Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STV

Topic: VDL Berkhof Ambassador

539 posts, 340137 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 39

📖 Pagination options
Re: Serviciul de Transport Voluntari dekolor

Mai circula din primul/primele loturi de VDL-uri? Poate asta ar fi un motiv pentru numarul atat de mare de autobuze cumparate, inlocuirea celor care "crapa" (am vazut destul de des autobuzele lor pe la diferite service-uri prin Voluntari).

Re: Serviciul de Transport Voluntari Mihai Tana

Da, posibil sa circule primele loturi.

Eu am văzut pe linia 461 un VDL roșu cu nr. de înmatriculare IF 70 POV în septembrie 2020, cumva asta este primul VDL din lotul celor 36 de autobuze Euro 3.

IF 93 POV - Linia 451 - 20 Iunie 2021
20210620_182307.jpg (1.67 MB; downloaded 5949 times)

IF 85 POV - Linia 417 - 20 Iunie 2021
20210620_203729.jpg (1.63 MB; downloaded 5950 times)

Se pare ca din anul 2020, VDL-urile galbene inainte sa iasa pe trasee au fost parcate pe platforma noua de garare a STV pe Centura.
Decembrie 2020.jpg (741.34 KB; downloaded 5176 times)

Martie 2021.jpg (699.44 KB; downloaded 5176 times)

Re: Serviciul de Transport Voluntari Axel

VDL-ul ( IF13POV ) a primit rame pe laterale pentru reclama !  :)
IF13POV-412,10.09.2021. .jpg (104.88 KB; downloaded 4472 times)

Azi circula VDL-uri de Euro 3 cu indicativul "998" care circula de la Romana, Victoriei, Parcul Regele Mihai I, pana la SAGA FESTIVAL.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Serviciul de Transport Voluntari ADK

La VDL-uri cum se comportă climatizarea pe timp de vară? e la fel de resimțitor în tot autobuzul (ca la MB Citaro/Citaro Hybrid/Otokar ale STB) sau de la jumate în spate e din ce în ce mai cald?

La VDL-uri de la jumatate in spate e din ce in ce mai cald, numai daca stai in fata, simti aer conditionat!

Re: Serviciul de Transport Voluntari cris_m

Si la Otokar e la fel...

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Serviciul de Transport Voluntari ADK

Ale STB? Nu cred că toate. Cel puțin astă-vară cu vreo câteva cu care am călătorit băgau un aer în tot autobuzul de nota 10.

Da, pai ale cui altcuiva? :) Daca merge mai incet AC-ul si te asezi in jumatatea din spate o sa vezi ca tot ti-e cald. Cum te duci mai in fata, cum devine mult mai suportabil, dar cu risc de pneumonie (bate aerul rece direct in spinarea transpirata...).

Re: Serviciul de Transport Voluntari alexandru_gr

La unele VDL-uri aerul se simte uniform in tot autobuzul la altele este exact cum a spus și colegul cris_m referitor la otokare.
Depinde de fiecare autobuz în parte și de cât de tare funcționează aerul condiționat.

Re: Serviciul de Transport Voluntari andreiiul

Problema la VDL-uri este daca nu functioneaza aerul. Am prins asta vara unul care baga doar aer fierbinte de afara la care se adaugau toti pasagerii din el (aproape de maxim). 4 statii cat am mers m-am simtit ca in cuptor (si cica sa mai stai si cu masca pe fata in conditiile astea)

Nu-i nimic, vara urmatoare iei numarul de parc si faci sesizare la TPBI. Eu deja le-am trimis cateva "scrisorici"  :mrgreen:

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 39

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STV  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”