Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 421120 views

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Eu zic si repet, sa fim 'super multumitzi' daca nu se face nici un 'rabat' la calitate...
A zis-o de alfel si Primarul dar presa era mai interesata de 'termene' decat de ce o sa iasa in final... :ugeek:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adn2377

Udar wrote:
Nu ma mira deloc. Ca fapt divers, am vazut zilele trecute un taxiu care intorcea pe trecerea de pietoni la Orsova. (aici). Am ramas  :shock:

Foarte tare, nu m-am gandit niciodata ca o masina ar putea intoarce pe acolo!!! :)
Oricum, vad ca pe Google Street View exista (cel putin) o poza cu V3A-CH-PPC 4025 :D

@Udar:
IDM-ul va avea intrari dinspre Basarab (prin spate), pe Orhideelor (cum a fost) si din intersectia Plevnei.
Mie ultima nu-mi place, dar asta e, e strada lor 'privata'...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Oricum pe viitor cei de la IDM au in vedere relocarea amplasamentului mai in spate.

Utilizator anonim wrote:
Oricum pe viitor cei de la IDM au in vedere relocarea amplasamentului mai in spate.

La ce te referi, mai exact, ca 'hala' ramane acolo unde e... :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Da, ramane acolo unde e, dar au un plan de extindere si mutare a fatadei mai spre spate, fara legatura cu lucrarile la pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) SniperGuy

Azi, pe la ora 14, am vazut ca puneau burlane sub tablier, in intersectia plevnei-giulesti. Se pare pana la urma ca nu vor lasa apa sa cada direct in spatiul verde :)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pai nici nu era vorba sa lase asa...doar ca nu au apucat sa termine pana la venirea frigului si a zapezii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Am vazut si eu aceasta operatiune acum cateva saptamani tot in zona asta . Cand va avea loc urmatoarea betonare? Vine ninsoare de vineri ,sambata . Avem  sanse la inca 40 m?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adn2377

mindmasster wrote:
Am vazut si eu aceasta operatiune acum cateva saptamani tot in zona asta . Cand va avea loc urmatoarea betonare? Vine ninsoare de vineri ,sambata . Avem  sanse la inca 40 m?

Cred ca prima intrebare necesara este cand termina etapele pregatitoare (dale+armare)? Cand aflam raspunsul la asta ne uitam la "meteo" si vedem cand e prima zi destul de calda...

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) darknight

In momentul actual situatia  meteo se prezinta astfel: viewtopic.php?f=212&t=1439&p=41139#p41139

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pe joi-vineri urmatoarea suprabetonare de 20+20m daca merge totul bine.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Am trecut acum 1h pe acolo si era mare zumzet pe podul hobant. Lucrau toate cele 3 macarale la montarea predalelor.

Se lucreaza inclusiv in schimb de noapte...

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”