Topic: August 2021
18 posts, 2648 views
📖 Pagination options
- orex
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
Re: August 2021
orex
E clar ca e forfota pe santier si noaptea, ca n-au ”impodobit” catwalk-ul pentru Ajunul Craciunului!
E clar ca e forfota pe santier si noaptea, ca n-au ”impodobit” catwalk-ul pentru Ajunul Craciunului!
- subway guru
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
- subway guru
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Eu despre drapelele astea ”muncite” de stihiile vremii vorbeam!
Eu despre drapelele astea ”muncite” de stihiile vremii vorbeam!
Drapele Pod Braila Jijila 2021.png (919.96 KB; downloaded 1748 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Alea sunt acolo dinainte de a se apuca de catwalk, nu sunt cele ridicate in onoarea vizitei ambasadorului.
Alea sunt acolo dinainte de a se apuca de catwalk, nu sunt cele ridicate in onoarea vizitei ambasadorului.
- shoppy
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Degeaba se incearca a se pudra/orna ”tortul”, rusinea inimaginabila, care a amprentat anul 2018, n-o sa fie asa curand tolerabila/digerabila de ”Tara Soarelui Rasare”!
PS
Culmea e ca altii, decat vexatii protipendadei actuale, au sadit relatiile bilaterale! Sincer, mie mi-e rusine, de ce au facut ci ,ca inca se mai afla ”la butoane”
Degeaba se incearca a se pudra/orna ”tortul”, rusinea inimaginabila, care a amprentat anul 2018, n-o sa fie asa curand tolerabila/digerabila de ”Tara Soarelui Rasare”!
PS
Culmea e ca altii, decat vexatii protipendadei actuale, au sadit relatiile bilaterale! Sincer, mie mi-e rusine, de ce au facut ci ,ca inca se mai afla ”la butoane”
📖 Pagination options