Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
3301 posts, 519755 views
📖 Pagination options
- Bogdan MD
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Bogdan MD
Poate vor o legatura noua la reteaua nationala feroviara?
Poate vor o legatura noua la reteaua nationala feroviara?
- sab
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
sab
Pe linie dubla ? N-as prea crede....N-ar putea fi decât o prelungire către Jilava, deși Jilava nu este chiar pe "axa" aceea.
Dar tot nu înțeleg de ce sa mai sapi cu TBM-ul câțiva metri după "remiza" de acolo. Adică acolo par sa fie macazurile după stație si niste linii in prelungirea stației, similar cu Preciziei, sa zicem. După care mai apar niste metri de tunel săpat cu TBM-ul
Pe linie dubla ? N-as prea crede....N-ar putea fi decât o prelungire către Jilava, deși Jilava nu este chiar pe "axa" aceea.
Dar tot nu înțeleg de ce sa mai sapi cu TBM-ul câțiva metri după "remiza" de acolo. Adică acolo par sa fie macazurile după stație si niste linii in prelungirea stației, similar cu Preciziei, sa zicem. După care mai apar niste metri de tunel săpat cu TBM-ul
- alexm
-
Posted:
-
Re: M4 Gara de Nord - Progresul
alexm
Mi se pare mie sau pe harta apare si un pasaj pietonal intre Hasdeu si Izvor?
Mi se pare mie sau pe harta apare si un pasaj pietonal intre Hasdeu si Izvor?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
În anumite planuri apare dar nu-l lua în considerare, o kariokă trasă pe un plan nu costă nimic.
Așa există o kariokă și pe sub B-dul Decebal dar mă îndoiesc că va circula vreun metrou pe sub parcarea lui Negoiță.
În anumite planuri apare dar nu-l lua în considerare, o kariokă trasă pe un plan nu costă nimic.
Așa există o kariokă și pe sub B-dul Decebal dar mă îndoiesc că va circula vreun metrou pe sub parcarea lui Negoiță.
- sab
-
Posted:
-
sab
Da, apare un pasaj pietonal. O idee la fel de proasta ca traseul.
As vrea sa vad si eu cum opresc circulația pe Splai, deviază Dâmbovița, sparg pereții mulați ai M1 si fac acest pasaj prin metoda "cut&cover". Asta ca tot se spunea ca nu avem voie sa săpăm in parc. Sau poate nu sapam in parc si punem pasajul "in cârca" M1, adica fix deasupra galeriei M1.
Ori poate baga TBM-ul nr 3 sa sape pana la Izvor, cine știe ?
Asta înseamnă un proiect făcut "pe genunche".
Da, apare un pasaj pietonal. O idee la fel de proasta ca traseul.
As vrea sa vad si eu cum opresc circulația pe Splai, deviază Dâmbovița, sparg pereții mulați ai M1 si fac acest pasaj prin metoda "cut&cover". Asta ca tot se spunea ca nu avem voie sa săpăm in parc. Sau poate nu sapam in parc si punem pasajul "in cârca" M1, adica fix deasupra galeriei M1.
Ori poate baga TBM-ul nr 3 sa sape pana la Izvor, cine știe ?
Asta înseamnă un proiect făcut "pe genunche".
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu opresc nimic și nu deviază nimic. Sapă prin metoda care au construit subtraversarea pietonală de la Basarab. Iar Dâmbovița curge prin canal betonat, cu fundație.
Nu opresc nimic și nu deviază nimic. Sapă prin metoda care au construit subtraversarea pietonală de la Basarab. Iar Dâmbovița curge prin canal betonat, cu fundație.
Dâmbovița.jpg (154.76 KB; downloaded 2497 times)
- sab
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu cred ca te duci la așa o adâncime mare pentru un pasaj pietonal. Oricum te lovești de PM ai M1.
Si nu știu daca este lucrare ușoara sa sapi pe sub M1, cu M1 in funcțiune. . Iar daca se poate aplica "metoda Basarab", numai guru ne poate da o opinie avizata. Eu vad mai degrabă metoda Unirii, adică țevi +sifonare.
Oricum, o lucrare grea pentru un folos infim. Nu va folosi nimeni acel pasaj.
Nu cred ca te duci la așa o adâncime mare pentru un pasaj pietonal. Oricum te lovești de PM ai M1.
Si nu știu daca este lucrare ușoara sa sapi pe sub M1, cu M1 in funcțiune. . Iar daca se poate aplica "metoda Basarab", numai guru ne poate da o opinie avizata. Eu vad mai degrabă metoda Unirii, adică țevi +sifonare.
Oricum, o lucrare grea pentru un folos infim. Nu va folosi nimeni acel pasaj.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nici nu o să se facă, e contra oricărei logici. Și a bunului simț.
Nu era prevăzut un acces și la Eroilor de pe malul stâng ? Parcă da.
Nici nu o să se facă, e contra oricărei logici. Și a bunului simț.
Nu era prevăzut un acces și la Eroilor de pe malul stâng ? Parcă da.
- sab
-
Posted:
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Nu imi mai aduc aminte clar...dar ce cota are pasajul de trecere intre cele 2 linii de la Izvor?
In spatele peretelui ce este?
Albia, canalizarea sau....pamant?
Nu imi mai aduc aminte clar...dar ce cota are pasajul de trecere intre cele 2 linii de la Izvor?
In spatele peretelui ce este?
Albia, canalizarea sau....pamant?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stația e sub albie.
Ți-am dat cotele Dâmboviței, mai jos ai și cotele stației Izvor.
Stația e sub albie.
Ți-am dat cotele Dâmboviței, mai jos ai și cotele stației Izvor.
2021-11-10_20-21-43.jpg (62.98 KB; downloaded 2461 times)
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Imi place cate calcule facem de la o carioca habarnista
Asa e si la dispeceratul Metrorex o harta veche... ce nu prea mai are treaba cu realitatea zilei de azi!
Imi place cate calcule facem de la o carioca habarnista
Asa e si la dispeceratul Metrorex o harta veche... ce nu prea mai are treaba cu realitatea zilei de azi!
📖 Pagination options