Regiunile RomânieiOlteniaJudețul Vâlcea

Topic: Achiziție 2 microbuze CNG (Rm. Vâlcea)

10 posts, 3313 views
Achiziție 2 microbuze CNG (Rm. Vâlcea) PTMZ

ETA S.A. a lansat o licitație simplificată pentru 2 microbuze cu alimentare pe gaz natural comprimat (GNC/CNG) și rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități. Bugetul alocat este în valoare de 600.000 RON, bani catalogați "Alte fonduri". Se atribuie ofertantului cu cel mai scăzut preț.

Termene limită:
- depuneri oferte: 24 noiembrie
- evaluări: 24 decembrie
Link E-licitație: https://e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100144322

Re: Achiziție 2 microbuze CNG (Rm. Vâlcea) PTMZ

Ofertant unic: BRIARI'S IND.
Proces verbal al sedintei de deschidere-microbuze2021.pdf
Proces verbal al sedintei de deschidere-microbuze2021.pdf (637.29 KB; downloaded 217 times)

Licitația a trecut azi în evaluare financiară.

Pe 13 decembrie, Briari's a fost selectat câștigător.

• DRK
  • Posted:
  •  

Re: Achiziție 2 microbuze CNG (Rm. Vâlcea) DRK

Tot cu Iveco Stratos ca celelalte 3 pe care le mai are ETA?

Re: Achiziție 2 microbuze CNG (Rm. Vâlcea) andreir14

Vor fi aduse 2 Dekstra LF38 CNG. Practic, cam la fel ca si celelalte, diferentele fiind doar de natura estetica. Dekstra a preluat in 2017-2018 linia de productie de la Stratos si de atunci produce aceste vehicule sub brandul Dekstra. Fun fact, cele 3 de la Ramnicu Valcea sunt ultimele produse sub denumirea de Stratos.

Contractul a fost semnat pe 20 decembrie, cu atribuirea având loc pe 3 ianuarie. Valoare contract: 600.000 RON

• DRK
  • Posted:
  •  

Cele două microbuze CNG au ajuns în urmă cu câteva săptămâni și sunt la traseu pe liniile 3,5, 9, B, uneori și pe liniile 8 și 12. Acestea sunt VL 12 ETA și VL 13 ETA, însă ... nu sunt ca celelalte 3 achiziționate în 2018, ci sunt din gama feniksbus (click pentru a vă face o idee, cele vâlcene au ușă și în spate, deci sunt adaptate la cerințele ETA).

Nu am apucat să le fac poze din trafic sau din interior însă am mers cu amândouă și un lucru dubios pe care l-am remarcat la acestea este că, pe monitorul șoferilor de control al sistemul de e-ticketing in microbuze apar numerele de înmatriculare de la VL 21 ETA și VL 33 BUS , ceea ce mă face să cred că acestea două au fost retrase și echipamentele au fost luate de pe acestea. VL 33 BUS cel puțin are asigurarea valabilă până in decembrie iar de vreun accident în care să fi făcut parte nu am auzit, dar nici in trafic nu a mai fost văzut de ceva vreme...

• DRK
  • Posted:
  •  

Actually, pe Google Maps este surprins unul din microbuze la dispecerat nord:

1.png (1.67 MB; downloaded 2523 times)

2.png (1.67 MB; downloaded 2523 times)

Home page  • 
Parent forum: Județul Vâlcea  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”