Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 421068 views

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) VladG

Imi plac stalpii de iluminat de pe pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

@Utilizator anonim:
Unde Dumnezeu te-ai mai catzarat de data asta pentru 'panaramele' alea splendide??? :lol:
Sau ai 'subtilizat' niste 'duble' de la Ghost Rider se intoarce in format 3D! ;)

@mindmasster:
3/11! :lol:
We did it! 8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) danielstan

Nu pot sa nu observ ca prin decembrie 2010 semnatura  unui forumist continea informatia:
"Ultimul termen avansat pentru pasajul Basarab: 1 martie 2011"
Din ce citesc prin forum zilele astea inteleg ca termenul s-a decalat spre sfarsitul lui martie 2011, "hopefully", deci si asta s-ar putea decala.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) andrei11

Inaugurarea Pasajului se va produce in preajma zilei de 4 Iulie. Anul acesta, evident. Prin Inaugurarea pasajului inteleg sa merg cu masina mica in toate directiile in care ma lasa pasajul, sa circul cu tramvaiele atat pe pasaj cat si sub pasaj si evident sa pot sa urc / cobor in 'statia de tramvai suspendata'. Asta ca sa nu intelegeti altceva prin 'inaugurare'.
2-12-2011 7-50-07 PM.jpg (92.01 KB; downloaded 2627 times)
.
Adica inclusiv pe drumul notat cu sageata albastra.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) rosetti61

Inaugurarea poate fi diferita de deschiderea catre public (PIF) - inaugurarea poate insemna predarea obiectivului catre beneficiar - este oficierea publica a formalitatilor de predare-receptie-primire, moment din care constructorul nu mai are treaba, totul tine de beneficiar; inaugurarea in sine are doua componente - deschiderea oficiala, in termenii de mai sus si deschiderea pentru public, in unele cazuri acestea coincid.

Deci, deschiderea pasajului poate avea loc imediat dupa inaugurarea oficiala, in aceeasi zi sau dupa o perioada "de reglaje".

@andrei11:
Intuiesti ceva destul de bine, ca doar esti inginer, dar vreau sa repet ceva ce nimeni nu a 'bagat in seama', termenul 'contractual' e iulie 2011, dar foarte probabil va fi 'devansat' si tot foarte probabil anumite 'sectiuni' se vor pune in circultatie 'anticipat'.
Pentru mine e mult, mult mai important ca toate lucrarile sa fie executate 'ca la carte' si sa ne putem plimba linistiti pe pasaj o suta de ani de acum incolo, noi, copiii nostri si nepotii si stranepotii nostri...
Chestia asta cu 'termenele hei-rupiste' ma cam lasa rece...
Doar vezi si tu cu usurinta ce inseamna fiecare 'pas inainte' si ce eforturi se mobilizeaza...
As mai vrea sa va spun totusi ceva:
sa stiti ca si constructorii pasajului sunt tot bucuresteni de rand tot ca si voi, si ei isi doresc din inima ca orasul 'lor' sa mearga 'cat mai rapid' spre mai bine, nu sunt niste 'baroni ai asfaltului' care sa vrea doar 'banul'...si transpira din greu pentru acest 'mai bine' al 'nostru'...

@Utilizator anonim:
IMG_3765.JPG (76.67 KB; downloaded 2586 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Nu, e prea jos pentru mine  :P
IMG_2888.JPG (162.08 KB; downloaded 2588 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Cateva probleme....
1. Cu verde am marcat o practica de intrare pe Economu Cezarescu, se impun niste stalisori acolo ca sa impiedice aceasta actiune
2. Cu rosu am marcat locurile unde in zi lucratoare se parcheaza, total inestetic, se impun si aici niste stalpisori.

Se impun si garduri (ornamentale dar cu scop sigur) pentru ca spatiile verzi de sub pasaj or sa devina parcari improvizate.
IMG_4040.JPG (168.64 KB; downloaded 2610 times)

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Tom

Sper sa nu reiau vreo discutie existenta, dar in ultimele zile am tot circulat spre Calea Giulesti din zona pasajului videan. In poza de mai jos, care apartine lui Utilizator anonim, se vede clar cum arata coborarea de pe pasajul videan pe Calea Giulesti:

Dupa cum se observa, se coboara intr'o curba unde este si o trecere de pietoni. Par'ca vad ca aici se vor ciocni masini in permanenta, pentru ca unii vor intra in viteza in curba, iar altii vor cobora in viteza de pe pasaj, unde :evil:-ul stie cine va trebui si cui sa dea prioritate, altcuiva decat pietonilor.
Trecem acum peste semafoarele din zona Plevnei, unde opresti pe linia de tramvai, momentan neutilizata.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Coltul ala cu rampa nu ramane asa, cad 2-3 cosmelii de acolo si se reconfigureaza. Trecerea aia de pietoni trebuie mutata/eliminata de acolo, masinile vin din viteza in curba si nu ii vad mai ales pe cei care traverseaza dinspre zona rampei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) adn2377

Utilizator anonim wrote:
Procesul de suprabetonare a intrat in ritm alert, in functie de vreme vom vedea 1-2 etape pe saptamana ceea ce ne aduce sanse reale ca la sfarsitul lui martie suprabetonarea se se incheie..

Eu zic sa fim super multumiti daca reusim (ne lasa vremea) sa betonam cate o etapa pe saptamana asa incat sa finalizam pe 9-10 aprilie...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Radu Stanescu

Utilizator anonim wrote:
Cateva probleme....
1. Cu verde am marcat o practica de intrare pe Economu Cezarescu, se impun niste stalisori acolo ca sa impiedice aceasta actiune
2. Cu rosu am marcat locurile unde in zi lucratoare se parcheaza, total inestetic, se impun si aici niste stalpisori.

Se impun si garduri (ornamentale dar cu scop sigur) pentru ca spatiile verzi de sub pasaj or sa devina parcari improvizate.

Nu ma mira deloc. Ca fapt divers, am vazut zilele trecute un taxiu care intorcea pe trecerea de pietoni la Orsova. (aici). Am ramas  :shock: . Asa ca intrarea pe Economu Cezarescu paleste in fata a ceea ce am vazut...  :lol:

Si inca ceva. Ce se va face cu intrarea in IDM? Ca tot timpul se chinuie unii sa iasa de acolo.

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”