Regiunile RomânieiMoldovaJudețul IașiTransportul în comun din municipiul Iași (CTP Iași SA)

Topic: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași

78 posts, 29541 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași Puss in Boots

14 in 4 luni. Bravo Pesa. Chapeau.

Daca mai erau 50 de venit nu ma deranja :-))

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași punmeister

Poate alea 50 vor fi cu boghiuri pivotante in viitor :))))

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași orex

Tramvaiele ultramoderne din Iași, care au costat două milioane de euro bucata, au probleme atunci când afară este frig. Din cauza faptului că pe firul de contact s-a depus gheață, tramvaiele s-au blocat.
Circulația tramvaielor din Iași a fost dată peste cap după ce un astfel de vehicul, PESA, cumpărat cu două milioane de euro, s-a blocat.

Asta după ce pe pantograful tramvaiului ultramodern, dar și pe firul de contact, s-a depus gheață.
Angajații Companiei de Transport Public Iași au intervenit la fața locului și au curățat gheața de pe fir și de pe pantograf cu lopata.

„Am întâmpinat o problemă cu care nu ne-am mai confruntat până acum”
„Am întâmpinat o problemă cu care nu ne-am mai confruntat până acum. Este vorba despre tramvaiele PESA, care se pare că au o altfel de conexiune cu linia de fir contact. Pantograful acestora nu este la fel cu cel al tramvaielor pe care le avem acum și se pare că și conexiunea acestora este diferită. Dar e bine că am întâmpinat acum această problemă, pentru că vom ști pe viitor cum să o gestionăm dacă reapare. Am luat deja legătura cu reprezentații firmei producătoare PESA, din Polonia, pentru a discuta despre această problemă, pe care am întâmpinat-o la Iași. Urmează să primim un răspuns din partea lor în cel mai scurt timp”, a precizat Andreea Luca-Barna, purtătorul de cuvânt al CTP Iași.

:headbash:

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași cris_m

Dar CTP ce pazeste cu degivrarea? La Bucuresti se trimiteau Tatrele sa salveze situatiile inghetate....

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași Costin

Articolul e vadit tendentios. Chiciura / freezing rain nu face diferenta intre "tramvaiul de 2 milioane de euro", si un GT4 din 1970. Sigur ca modelul pantografului poate influenta puterea de apasare, dar intr-un final cand gheata e suficient de groasa, nu mai conteaza nici macar asta. E ca si cum ar spune cineva ca un bolid de 2 milioane de euro a derapat pe polei si e vina bolidului ca e prea scump. O tampenie.

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași punmeister

Din pacate si CF a raportat asta sub maretul Doru Cireasa. Articol de tabloid 100%.

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași orex

Poate nu s-a reglat forta de contact a pantografului corespunzator, ca iarna, cu fenomene d-astea, e si-n tara mama unde circula, doar latitudinea la care se situeaza Iasiul nu sufera comparatie cu cea a Varsoviei si, mai ales, a Gdansk-ului!

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași Costin

Asta cu forta de apasare e adevarata doar intr-o mica masura. Au fost si in Bucuresti episoade de chiciura in care crengi, cabluri etc erau invelite in gheata groasa de 1cm. Într-o asa situatie nu mai ai ce sa faci, decat sa dai cu lopata, cum de altfel oamenii au si actionat la Iași.

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași PTMZ

Și ultimul tramvai, 2216, a sosit azi:
Ultimul tramvai #PESA din lotul de 16 tramvaie ultramoderne achiziționate de către Primăria Municipiului Iași, cu finanțare nerambursabilă, a intrat în depoul #CTPIași, luni, 20 decembrie 2021.

Sursa: Facebook - CTP Iași

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași deprodio

2203 si 2213 au intrat pe traseul 6.

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași Alex Mariciuc

O întrebare tramvaiele Pesa câți ani vor avea garanție?

Re: Tramvaiele PESA Swing 122 NaJ din Iași PTMZ

Minim 350 000 km sau 5 ani (care conditie e indeplinita prima) de la punerea in exploatare, dar se poate extinde cu minim 1 an, maxim 5 (minim 70 000 km, maxim 350 000 km).

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Iași (CTP Iași SA)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463894 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”