MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1653 posts, 317367 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 83 84 85 86 87 88 89  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor subway guru

Pentru M5.1 sunt suficiente 13trenuri, daca le contractau la timp ar fi avut suficient ragaz sa le omologheze, testeze si rodeze pana la punerea in functiune a tronsonului. Din fudulie de neamuri proaste nici macar n-au suplimentat punerea in functiune fara trenuri cu cateva IVA care oricum stau degeaba si ar fi rezolvat pe moment rusinea plus ca ai fi avut un interval decent si pe bifurcatia de la capat.
:bleah:

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului andrei11

Ţi-a răspuns guru, nu mai am nimic de completat.

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului subway guru

Mereu ma lasati pe mine sa spal rufele in familie!
8-)

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului orex

Pe M5.1 niciodata, ori la bal ori la spital! :mrgreen:
Si, stiam ca ai dat-o de gard @andrei11 cu alegoria matale. Vezi ca mi-a cam halit ceva timp din viata sa-mi, si sa-ti, reamintesc...unele, altele! :rofl:

Stii bine ca mi-e cel mai drag proiect!
:love:  :love:  :love:

Sper ca pe ce ti-ai pus semnatura, alaturi de Hisayoshi Yoshikawa, sa insemne viitorul!

Poate ai vrut sa spui Yoshikawa San! Cu samuraii e bine sa respecti codul de politete si respect ca sa poti sa strigi la sfarsit Banzai!
:rofl:
Avem trei linii noi pe tapet, sa speram ca vom vedea si santiere deschise cat mai curand…
:mrgreen:

Lui Yoshikawa San, sper sa nu-i dea prin cap sa-si faca seppuku, avand in vedere cat de îndărătnici sunt unii...nu mai departe de Gradina Icoanei! :headbash:

Băgaţi fraţilor un dicţionar, sunteţi prea subtili pentru unii de pe aici  :headbash:

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului survola

Cu dicționar sau nu, discuțiile au cam deraiat demult pe aceste topicuri de metrou.

Azi data de mai sus pe la ora 12:00 (ziua) în traseul comun venea un metrou la 10 minute. Logica îmi spune că "pe ramuri" erau fix 3 metrouri pe oră.  :applause:
În continuare dacă eşti pe  liniile M 1 // M 3 NU se anunţă că la staţia Eroilor ar fi şi M 5. Este chiar aşa de greu să se facă modificările respective ?  :headbash:  :twisted:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului sab

Trăiască cei care au gândit bifurcație de o stație.  ;)
Pe M3 se anunța corespondenta cu M5 . Nu mi s-a întâmplat niciodată sa nu aud anunțul.
Sau te referi la afișajele luminoase din ramele BM21 ?

Rectific, M 1, eu am venit de la Grozăveşti.  Aha, deci pe M 3 se anunţă Drumul Taberei ?  Pe << banda >> normală sau  intervine mecanicul ?

Go to page:  1  ... 83 84 85 86 87 88 89  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435199 posts in 5424 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”