Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

703 posts, 172206 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 51

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului subway guru

Au acordul CFR Infra?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului andrei11

cris_m wrote:
Incrucisarea nu se mai reface

E o decizie logică
cris_m wrote:
...iar de scos de pe carosabil cu siguranta nu...

A, da, am rămas cu o gândire comunistă din tinerețe, uitasem  conceptul de << lucrări corelate >> care nu se mai aplică în 2021  :headbash:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului orex

Nimeni nu-si permite ”luxul” sa nu faca jonctiunea cu o cale ferata fara acordul CFR, nici daca nu mai e functionala!
PS
Uite un exemplu elocvent, din zilele noastre, ale unei cai ferate nefunctionale din decembrie 2014!
CF Baile Felix 2021.png (1.92 MB; downloaded 2911 times)

Un alt exemplu e Suceava-Putna, unde in 2016 erau balarii de 2 m si in 2018 a fost repusa-n circulatie!
CF Suceava Putna 2018.png (758.83 KB; downloaded 2892 times)

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului andrei11

Dacă mai  vezi tu  linie ferată aici, pe B-dul Geniului aproape de piața aia cu nume imposibil ( Danny Huwe ) eu  mă sui în prima rachetă spre Marte !  :headbash:   E vorba de fix aceeași cale ferată de  care se face vorbire în acest topic. Hai să vedem, aici și-a dat acordul cineva să dea șinele la fier vechi ?
Cf.jpg (311.42 KB; downloaded 2869 times)

Și mai am poze cu aceeași linie ferată lipsă la intersecția cu 13 Septembrie și mai încolo spre Calea Rahovei. E lipsă șină pe sute de metri.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Linia este una si amplasamentul alta, ca a disparut linia de pe anumite segmente nu conteaza, daca este strategica atunci nu a primit absolut nimeni vreun AC pe acel amplasament iar AC pentru linia de tramvai obligatoriu include si incrucisarea.
Daca nu se face incrucisarea atunci inseamna ca nu este strategica si sigur se vor elimina si bucatile de pe carosabil la urmatoarea asfaltare.

andrei11 wrote here:
Dacă mai  vezi tu  linie ferată aici, pe B-dul Geniului aproape de piața aia cu nume imposibil ( Danny Huwe ) eu  mă sui în prima rachetă spre Marte !  :headbash:   E vorba de fix aceeași cale ferată de  care se face vorbire în acest topic. Hai să vedem, aici și-a dat acordul cineva să dea șinele la fier vechi ?
Și mai am poze cu aceeași linie ferată lipsă la intersecția cu 13 Septembrie și mai încolo spre Calea Rahovei. E lipsă șină pe sute de metri.

Dar nu si la incrucisari. In afara de 13 Septembrie n-ai lipsa incrucisari, singura vizibila ramamand de fapt la C. Rahovei cu S. Progresului! In rest, totul e acoperit de asfalt, piatra concasata care la o adica dispar in ”60 de secunde”!
Razoare sens 13 Septembrie.png (722.19 KB; downloaded 2707 times)

Razoare sens Cotroceni.png (830.2 KB; downloaded 2700 times)

Intersectie Calea Rahovei Progresului.png (673.32 KB; downloaded 2707 times)

Interesctie nasaud cu Progresului.png (760.34 KB; downloaded 2707 times)

str. Progresului 136.png (694.81 KB; downloaded 2707 times)

Urma se vede bine!
Str. Veseliei cu Progresului.png (798.5 KB; downloaded 2707 times)

Sinele sunt abscunse nu ”sutite”! Si chiar daca ar fi  ca tine cupoanele alea se pot monta rapid dar nu de CFR! ;)

Am intrebat de aviz ca ne-au aburit in campania electorala cu trenulet urban pe linia aceea…

Intre Razoare si Dr. C. Istrati nu-si are rost linia ferata! Mai mult ar incurca traficul decat sa-l suplineasca! Ai culoar cu linie de tramvai lasata de ”al batran” care sigur a dat dat din mana ”DA” sa se faca sos. Trafic Greu! :yes:
@subway guru
Din schitele concepute de ”dansii”, alesi in fruntea PMB, nu vad nicio continuitate fireasca intre Progresului si Apaca!
Cica tren metropolitan Bucuresti.png (1.1 MB; downloaded 2687 times)

O radiografie ceva mai completa de care stiu ca ati luat act deunazi!
CF metropolitana Bucuresti .png (968.11 KB; downloaded 2682 times)

Chiar sunt curios unde s-ar face gara ”Rahova”, ca restul traseului e arhicunoscut, trasat cand ”actualii” erau niste juvenili,  la pubertate sau, eventual, ”in plan”! :think:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Cum ziceam, daca este strategica pe CFR Infra ii intereseaza amplasamentul si nu va primii nimeni AC pe acel amplasament pentru ca armata poate aduce oricand un detasament de soldati si, sub supravegherea unui ceferist, se elibereaza amplasamentul si se asambleaza la mana orice lipseste(bine, ar fi preferabil ca sina sa fie acolo si nu distrusa / acoperita cu maldare de moloz sau gunoaie / asfaltata / construite baraci fara autorizatie peste ea, dar evident Infra nu are resursele pentru a patrula periodic pe toate liniile strategice dar nefolosite si a se certa cu cei care le acopera sau sa indeparteze periodic molozul prin resurse proprii).
Deci daca vreti sa trageti vreo concluzie privind ce se intampla in teren nu va luati dupa maruntisuri, daca au construit vreunii un bloc fix in linie cum este cel de pe Fabricii https://www.google.com/maps/@44.4379302, ... !3m1!1e3 doar atunci este clar nestrategica si abandonata de Infra, altfel orice este posibil.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului survola

subway guru wrote here:
Am intrebat de aviz ca ne-au aburit in campania electorala cu trenulet urban pe linia aceea…

Poate doar titicar.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Costin

Stefan28 wrote here:
a început turnarea de pietriș împreună cu acele benzi elastice negre (recunosc că nu știu cum se numesc, o completare din partea unui coleg ar fi de ajutor)...

Daca te referi la 'chestia' neagra de sub pietris, atunci aceea e hidroizolatia.

Doar betonul se toarna, celelalte se astern, se monteaza, se aplica, etc.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Stefan28

Mulțumesc de observație și corectare!
:bere:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Cristi N

Benzile negre par sa fie o geogrila care sa impiedice transmiterea fisurilor in patul de beton.

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 51

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433201 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”