Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
703 posts, 172596 views
📖 Pagination options
- aztec
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
aztec
Ce au făcut în luna asta se putea face in 24-48 ore.
Ore...nu zile.
Ce au făcut în luna asta se putea face in 24-48 ore.
Ore...nu zile.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
@punmeister in ulti,ma poza ce s-a intamplat cu acel bembeu acolo? pare ca a ramas un pic suspendat
@punmeister in ulti,ma poza ce s-a intamplat cu acel bembeu acolo? pare ca a ramas un pic suspendat
- punmeister
-
Posted:
-
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Chiar asa pare, ca ar fi iesit de pe straduta si a mers drept...
Aron wrote:
Chiar asa pare, ca ar fi iesit de pe straduta si a mers drept...
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Am vazut pe Facebook cum ca ar fi fost lovit pe lateral dreapta de un Golf 5.
Am vazut pe Facebook cum ca ar fi fost lovit pe lateral dreapta de un Golf 5.
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
S-a intamplat ce a zis @Chev Celios . BMW a iesit din AFI (cel putin asa parea in poze) si a vrut sa intoarca spre Apaca (deh lipsa gardurilor deja era fericire pt unii, vezi si Oltenitei) si a fost lovit in plin (dauna totala si a ramas acolo)
S-a intamplat ce a zis @Chev Celios . BMW a iesit din AFI (cel putin asa parea in poze) si a vrut sa intoarca spre Apaca (deh lipsa gardurilor deja era fericire pt unii, vezi si Oltenitei) si a fost lovit in plin (dauna totala si a ramas acolo)
- Livone
-
Posted:
-
Livone
Am vazut ca au reusit sa scoata sinele si dalele de pe linia de tramvai, dar de vreo 2 saptamani nu a mai aparut nici un om sa munceasca sau vreun utilaj nou....
Aveti idee cand se mai apuca sau ne tin pana la anul asa?
Am vazut ca au reusit sa scoata sinele si dalele de pe linia de tramvai, dar de vreo 2 saptamani nu a mai aparut nici un om sa munceasca sau vreun utilaj nou....
Aveti idee cand se mai apuca sau ne tin pana la anul asa?
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
În zona fostei stații de la AFI au fost aduse noile cupoane de șină ce urmează a fi montate. Pe șantier în jurul orei 11 erau câțiva muncitori, un buldoexcavator și 2 basculante...
În zona fostei stații de la AFI au fost aduse noile cupoane de șină ce urmează a fi montate. Pe șantier în jurul orei 11 erau câțiva muncitori, un buldoexcavator și 2 basculante...
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Sunt nemiscate de cateva zile bune. Sincer daca ma urc intr-un excavator si ma apuc de treaba intr-o seara am scos toata fundatia veche. Lucrarea asta se face chiar in bataie de joc sau cumva vor sa refoloseasca fundatia veche?
Gabi23 wrote here:
un buldoexcavator și 2 basculante...
Sunt nemiscate de cateva zile bune. Sincer daca ma urc intr-un excavator si ma apuc de treaba intr-o seara am scos toata fundatia veche. Lucrarea asta se face chiar in bataie de joc sau cumva vor sa refoloseasca fundatia veche?
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Au termen 1 an pentru 1 km, voi unde va grabiti?
Au termen 1 an pentru 1 km, voi unde va grabiti?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
1000m/365=2,7m/24h
Daca facem socoteala asta zilnic sau saptamanal vedem cam care e starea natiunii…
Ai sa-mi spui ca 1000m e lungimea la stadiul final dar putem sa o multiplicam cu un procent aferent fiecarei etape si ne da o imagine destul de precisa, la fel si cu timpul ramas!
Nu e chiar inginerie spatiala interplanetara!
1000m/365=2,7m/24h
Daca facem socoteala asta zilnic sau saptamanal vedem cam care e starea natiunii…
Ai sa-mi spui ca 1000m e lungimea la stadiul final dar putem sa o multiplicam cu un procent aferent fiecarei etape si ne da o imagine destul de precisa, la fel si cu timpul ramas!
Nu e chiar inginerie spatiala interplanetara!
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Vor inaugura lucrarea finalizata cu primul Imperio care soseste in vara lui 2022. Vor fi singurele realizari ale noului Bucuresti cu care trebuie sa se laude.
Vor inaugura lucrarea finalizata cu primul Imperio care soseste in vara lui 2022. Vor fi singurele realizari ale noului Bucuresti cu care trebuie sa se laude.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si eu am inteles la fel, ca asta e scopul final al lucrarii, sa indeplineasca conditionalitatile impuse pentru achizitia de material rulant nou-noutz!
Si eu am inteles la fel, ca asta e scopul final al lucrarii, sa indeplineasca conditionalitatile impuse pentru achizitia de material rulant nou-noutz!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)
•
Choose destination