Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215514 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cristi20

Circulația rutieră pe Splaiul Independenței, pe tronsonul cuprins între aleea de acces în Institutul Central de Biologie și strada Piatra Craiului, va fi închisă începând cu data de 10.02.2011, pe o perioadă estimată de 9 luni, anunță Primăria Capitalei.

Am trecut azi pe la ora 14 prin zona si se vedea si o macara pe acolo...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului flobir

Au început deja să spargă drumul și lucrează de zor la coloane.

Peste armătura pozată ieri toarnă deja beton

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Chiar au inceput sa se miste lucrurile in parametrii normali. Imi place . In sfarsit  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului marius baciu

S-au apuc sa dezafecteze benzinaria Lukoil,cred ca dea aceea era apanova acum cateva zile acolo sa deconecteze benzinaria.Inseamna ca se apuca si pe cealalta parte ;)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Benzinaria imi pare in renovare nu dezafectare....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului marius baciu

Renovare!?
Poate este  o masura de marketing sa vanda si ei ceva la statia aia,dar mie mi s-a parut mai mult decat o renovare si credeam ca va fi desfiintat.Este saptiu suficient acolo pentru bretea??

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Trec aproape zilnic pe acolo si lucreaza de vreo luna la ea...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

@flobir:
vin si eu sa intaresc cele spuse de @vancouver (e 'meserias' si stie ce spune), operatia de excavare pentru radier este obligatoriu insotita de ceva ce stiu ca va amuza ca 'exprimare':
'Spargerea capetelor pilotilor' (in cazul nostru, a 'coloanelor')... :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Atat macaraua cat si foreza au fost mutate pe malul celalalt unde se sudeaza carcasele de armatura pentru coloane.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului szmen

Salutare,

Vad ca sunteti foarte informati asupra acestui proiect si am si eu cateva intrebari daca stiti cumva mai multe detalii.
In momentul in care a fost facult acest plan pentru strapungerea a1- ciurel, s-au luat in calcul blocurile din complexele rezidentiale, Style residence si Militari residence?
drumul rezervelor va fi inchis, dupa executarea lucrarii?
va exista o pasarela pentru locatarii de acolo, pentru a traversa strapungerea?
Avand in vedere ca in ultima perioada s-a construit destul de mult in chiajna, s-au gandit si alte alternative la proiect? (tunele sau rute ocolitoare)

Multumesc.

<stiu ca oprima data e pe stiri despre proiect, asa ca rog adminul sa stearga de acolo comentariul, Multumesc>

Si pana la urma cum ramane cu rezervelor 89, ca e un drum care este destul de circulat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Da, s-au luat in calcul acele blocuri, toata soseaua trece pe partea cealalta a acelui canal de apa.
Daca ne-ar pune Marian si poza asta in descrierea proiectului ca sa inteleaga toata lumea PUZ-ul...
viewtopic.php?f=148&t=601&start=44

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

shoppy wrote:
Da, s-au luat in calcul acele blocuri, toata soseaua trece pe partea cealalta a acelui canal de apa.
Daca ne-ar pune Marian si poza asta in descrierea proiectului ca sa inteleaga toata lumea PUZ-ul...
viewtopic.php?f=148&t=601&start=44

Se rezolva  ;)

Re: Februarie 2011 doinadanes

Eu sunt fericitul care admira primul santierul in care i-a fost sechestrata proprietatea: stiti cum ?!  Simplu : am iesit dimineata din curte, tocmai soseau doua autoturisme si au parcat in tromba in dreptul proprietatii mele, dupa ele doua masini de tonaj din care au descarcat si ulterior instalat indicatoarele de santier, blocare circulatie s.a.m.d :mrgreen:
Au fost draguti si mi-au spus ca ma vor anunta cand nu voi mai putea iesi cu masina din curte: asa a fost, mi-au spus! In prezent nu mai pot primi vizitatori, posta, salvarea, pompierii, gunoierii, decat daca paznicul santierului inlatura indicatoarele. Si eu, ca sa pot pleca cu masina pe care am fost tolerat sa o las seara in santier, "sub paza", beneficiez de acelasi servicu! Gratis , ce-i drept! De cand stiu, pana cand, poate cel de Sus.
Astazi au ridicat penultimele utilaje din santier: daca stie cineva ce se va intampla cu casa mea, rog spuneti-mi!?
Autoritatile mi-au spus ca Splaiul Independentei a fost inchis, citez "intre intrarea Institutului de Biologie si str. Piatra Craiului! Realitatea este cea din pozele Dvs.!!! Multumesc!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

doinadanes wrote:
Astazi au ridicat penultimele utilaje din santier: daca stie cineva ce se va intampla cu casa mea, rog spuneti-mi!?

@doinadanes
Probabil au terminat de foarat toate coloanele pe care le aveau in zona aia, acum situatia este incerta dupa scandalul cu bugetul, ori ramane asa zona pana la noi ordine ori in scurt timp vor incepe sa sape pentru a trece la urmatoarea etapa.

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”