MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5560 posts, 1202273 views

Go to page:  1  ... 356 357 358 359 360 361 362  ... 398

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

Guru, Rama de control nu mai are ce căuta ca și Ramă de control la ora 6:40 !!!
Problema releatată de orex e că de la Izvor vine câteodată  dimineața la ora indicată o ramă fără călători spre Dristor 2.  Doar nu presupunem că toți călătorii se coboară la Izvor și că de acolo nu mai urcă nimeni !

Re: Discuții diverse despre Metrorex subway guru

Presupunerea era ca dupa ce-si termina tura de control intra in circulatie…

Re: Discuții diverse despre Metrorex andrei11

Aha, cred că am înțeles, Rama asta de control  și-a făcut treaba pe o porțiune oarecare ( poate a fost pe secțiunea Preciziei - Eroilor, dar poate a făcut controlul pe altă secțiune ) și a fost retrasă la PU1 - linia 3.
Apoi la ora din livret intră  în circulație spre Dristor 2.  Curios că la Izvor nu se urcă nimeni. ( presupun că orpește și la Izvor ).

Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

Niciodata n-a venit cu mai mult de o persoana la interior, aceea fiind ”protectoarea” ramei (paznicul)! :yes:

Re: Știri și articole din presă andrei11

sab wrote here:
EXCLUSIV STENOGRAME DNA Piedone către Rădoi: „După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor? Rădoi: O juma de staţie întreagă îţi dau!” / Rădoi ar fi subînchiriat spaţiile comerciale de la metrou cu sume între 5000 şi 200.000 de euro
https://www.g4media.ro/exclusiv-stenogra ... iat.html

La brutărieeeeeeeeeeeee ! Amândoi !

Re: Știri și articole din presă Cristi N

Aruncati un ochi si pe comentariile de la articol, sunt savuroase.  :D

Re: Știri și articole din presă ByOnu

Articolul
Deci autorizatia a emis-o tocmai in preajma descinderilor DNA. Frumos asa... Nimic suspect.

Mbine. Negoita?

Re: Știri și articole din presă orex

Intr-o luna si zece zile de la emitere unei astfel de dispozitii, n-a ajuns vestea si-n statia Eroilor!

Re: Știri și articole din presă aztec

Asta se numește acoperire legală
Emiți dar nu faci nimic ..

Re: Știri și articole din presă subway guru

Stai sa vezi ce se va burzului la supt-alterni!!!…evident tot la mishto…

Re: Știri și articole din presă punmeister

sab wrote here:
Cica "Piedone" a glumit si chioscurile din S5 vor fi demolate zilele urmatoare.  ;)

Piedone, despre stenogramele DNA: ”Un spirit de glumă în stilul meu caracteristic, păi ce, am înnebunit? Nu pot face asemenea greșeli elementare”
https://www.g4media.ro/piedone-despre-st ... are.html

Gluma in stil caracteristic aka Gaslighting. Buna incercare pierdone.
Screenshot_20210720-130239_Samsung Internet.png (389.43 KB; downloaded 2370 times)

sab wrote here:
Gata, s-a gasit cauza intarzierii. Nu a fost la PS5, problema este la flexuri... :)

Speriat de DNA, Piedone a a demolat fulgerator chioscurile lui Radoi din Sectorul 5: „Am venit sa imi iau si eu jumatatea aia de statie”
https://www.aktual24.ro/speriat-de-dna-p ... -statie/

Demolarea chioscurilor din statiile de metrou de pe raza Sectorului 5 a inceput marti noapte, a doua zi dupa ce in presa au aparut stenograme DNA in care primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ii promitea lui Ion Radoi ca nu-i demoleaza chioscurile si cerea pentru el jumatate din chioscurile din statia de metrou Izvor.

Demolarea chioscurilor a inceput chiar in statia de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit la statia de metrou Izvor imediat ce de aici a plecat ultima cursa. Comerciantii si-au luat marfa in saci, inainte ca chioscurile sa fie demontate.

Piedone a venit personal sa asiste la lucrari, anunta Observatorul de la Antena 1. Demolarile au inceput la statiile din sectorul 5 al Capitalei la patru luni de cand chioscurile au fost demolate in celelalte sectoare din Bucuresti.

„Intarzierea s-a produs din cauza comunicarii intre noi, Metrorex, Ministerul Transporturilor si Primaria Capitalei. Ditai Ministerul Transportului nu are 10 flexuri si 10 oameni, Metrorexul cu societati de constructii n-au 10 oameni si trei flexuri?”, a sustinut Piedone.

„Am venit sa imi iau si eu jumatatea aia de statie intreaga sa imi pun si eu chioscurile noi… o sa fac cerere domnului ministru, bineinteles, sau celor de la Metrorex”, a mai spus Piedone.

Demolarea chioscurilor a inceput la  o saptamana dupa perchezitiile DNA la Primaria Sectorului 5 si la o zi dupa ce in presa au aparut stenograme ale discutiilor dintre Piedone si Ion Radoi.

Ete ca se poate!…daca te preseza DNA cu puscaria!
:bere:

Re: Știri și articole din presă orex

Pana nu vad virginitatea la Eroilor nu cred o iota! :rofl:

Nici eu!
:rofl:  :rofl:  :rofl:
Dar n-am auzit sa transeze Eroilor cu Radoi si in ce procente…1/2, 1/3 sau cat?
Inca o chemare la DNA probabil ca rezolva dilema…
Cu Negoita se mai aude ceva???…ca ceilalti sunt ocupati cu gunoaiele!…asta ar fi procupat doar de ISU…
La mine in fata blocului conteinerele de colectare selelectiva sunt pline ochi si dau pe dinafara multumita netarmuritei griji a piedonului penal…ca momentan e ocupat cu aranjamentele puscariabile…

Go to page:  1  ... 356 357 358 359 360 361 362  ... 398

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”