Topic: Achiziții de tramvaie noi de 27-36m în perioada 2017-2022
1658 posts, 437629 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2022
punmeister
Sa inteleg ca Imperio a primit un re-design? :))))
Sa inteleg ca Imperio a primit un re-design? :))))
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Cam așa pare, cel puțin la faruri.
Pentru referință, o captură de ecran din video-ul (GIF-ul, de fapt) vicelui:
Cam așa pare, cel puțin la faruri.
Pentru referință, o captură de ecran din video-ul (GIF-ul, de fapt) vicelui:
Screenshot_20211230-182005.jpg (139.89 KB; downloaded 3239 times)
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Ma cam duce cu gandul la Avenio Munchen.
Ma cam duce cu gandul la Avenio Munchen.
- orex
-
Posted:
-
orex
Intr-un contract de furnizare incheiat pe L nr. 98/2016...avans?
Intr-un contract de furnizare incheiat pe L nr. 98/2016...avans?
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Da, se plătește avans. Și Reșița a făcut la fel anul trecut:
Sursa: Adevărul
Da, se plătește avans. Și Reșița a făcut la fel anul trecut:
„În cazul Colegiului Diaconovici-Tietz suntem în faza prefinanţării, iar în cazul tramvaielor, suma alocată acum de minister reprezintă avansul pe care trebuie să-l achităm furnizorului garniturii de tramvaie, deci firmei din Turcia. Cele aproximativ 40 de milioane de lei constituie 30% din valoarea contractului, inclusiv TVA-ul aferent.
Sursa: Adevărul
- orex
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Da cu tot cu TVA.
Am prins o captura mai de calitate. Pare ca designul e acum ceva mai drept, nu mai e asa rotunjit. Aduce mult a un mix de Avenio Munchen si CH-PPC.
Pentru o comparatie mai buna atasez si designul (teoretic) final prezentat acum cateva saptamani.
Da cu tot cu TVA.
Am prins o captura mai de calitate. Pare ca designul e acum ceva mai drept, nu mai e asa rotunjit. Aduce mult a un mix de Avenio Munchen si CH-PPC.
Screenshot 2022-01-02 112607.png (806.12 KB; downloaded 2452 times)
Pentru o comparatie mai buna atasez si designul (teoretic) final prezentat acum cateva saptamani.
imperiob1.jpg (240.24 KB; downloaded 3063 times)
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Noul design este mult mai reușit, după părerea mea. Dar este a câta iterație de design? A 3-a? A 4-a? Oare acesta să fie cel final?...
Noul design este mult mai reușit, după părerea mea. Dar este a câta iterație de design? A 3-a? A 4-a? Oare acesta să fie cel final?...
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
E a 4-a. Prima a fost cea cu negru și designul mai vechi, a doua a fost cel cu verde în loc de negru, a treia cea cu formele schimbate, iar a patra e cea cu farurile și măștile modificate.
E a 4-a. Prima a fost cea cu negru și designul mai vechi, a doua a fost cel cu verde în loc de negru, a treia cea cu formele schimbate, iar a patra e cea cu farurile și măștile modificate.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Oricum va mai suferi o modificare, si anume schema de vopsire. Conform CS tramvaiul trebuie vopsit monocolor (sigur vorbim de RAL 6018 - Lime Green), desi ma pot astepta la smecheria unde vopsesc tramvaiul verde si albul ala il fac cu autocolant ca sa fie la fel ca in randari.
Oricum va mai suferi o modificare, si anume schema de vopsire. Conform CS tramvaiul trebuie vopsit monocolor (sigur vorbim de RAL 6018 - Lime Green), desi ma pot astepta la smecheria unde vopsesc tramvaiul verde si albul ala il fac cu autocolant ca sa fie la fel ca in randari.
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Se sărbatorește și plata avansului?!? Oare o să posteze și la ultima plată finală: "Le-am plătit sunt ale noastre"
Se sărbatorește și plata avansului?!? Oare o să posteze și la ultima plată finală: "Le-am plătit sunt ale noastre"
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Ar fi bine. Otokar nu sunt plătite nici in ziua de azi. Sau sa mai amintesc de ultima transă de la Pasajul Basarab?
Ar fi bine. Otokar nu sunt plătite nici in ziua de azi. Sau sa mai amintesc de ultima transă de la Pasajul Basarab?
📖 Pagination options