Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2192 posts, 600169 views

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123  ... 157

📖 Pagination options
  • Pokemon222
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București Pokemon222

Doar la mine e asta?
Screenshot_20211214-165053.png (172.05 KB; downloaded 4016 times)

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București PTMZ

Nu. Ca fapt divers, aspectul a fost deja semnalat aici.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București dm5758

Am gasit pe situl oficial TPBI (www.tpbi.ro) hartile cu toate traseele atat ale STB cat si lae STV, Ecotrans, Regiotrans.
Harta-liniilor-metropolitane-04.12.2021.pdf
Harta autobuzelor TPBI
Harta-liniilor-metropolitane-04.12.2021.pdf (3.24 MB; downloaded 268 times)

Re: Autobaza Titan Bogdan Ciorascu

Doar o simpla curiozitate: linia 103 este turatie de relaxare pentru soferii autobazei?
Cam mare turatia pentru lungimea liniei si sa nu uitam ca pana la mutarea de la Republica cred ca era singura linie care nu avea nici un semafor pe traseu. :-)

Re: Autobaza Titan dany

Te rog sa mergi pe linia 103 si sa stai sa te plimbi cu ea cateva zile la rand si sa stai cam 2-3 ore pe traseu dupa ora 7 dimineata, atunci nu o vei mai numi linie de relaxare cand vei observa ca soferii nu au timp nici sa isi face nevoile

Am intrebat ceva foarte clar si astept un raspuns la fel.
Multumesc.
Aşteptam un răspuns de genul de mai jos din partea ta:
Este posibil ca numarul mare de ture sa fie dat de faptul ca se intarzie foarte mult pe traseu din cauza blocajelor din trafic si astfel sa nu fie foarte bine acoperita cererea de transport pe acest segment si sa fie, foarte probabil, necesara marirea turatiei.
Elegant? Ma mai duc sa ma plimb cu 103-ul?

Aveam un coleg al carui tata era turat in 148/149 pentru ca avea probleme cardiace si i se repartizau linii usoare!
Asa ma gandesc ca si aici dupa o luna in 102 esti turat in 103 ca sa nu o iei razna!

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Autobaza Titan ADK

Nu că mă bag, dar degeaba încearcă unii să strice orzul pe gâște, din afară mulți vorbesc doar în calitate de simpli călători. Cu toate că au și ei drepturile lor, și conducătorii auto le au pe ale lor și trebuie respectate dacă odată urcat în autobuz chiar vrei să ajungi în locul propus, nu că nu te interesează că șoferul nu și'a făcut nevoile, până la urmă de el depinzi (sunt unii care ar avea probleme dacă ar ”sări” peste asta, cu toate că sunt destui care ar merita să stea mai mult în concediu medical, sunt totuși la muncă ca să acopere ”găurile” și circulă pe linii ușoare, cei drept mai slab plătite). Dar ei vor să le vină mașina la fix, să tragă la trotuar, să meargă căldura sau aerul condiționat, să aibă loc pe scaun (că dacă e aglomerație, probabil tot șoferul e de vină), eventual wifi și priză pentru telefon iar unii să intre pe conturile unor dispeceri ca din motivele lor să afle date despre șofer (încă o dată nu știu cine le dă aceste conturi și pentru ce). Dacă crezi că într-adevăr un conducător auto a încălcat mult regulamentul intri aici și te adresezi celor în drept cu toate detaliile necesare și la cerere vii neapărat la confruntare cu toate dovezile cerute, dacă te crezi foarte nedreptățit.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București Costin

Ne mutam aici cu discutia, nu prea priveste autobaza Titan in particular. Dar va rog in continuare sa pastrati discutia civilizata si sa nu deraiati.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București andrei11

Intermodalul de la "Granitul" se mai inaugurează ? Da ori ba ? Nu parcarea - care după mine va fi un eşec -  intermodalul, capătul tramvaielor ( 14, 46, 55 ) al autobuzelor urbane şi al celor care ies în judeţul Ilfov. Se mai inaugurează sau nu ?

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București omirica

Până nu se hotărăsc ce linii vor întoarce acolo, nu cred. E imposibil ca șandramaua să primească toate liniile de autobuz care întorc acum la Cora și la Republica. Cred că sunt peste 10.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București andrei11

Că n-au avut timp să se gândească ! I-a luat prin surprindere !

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București dekolor

Vor sa mute regionalele in noul terminal? Ar pierde legatura cu metroul.
Daca nu, raman 4 linii de autobuz de impartit: 102, 103, 104 si 246. Daca nu e destul loc pentru 102+104, ar putea muta 103+104 in terminal si sa le lase pe restul in parcare la Cora.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun din București cris_m

Poti duce regionalele dinspre Cora via Vergului pana la Basarabia, terminal care acum e aproape gol, asta sa fie problema. Iar legat de Republica numai terminal nu se poate numi improvizatia care e acolo...

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123  ... 157

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433249 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”