Topic: Autobuzele din cadrul Salinei Târgu Ocna
19 posts, 9350 views
📖 Pagination options
- TheTigerBeast
-
Posted:
-
Re: Autobuzele din cadrul Salinei Târgu Ocna
TheTigerBeast
Na poftim mentenanta:
Na poftim mentenanta:
157371595_728703581146117_2529838970155068215_n.jpg (133.78 KB; downloaded 1682 times)
157696238_516067469790481_1356123418324885682_n.jpg (918.21 KB; downloaded 1682 times)
Screenshot_3.jpg (125.3 KB; downloaded 1678 times)
Screenshot_2.jpg (270.83 KB; downloaded 1678 times)
- Alex Mariciuc
-
Posted:
-
Alex Mariciuc
Ce mentenanță mai este și asta frate?Arată extrem de rău autobuzele astea.
Ce mentenanță mai este și asta frate?Arată extrem de rău autobuzele astea.
- TheTigerBeast
-
Posted:
-
TheTigerBeast
Da, inteleg ca rugina apare din cauza ca ele sunt operate in conditii de salina. Dar orice sofer stie (sau ar trebui sa stie) ca sarea ataca tabla. Mai ales iarna cand sararitele imprastie material pe drum, sar particule de sare pe tabla, inevitabil. Si se recomanda spalarea foarte des a masinii.
Da, inteleg ca rugina apare din cauza ca ele sunt operate in conditii de salina. Dar orice sofer stie (sau ar trebui sa stie) ca sarea ataca tabla. Mai ales iarna cand sararitele imprastie material pe drum, sar particule de sare pe tabla, inevitabil. Si se recomanda spalarea foarte des a masinii.
De ce e important sa spalam masina iarna?
In primul rand pentru a proteja caroseria. Atunci cand circulam iarna pe drumurile publice sarea folosita pentru deszapezirea drumurilor afecteaza elementele caroseriei. Cele mai expuse sunt jantele, parbrizele, stergatoarele si toate elementele caroseriei. Este esential ca substantele aruncate pe carosabil pentru deszapezire sa stea cat mai putin timp pe masina.
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Si daca sefu iti zice sa speli masina la o saptamana sau chiar mai rar ce te faci tu ca sofer?? Aici trebuiesc niste autobuze care sa aiba niste modificari speciale pentru operare in aer cu salinitate crescuta si spalate in fiecare zi.
Si daca sefu iti zice sa speli masina la o saptamana sau chiar mai rar ce te faci tu ca sofer?? Aici trebuiesc niste autobuze care sa aiba niste modificari speciale pentru operare in aer cu salinitate crescuta si spalate in fiecare zi.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, cand curge apa cu sare pe ele asta se intampla(am simtit pe pielea mea dupa o cursa de biciclete chiar prin aceasta salina), este neaparat nevoie de o statie de spalare si sa le spele zilnic, chit ca da doar cu apa chioara pe ele.
Da, cand curge apa cu sare pe ele asta se intampla(am simtit pe pielea mea dupa o cursa de biciclete chiar prin aceasta salina), este neaparat nevoie de o statie de spalare si sa le spele zilnic, chit ca da doar cu apa chioara pe ele.
📖 Pagination options