Topic: Discuţii Staţia Moşilor
12 posts, 2880 views-
- andrei11
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
andrei11
Citesc eu bine ? Toate schiţele acestea prezentate de colegul @orex au ca dată Iulie 2016. Mai sunt valabile ?
M 7 la Moşilor are NSS - ul la minus 50 metri ????? Sau n-am citit eu bine. Aproximativ un bloc de P + 15 etaje ?????
Citesc eu bine ? Toate schiţele acestea prezentate de colegul @orex au ca dată Iulie 2016. Mai sunt valabile ?
M 7 la Moşilor are NSS - ul la minus 50 metri ????? Sau n-am citit eu bine. Aproximativ un bloc de P + 15 etaje ?????
M 5.png (222.89 KB; downloaded 2830 times)
- sab
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
sab
Nope, la M7 nu este NSS, este cota Marii Negre.
Sunt 9m diferenta fata de M5, deci vreo 30 m adancime.
Nope, la M7 nu este NSS, este cota Marii Negre.
Sunt 9m diferenta fata de M5, deci vreo 30 m adancime.
-
- subway guru
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
subway guru
Cotele relative fata de cota terenului sunt cu minus, cele absolute fata de nivelul marii sunt cu plus, e usor de facut distinctia, are @sab dreptate.
Cotele relative fata de cota terenului sunt cu minus, cele absolute fata de nivelul marii sunt cu plus, e usor de facut distinctia, are @sab dreptate.
-
- orex
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
orex
Oricum, la o prima aproximare, Mosilor M7 va avea cel mai adanc NSS, de pana acum!
Oricum, la o prima aproximare, Mosilor M7 va avea cel mai adanc NSS, de pana acum!
-
- andrei11
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
andrei11
- sab
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
sab
Depinde. Nu mă prind dacă aici M7 va trece pe sub stație sau pe sub tunelurile M5.
Ce văd in sfârșit este o corespondență gândită cu cap cu M7 la Moșilor, la adâncime (-20m). S-a rupt paradigma cum că o corespondență trebuie sa vină numai pe sus, să mai facem și noi mișcare, că suntem "grași".
orex, nu ai și corespondența M5-M4, să vedem pe unde vine ? Și la Iancului ar fi interesant de văzut unde este corespondența.
Oare de ce tunelurile M7 sunt ovale?
Depinde. Nu mă prind dacă aici M7 va trece pe sub stație sau pe sub tunelurile M5.
Ce văd in sfârșit este o corespondență gândită cu cap cu M7 la Moșilor, la adâncime (-20m). S-a rupt paradigma cum că o corespondență trebuie sa vină numai pe sus, să mai facem și noi mișcare, că suntem "grași".
orex, nu ai și corespondența M5-M4, să vedem pe unde vine ? Și la Iancului ar fi interesant de văzut unde este corespondența.
Screenshot 2022-01-18 065657.jpg (142.93 KB; downloaded 3219 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
andrei11
De-ale desenului tehnic, se indică că acolo vor fi nişte tuneluri ( probabil la cota indicată ) dar nu se ştie ce unghi fac cu staţia actuală. Dacă ar fi de exemplu perpendiculare pe staţie ar trebui reprezentateprintr-un dreptunghi prin două linii paralele (corecţia a fost făcută de colegul subwy guru) sau paralele cu staţia printr-un cerc. Ce am spus eu aici este din teoria generală a desenului tehnic, posibil la construcţii să fie şi unele reglementări specifice. Dar categoric ovalitatea lor rezultă din teoria desenului tehnic. ( Precum şi faptul că sunt desenate punctat. Numai cota NSS - ului pare a fi bătută în cuie ).
sab wrote:
De-ale desenului tehnic, se indică că acolo vor fi nişte tuneluri ( probabil la cota indicată ) dar nu se ştie ce unghi fac cu staţia actuală. Dacă ar fi de exemplu perpendiculare pe staţie ar trebui reprezentate
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
andrei11
Eu mi-am dat seama dar am spus că poate aveţi nişte reglemetări aparte. O secţiune A-A printr-un cilindru arată fix ca o linie dacă priveşti din lateral cilindrul respectiv. Etc.
Eu mi-am dat seama dar am spus că poate aveţi nişte reglemetări aparte. O secţiune A-A printr-un cilindru arată fix ca o linie dacă priveşti din lateral cilindrul respectiv. Etc.
-
- subway guru
-
Posted:
-
Discuţii Staţia Moşilor
subway guru
Cine nu crede sa ia un salam si un cutit si sa faca o taietura oblica!
Cine nu crede sa ia un salam si un cutit si sa faca o taietura oblica!
- sab
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
Home page
•
Parent forum: