburi ..dar lucreaza si mai si stau in libere
Dar e un semnal.
Daca se aude ca se fac angajari pe bune la STB, cred ca se vor primi alte sute sau mii de CV-uri...
Astia 250 sunt aia....fara noroc de rude.

Între timp, s-a retras și 286.

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: Greva la STB TPB

In continuare, nu circula niciun tramvai, pe liniile importante: 1, 41, 25, 32, 21... de celelalte nu mai zic.
Soferii si vatmanii STB sunt acum de partea sindicatului, n-au bunul simt sa ajute bucurestenii.

UPDATE 13.55. Greva șoferilor STB este ilegală, a decis un complet de judecată de la Tribunalul București.

Decizia este executorie, așa că angajații trebuie să revină la lucru. În caz contrar, ei riscă sancțiuni penale.

Sursa: Digi24

Re: Greva la STB subway guru

E vorba de apel si decizia e definitiva, fara alte cai de contestare.

Nu e vorba de vreun apel. STB a depus ieri 2 dosare la tribunal: primul e cel de solicitare a încetării grevei, ce a primit decizia ieri. Al doilea este despre legalitatea grevei, și avea termenul pentru astăzi.

Ambele decizii se pot ataca, dar chiar și așa punerea în aplicare trebuie executată de îndată.

Re: Greva la STB subway guru

Multumesc de clarificare. Sa intelegem ca decizia de ieri era pentru ca nu au asigurat minimul de 30% din activitate iar cea de azi pentru ca nu au urmat pasii legali obligatorii?

Nu am la îndemână motivarea să văd dacă acestea au fost motivele din spatele deciziei instanței, dar sună plauzibil.

Re: Greva la STB survola

Ieri a fost pentru suspendare, azi pentru constatare ilegalitatea grevei, așa am înțeles.

Re: Greva la STB SniperGuy

aztec wrote here:
Azi...la pranz, crezand ca e nebunie in trafic am plecat mai devreme de acasa..
Am ajuns mai repede la serviciu.
Deci...
Ori greva nu influenteaza traficul
Ori autobuzele incurca traficul
Ori nu se mai munceste in romania si nu e nevoie de transport
Ori...oricum toata lumea merge cu masina mica...

Subscriu la ce a scris aici @aztec
Traficul din Bucuresti a fost mult mai liber zilele astea doua. Trecerile de pietoni sunt mai aglomerate.
Chiar discutam cu ai mei colegi de munca de trafic si concluzia lor e aceeasi cu a mea. E mai liber traficul... in mod paradoxal.
Si de asemenea sustin faptul ca atata timp cat nu esti multumit de locul de munca (din orice motiv)... angajeaza-te in alta parte. Dar na... aici e forta sindicatelor.

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 31

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”