Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 421112 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
subway guru
Eu zic si repet, sa fim 'super multumitzi' daca nu se face nici un 'rabat' la calitate...
A zis-o de alfel si Primarul dar presa era mai interesata de 'termene' decat de ce o sa iasa in final...
Eu zic si repet, sa fim 'super multumitzi' daca nu se face nici un 'rabat' la calitate...
A zis-o de alfel si Primarul dar presa era mai interesata de 'termene' decat de ce o sa iasa in final...
-
- adn2377
-
Posted:
-
adn2377
Foarte tare, nu m-am gandit niciodata ca o masina ar putea intoarce pe acolo!!!
Oricum, vad ca pe Google Street View exista (cel putin) o poza cu V3A-CH-PPC 4025
Udar wrote:
Nu ma mira deloc. Ca fapt divers, am vazut zilele trecute un taxiu care intorcea pe trecerea de pietoni la Orsova. (aici). Am ramas
Foarte tare, nu m-am gandit niciodata ca o masina ar putea intoarce pe acolo!!!
Oricum, vad ca pe Google Street View exista (cel putin) o poza cu V3A-CH-PPC 4025
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Udar:
IDM-ul va avea intrari dinspre Basarab (prin spate), pe Orhideelor (cum a fost) si din intersectia Plevnei.
Mie ultima nu-mi place, dar asta e, e strada lor 'privata'...
@Udar:
IDM-ul va avea intrari dinspre Basarab (prin spate), pe Orhideelor (cum a fost) si din intersectia Plevnei.
Mie ultima nu-mi place, dar asta e, e strada lor 'privata'...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Oricum pe viitor cei de la IDM au in vedere relocarea amplasamentului mai in spate.
Oricum pe viitor cei de la IDM au in vedere relocarea amplasamentului mai in spate.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La ce te referi, mai exact, ca 'hala' ramane acolo unde e...
Utilizator anonim wrote:
La ce te referi, mai exact, ca 'hala' ramane acolo unde e...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Da, ramane acolo unde e, dar au un plan de extindere si mutare a fatadei mai spre spate, fara legatura cu lucrarile la pasaj.
Da, ramane acolo unde e, dar au un plan de extindere si mutare a fatadei mai spre spate, fara legatura cu lucrarile la pasaj.
-
- SniperGuy
-
Posted:
-
SniperGuy
Azi, pe la ora 14, am vazut ca puneau burlane sub tablier, in intersectia plevnei-giulesti. Se pare pana la urma ca nu vor lasa apa sa cada direct in spatiul verde
Azi, pe la ora 14, am vazut ca puneau burlane sub tablier, in intersectia plevnei-giulesti. Se pare pana la urma ca nu vor lasa apa sa cada direct in spatiul verde
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai nici nu era vorba sa lase asa...doar ca nu au apucat sa termine pana la venirea frigului si a zapezii.
Pai nici nu era vorba sa lase asa...doar ca nu au apucat sa termine pana la venirea frigului si a zapezii.
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Am vazut si eu aceasta operatiune acum cateva saptamani tot in zona asta . Cand va avea loc urmatoarea betonare? Vine ninsoare de vineri ,sambata . Avem sanse la inca 40 m?
Am vazut si eu aceasta operatiune acum cateva saptamani tot in zona asta . Cand va avea loc urmatoarea betonare? Vine ninsoare de vineri ,sambata . Avem sanse la inca 40 m?
-
- adn2377
-
Posted:
-
adn2377
Cred ca prima intrebare necesara este cand termina etapele pregatitoare (dale+armare)? Cand aflam raspunsul la asta ne uitam la "meteo" si vedem cand e prima zi destul de calda...
mindmasster wrote:
Cred ca prima intrebare necesara este cand termina etapele pregatitoare (dale+armare)? Cand aflam raspunsul la asta ne uitam la "meteo" si vedem cand e prima zi destul de calda...
- darknight
-
Posted:
-
darknight
In momentul actual situatia meteo se prezinta astfel: viewtopic.php?f=212&t=1439&p=41139#p41139
In momentul actual situatia meteo se prezinta astfel: viewtopic.php?f=212&t=1439&p=41139#p41139
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pe joi-vineri urmatoarea suprabetonare de 20+20m daca merge totul bine.
Pe joi-vineri urmatoarea suprabetonare de 20+20m daca merge totul bine.
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Am trecut acum 1h pe acolo si era mare zumzet pe podul hobant. Lucrau toate cele 3 macarale la montarea predalelor.
Am trecut acum 1h pe acolo si era mare zumzet pe podul hobant. Lucrau toate cele 3 macarale la montarea predalelor.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Se lucreaza inclusiv in schimb de noapte...
Se lucreaza inclusiv in schimb de noapte...
📖 Pagination options