MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 424941 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109

📖 Pagination options
Re: POZE - Statia Eroilor 2 orex

Sigur oi fi auzit, dar aici ”e alta gasca-n alta traista” :lol: !
PS
La Eroilor 2 nu plange nimic pe peron!
Astept raspunsul Metrorex! ;)

Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Înseamnă că n-ai înțeles ce am spus.

Stefan28 wrote:
Oare să aibă legătură cu hidroizolația de la OZN-uri?   :twisted:

Clar da, dar ”Iarna nu-i ca vara”! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: POZE - Statia Eroilor 2 sab

Nu cred ca are legătură cu OZN-urile, este cu totul alta zona. Doar ca...la fel de prost executata. N-au avut timp 10 ani sa facă o lucrare ca lumea... :popa:

Oare să aibă legătură cu hidroizolația de la OZN-uri?

Sunt, inca, probleme de ”sigilare/etansare” a vestibulului M5.1.
Ca-i rusinos, e clar, dar asta-i situatia in momentul prezent! Sigur, odata si odata, se va ajunge ca ”teascul” sa nu mai irige vestibulul E2!  Cat priveste derdelusul...”chiar nu” ma captiveaza zona, avand in vedere ca timpul de ”expunerere” pentru RD e extrem de scurt, cateodata la limita! ;)
PS. E bun si ”soundul” din Eroilor 2, cand ”scartie” rama de VI, care intra-n statie, mai ai fix 2 min. pana la plecarea celei spre RD! Daca esti pregatit, d.p.v. fizic, o prizi, niciodata n-are cum sa plece inaintea gararii ramei venita din VI la Eroilor2! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Acum (ora 19) doua din cele trei scări rulante de coborâre nu funcționează, unica de la "castravete" și una la OZN-uri, cea mai apropiata de E1. Mișto...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

Bine ca functionau cele pentru urcare, ca acolo-i baiul daca nu ruleaza! :)

• sab
  • Posted:
  •  

La ora aceea lumea se întorcea acasă in DT, așa ca era ceva bai...
Iar sa cobori pe rulanta nu este așa comod, oricât ar susține contrariul cei care au proiectat stația așa.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

E o gafă de proporții că nu există fixe la Eroilor 2.
Academia Militară - care e mai adâncă ca Eroilor 2 - are fixe.
Coborârea pe o scară rulantă defectă este destul de incomodă.â
O să ți se dea replica că dacă ai probleme există lift. Chiar așa, există lift ?

• sab
  • Posted:
  •  

Da, exista lift, dar nu cred ca il foloseste cineva. Însă liftul înlocuiește rulanta la noi, nu scara fixa. :)
Stația este oricum in forma de V, la "castravete" clar nu este loc de scara fixa. Oricum au dat-o in bara acolo cu planul , in final au făcut o rulanta mai puțin decât era in planurile inițiale. Dincolo, spre E1, cum sa strici minunăție de luminatoare ? Acestea sunt punctul "forte" la E2, nu puteai sa vii cu ceva "ne-sexy", cum ar fi o banala scara fixa.
Nelămurirea mea este cum se poate sa ai aviz ISU fără o scara fixa, dar se vede treaba sa se poate. Ferească Domnul de ceva probleme...
LE. Se pare ca exista o scara fixa, dar este inaccesibila publicului. Este in zona tehnica si iese "apoteotic" la castravete, printr-o spirala "MISA". Mai mult nu s-a putut...
Screenshot 2021-08-17 203641.jpg (36.5 KB; downloaded 2871 times)

1. Exista ascensor de la peron la vestibil, fix in capatul Eroilor 1!
1.1 In ce statie exista 2(doua) ascensoare la nivel de peron pe M5.1?  Doar intr-una! ;)
2. Dintr-o rulanta faci fixa, veceversa nicidecum!
2.1 Nu a fost odata cand am probat acest lucru, asa si... am urcat cele 42 de trepte ca multi altii! :yes:
3. Scara fixa, de pe peron E2, ascunsa publicului calator, mai e una si nu-n spirala! ;)
4. Domnilor de ce nu va oripilati in aceeasi masura cu neste statii, pe care sigur le-ati frecventat, cel putin odata-n viata, care n-ar avea cum sa ia autorizatie ISU NICIODATA, recte Eroii Revolutiei, C. Brancoveanu, Ap. Patriei, D. Leonida, A. Vlaicu si Pipera?! Aste statii n-au decat o iesire la suprafata/lumina!
Pai...”Ori la bal, ori la spital”! :yes:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Colega, confunzi înălțimea treptei scării rulante cu înălțimea treptei scării fixe !
Ia urcați voi scara rulantă oprită în caz de incendiu / blablabla și vedeți dacă vă  mai iese ! Eu nu mai pot să urc o rulantă oprită cu viteza  cu  care aș urca o scară fixă !
Autorizația ISU ? Ce-i aia ? E numai pentru fraieri ! E opțională, numai dacă te prinde bine dispus te duci să o iei.

• sab
  • Posted:
  •  

orex, vorbești de niste stații proiectate in alte vremuri, când regulile nu erau aceleași. Cu stațiile vechi asta este, nu le poți dărâma sa le faci cu mai multe ieșiri. E2 este însă o stație proiectata in "capitalism". Si nu vorbim de cate ieșiri la suprafața are, ci de cu totul alt lucru, de faptul ca este singura de care știu eu care nu are nicio scara fixa pentru calatori.  
Da, mai exista o scara fixa, dar se oprește sub legătura cu E1. Probabil din același motiv, tema de proiect nu permitea sa strici "monumentalismul" luminatoarelor.
Screenshot 2021-08-18 073514.jpg (38.04 KB; downloaded 2793 times)

@andrei11  Exista polistiren si...polistiren ignifugat. Ghici care este folosit in majoritatea cazurilor. Mai nou, am văzut ca polistirenul este întrerupt de o porțiune de vata minerala, probabil ca aceea nu arde. ;)
@orex Care este statia cu 2 lifturi la peron?

Academia Militara! ;)
Are, dupa fiecare ”oglinda”, atat pe L1, cat si pe L2 cate un ascensor!  :yes:
NOP! Scara fixa de dupa usile rosii din capatul statiei (spre Eroilor1) urca pana la nivelul vestibulului!
Corect, ai dreptate, dar si @subway guru sustinea ca-n Eroilor 1 vor fi scari fixe, de legatura cu M5.1 si s-a dovedit ca nu-i asa (raspunsul Metrorex din 30.05.2019, postat aici, ti-l mai aduci aminte?)
”Lucrările de adaptare a stației Eroilor 1 pentru punerea în funcțiune a Magistralei 5 de metrou cuprind instalarea la peronul central a patru escalatoare și a unui lift interior care vor face legătura între nivelul vestibulului și nivelul peronului. În zona treptelor dinaintea accesului în zona vestibul a Stației Eroilor 1 este prevăzută o rampă mobilă pentru asigurarea accesului persoanelor cu dizabilități.”
Eroilor 2, chiar daca nu va place titulatura, poate fi evacuata suficient de repede. Toate cele 8(opt) scari rulante se pun pe urcare (adauga si liftul) si...nu va ramane nici tipenie de om acolo la o adica! Nu se poate evacua statia asa, se ”taie heblu” si toata lumea se indreapta-n spre cele doua tuneluri care se pot sigila fest! Doamne Fereste @sab !

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107 108 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433192 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”