Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5)

850 posts, 335769 views

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 61

📖 Pagination options
Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) punmeister

Eu din contra, am folosit 605 mult mai des decat 5.

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) ANTENA

@ByOnu sustin din principiu transportul electric de mare capacitate (tramvaiul si metroul) ca fiind cele mai eficiente mijloace de transport, in materie de nr de calatori, viteza de deplasare, posibilitati de separare fata de traficul auto. Tocmai de aceea, reabilitarea liniei 5 si a celorlalte in paragina (Basarabia, Lacul Tei, Chisinau etc), traversarea Pietei Unirii sunt proiecte vitale acestui oras. In afara de Vasile Milea si acelea cu fonduri europene, in rest ... nimic, nimic. Eu cred sunt de apreciat orice initiative de reabilitare, cu posibilitatile actuale, avand in vedere situatia financiara a Primariei.
Mai devreme de 5 ani greu de vazut o reabilitare substantiala (linii noi + vehicule noi), asa incat poate fi luata in calcul si o perioada tranzitorie, cu 605 si 5 in paralel. Neaparat separatie cu garduri, pt expulzarea traficului auto.

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) Costin

@ANTENA faci o confuzie.

Linia 5 nu se modernizeaza - nu exista nici un proiect in acest sens, nici o licitatie, absolut nimic. Macaraua aceea a STB inlocuieste o longrina uzata cu alta mai putin uzata si atat. Acolo nu se intampla, in acest moment, nici o modernizare. Ci doar o carpleala.

Nu e confuzie
Speram la mai mult de o cărpeală
Dar având in vedere accidentul de azi de pe linia lui 19, să asteptam mai bine proiecte sănătoase
Șine dilatate am văzut și azi pe Barbu Văcărescu, noroc că nu circulă nimic.  

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) orex

Cerceteaza daca nu ne crezi ce-ti spun @orex , @Costin, ca NU EXISTA, nici la nivel de intentie, daramite vreo licitatie, pentru lansarea unei lucrari de modernizare ”linia 5”!
Restul...e Can-Can! :bere:  

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) aztec

Bătaie de joc. Și  linia 5 și 16.
Parca cineva vrea sa se răzbune pe zona Pipera și Aviației...

orex wrote:
Cerceteaza daca nu ne crezi ce-ti spun @orex , @Costin, ca NU EXISTA, nici la nivel de intentie, daramite vreo licitatie, pentru lansarea unei lucrari de modernizare ”linia 5”!
Restul...e Can-Can! :bere:  

:bere:

Bun.
Au inceput timid lucrarile de carpire. Luati-o ca o stire.
Cateva poze cu ce s-a inlocuit pana acum.
De observat calitatea sectorului av. Serbanescu. Comparativ cu alte bulevarde (Chisinau, Basarabia) eu o consider satisfacatoare in conditiile date.
2 longrine schimbate la statia Pasaj Baneasa sens Baneasa
IMG_0665.JPG (1.51 MB; downloaded 4563 times)
Alte 2 bucati intre statia Pasaj Baneasa si Maguricea, sens Baneasa
IMG_0666.JPG (1.52 MB; downloaded 4565 times)
Priviti calitatea liniei pe acest sector. Bd. Av Serbanescu. Parerea mea este ca sunt bulevarde in oras intr-o stare cu mult mai rea.
IMG_0667.JPG (1.41 MB; downloaded 4565 times)
Aceeasi idee. Stiu, jelania incepe de la Promenada in jos. Acolo sa vedem cum se abordeaza carpeala, la pod langa Caro in special.
IMG_0668.JPG (1.37 MB; downloaded 4566 times)
Alte 2 bucati proaspat inlocuite la statia sos Pipera sens Dinamo
IMG_0669.JPG (1.32 MB; downloaded 4563 times)
Aici s-a oprit macaraua. Teoretic, bd. av. Serbanescu e gata. :-)
IMG_0672.JPG (1.11 MB; downloaded 4563 times)

Domnu, in prezent, se procedeaza ca acum mai bine de 30 de ani, la o ”resapare” a traseului!
Rusinos sau nu, STB tre sa verifice si sa faca posibila miscarea pe infrastructura actuala, in conditii de siguranta! ;)

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) danielflorescu123

Mai stie cineva de stadiul lucrarilor de reparatii ale liniei 5?Am trecut acum 2 saptamani pe acolo si nu am vazut nici o miscare, sa inteleg ca au terminat?

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) ByOnu

Ce sa termine? Au inceput ceva pe bune?

danielflorescu123 wrote here:
Mai stie cineva de stadiul lucrarilor de reparatii ale liniei 5?Am trecut acum 2 saptamani pe acolo si nu am vazut nici o miscare, sa inteleg ca au terminat?

Asa stii tu ca ar trebui sa arate o lucrare, cel putin trecuta-n ”revista”? :think:

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) danielflorescu123

Mda, bine spus, prezenta echipelor de interventie a fost de ochii lumii, mi- e mila de tramvaiele bidirectionale care o sa-si reia activitatea pe acest traseu, am vazut sine sudate execrabil si un amator daca suda nu ieșea in halul ala....

Re: Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Barbu Vacarescu (Linia 5) shoppy

Dar STB mai are dale OR pe stoc?, mai ales ca trebuie sa intretina si liniile existente / accesuri(cum ar fi Bucuresti Noi - Piata Presei).

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 61

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”