MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discuții până la începerea lucrărilor

2393 posts, 478272 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor sab

survola wrote here:
„Întâi linia trebuia continuata catre sud, sa ofere o alternativa si abia apoi către periferie/aeroport.”
Adică cum „întâi”, ce ai vrut să spui aici? Să continue ce spre sud?

Sa facem mai întâi M4/6 de la GdN către sud, astfel încât sa fie o linie adevărată și atractiva.
Adică ce spun mereu, hai întâi sa acoperim orașul ș-apoi ne-om duce cu metroul si la un grătar la pădure.

Eu v-am mai spus de câteva ori, nu este suficient sa ai metrou, este foarte important și unde te duce acest metrou. Iar M4/5 nu te duc acum ..decât pana la M1. Aici trebuie căutată cheia neutilizării la capacitate. La fel va fi și la M6, pe lângă proiectarea defectuoasa a traseului și a conexiunilor, care aduc puncte in minus destule.  
Atâta vreme cat nu pot ajunge cu metroul unde am nevoie, de ce as lăsa mașina sa iau M6 :?:  Nu se va întâmpla așa decât in visele deformate ale celor care au croit aceasta magistrala si s-au gândit ca ca daca faci metrou sub DN1, gata, vor dispărea ca prin farmec mașinile de pe DN1. :popa:

Cu asta i-am raspuns si lui Goldmund . Tocmai asta este, ca atata vreme cat nu acoperi in primul rand orasul cu metrou, multi NU au alte posibilitati de a ajunge unde au nevoie, in  afara de masina.
Si, iti repet, multi dintre oamenii care vin acum pe DN1 nu stau pe traseul M6. Iar construcția M6 nu ii ajuta cu nimic, deoarece nu exista nicio parcare unde sa lase masina, dincolo de faptul ca M6 nu ii duce nicaieri.
O sa mai aveti o dovada ca omul nu va lasa masina atunci cand se va inaugura P&R de la statia Arghezi pe M2.
Dar ramane intrebarea valida, oare de ce nimeni nu a gandit o parcare pe traseul M6 ?
Goldmund wrote here:
parcarile P&R sunt goale pentru ca masina prin oras trebuie sa fie un lux avand alte posibilitati sa ajungi acolo!

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor andrei11

În regimul Socio - Comunist maşinile erau privite ca un lux,
a) Preţul - era vreo 70.000 - 80.000 lei o Dacie, acum un an,  eu mi-am luat Dacie cu 43.000 lei.
b)  Daciile erau vândute prin magazinele IDMS - Întreprinderea de Distribuţie a Materialelor Sportive. Ca nu cumva să se spună explicit că se vând autoturisme către populaţie.

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor orex

sab wrote here:
Cu o frecventa execrabila, probabil, a se vedea M5.1.

Mai putin de 3(trei) minute, fizic nu s-ar putea si ma refer la Eroilor, decat daca fiecare rama va fi dotata si cu 2(doua) trotinete electrice pentru deplasarea de la un post la celalalt a mecanicului/ajutorului! :rofl:

Am  văzut de destule ori trotinete cu două persoane pe ele...Una le ajunge pentru 105 metri. Cine cară trotineta înapoi ?

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor orex

RAMA, nu margarina, sa fie dotata cu 2 trotinete pliabile, pentru uz intern, cum e Duster Urban! Limita maxima admisa e...200kg, cuplurile arondate pe M5.1, se incadreaza, deseori, la categoria ”supergrea” :rofl:  

^ Desigur ai dorit să subliniezi rebrusmentul metrourilor la terminalul ( care va fi abandonat ) T 1 de la Aeroportul Otopeni.

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor subway guru

Acel rebrusment e esential si pentru o eventuala naveta pe viitor intre cele doua terminale.

Mi-am dat seama, am vrut să fiu "rău". Oricum eşti conştient că mai devreme de 2035 - 2040 nu poate fi vorba de  M 6.2 la Otopeni.  :headbash:

Poate totusi ne explici cum ai socotit!

Ca să fie M6.2 operabil ( Tokyo - Otopeni ) trebuie să fie operabil M 6.1 ( 1 Mai - Tokyo ). Cu regret ţin să te informez că la ora actuală nu s-au apucat efectiv de lucru nici  de M 6.1
M 6.1 vreo 10 ani, hai 8. ( 2022 - 2030 )
M 6.2 tot vreo 10, hai tot 8.
Crezi că am scris la plesneală  2040 ?  :rofl:
Dacă stau să mă gândesc eu aş paria pentru 2050  :headbash:

Da, ai scris la plezneala dar nu vrei sa recunosti!
:headbash:   :bleah:
Ai presupus doar ca vom merge din rau in mai rau…

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor punmeister

La M6.1 daca vor iesi castigatori FCC cu Gulermak ma astept la lucruri foarte bune, experienta Gulermak la Varsovia plus know-howul al FCC de la M4 si M5 imi da multa incredere.

La M6.2 insa... sa vedem lista de candidati prima data.

Bine, parcă nu v-aţi ars până acum de un milion de ori ! Chiar credeţi că vor fi bani pe înteaga durată a desfăşurării proiectului ? Chiar vreţi exemple ? Mă limitez la Bucureşti, promit !
Hai "lăsaţi-mă" (am pus ghilimele de rigoare) cu optimismul ăsta debordant !
Un singur exemplu. De când a început construcţia lui M 5.1 ? Habar n-am, de mult. Nu se ştia oare că ne trebuie şi metrouri pentru linia din Drumul Taberei ? Vedeţi cum v-am prins cu un contraexemplu ? Şi voi  speraţi ca M 6.1 / M 6.2 să meargă << şnur >>. Pariază cineva de aici ?
subway guru wrote here:
Da, ai scris la plezneala dar nu vrei sa recunosti!

Nu, nu am scris la plezneală.  Avansează şi tu un termen şi susţine-l cu argumente ştiinţifice.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pana la inceperea lucrarilor sab

Argumentul științific este...ca avem finantare. De la bugetul de stat. :rofl:  

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435178 posts in 5424 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”