Topic: Repere / toponime din București
202 posts, 51681 views
📖 Pagination options
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Repere / toponime din Bucuresti
Gabi23
Da, este corect. S-a produs modificarea conform Hotărârii 622/19.12.2017 a Consiliului General al Municipiului București.
Da, este corect. S-a produs modificarea conform Hotărârii 622/19.12.2017 a Consiliului General al Municipiului București.
H622_17.pdf
H622_17.pdf (805.24 KB; downloaded 108 times)
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Stie cineva ce reprezinta statuia asta din parcul Herastrau?
Stie cineva ce reprezinta statuia asta din parcul Herastrau?
- andrei11
-
Posted:
-
- aztec
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
@Cristi N sau alți colegi, în Sectorul 2 s-a începutut implementarea de noi plăcuțe cu o nouă identitate vizuală? Pe Bd. Dacia am văzut câteva zilele trecute
La Piața Spaniei este montată pe peretele unuia din blocurile din zonă o plachetă din ceramică produsă la Los Arrayanes - Granada.
@Cristi N sau alți colegi, în Sectorul 2 s-a începutut implementarea de noi plăcuțe cu o nouă identitate vizuală? Pe Bd. Dacia am văzut câteva zilele trecute
Bd Dacia - 29.08.2021.jpg (556.92 KB; downloaded 1780 times)
La Piața Spaniei este montată pe peretele unuia din blocurile din zonă o plachetă din ceramică produsă la Los Arrayanes - Granada.
Piața Spaniei - 29.08.2021.jpg (516 KB; downloaded 1780 times)
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Nu am auzit nimic, tind sa cred ca placutele sunt montate de proprietarii imobilelor respective.
Nu am auzit nimic, tind sa cred ca placutele sunt montate de proprietarii imobilelor respective.
- Costin
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Cel de la Piața Spaniei este clar de o vechime mult mai mare. L-am fotografiat pentru că mi s-a părut ceva mai deosebit.
Eu mă refeream la cele cu Dacia că ar fi model nou.
Cel de la Piața Spaniei este clar de o vechime mult mai mare. L-am fotografiat pentru că mi s-a părut ceva mai deosebit.
Eu mă refeream la cele cu Dacia că ar fi model nou.
- mirceade
-
Posted:
-
mirceade
Păcat că sunt departe chiar și de cele propuse aici: https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2483 ... razi.htm
Păcat că sunt departe chiar și de cele propuse aici: https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2483 ... razi.htm
- andrei11
-
Posted:
-
Repere / toponime din Bucuresti
andrei11
Această clădire mai există ?
Această clădire mai există ?
Uzina Electrică.jpg (149.79 KB; downloaded 1670 times)
- omirica
-
Posted:
-
omirica
Da. E pe Bd. Dacia, colț cu Margareta Sterian, vizavi de Piața Spaniei.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Aha, deci nu e pe Carol. Da, știu clădirea, am avut treabă acolo cu Enelul ( sau cum se numea pe vremea lui Ceașcă că nu mai știu ). Sau cu Telefoanele, nu mai țin minte. M-a derutat că ei au spus că e pe Carol clădirea...
Aha, deci nu e pe Carol. Da, știu clădirea, am avut treabă acolo cu Enelul ( sau cum se numea pe vremea lui Ceașcă că nu mai știu ). Sau cu Telefoanele, nu mai țin minte. M-a derutat că ei au spus că e pe Carol clădirea...
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Nu este aia.
omirica wrote here:
Nu este aia.
📖 Pagination options