Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

703 posts, 172596 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 51

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului aztec

Ce au făcut în luna asta se putea face in 24-48 ore.
Ore...nu zile.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Puss in Boots

Au un an nu ii grabeste nimeni.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Aron

@punmeister in ulti,ma poza ce s-a intamplat cu acel bembeu acolo? pare ca a ramas un pic suspendat

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului FabiM

Aron wrote:
@punmeister in ulti,ma poza ce s-a intamplat cu acel bembeu acolo? pare ca a ramas un pic suspendat

Chiar asa pare, ca ar fi iesit de pe straduta si a mers drept... :no:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Chev Celios

Am vazut pe Facebook cum ca ar fi fost lovit pe lateral dreapta de un Golf 5.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului andreiiul

S-a intamplat ce a zis @Chev Celios . BMW a iesit din AFI (cel putin asa parea in poze) si a vrut sa intoarca spre Apaca (deh lipsa gardurilor deja era fericire pt unii, vezi si Oltenitei) si a fost lovit in plin (dauna totala si a ramas acolo)

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Livone

Am vazut ca au reusit sa scoata sinele si dalele de pe linia de tramvai, dar de vreo 2 saptamani nu a mai aparut nici un om sa munceasca sau vreun utilaj nou....
Aveti idee cand se mai apuca sau ne tin pana la anul asa?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Gabi23

În zona fostei stații de la AFI au fost aduse noile cupoane de șină ce urmează a fi montate. Pe șantier în jurul orei 11 erau câțiva muncitori, un buldoexcavator și 2 basculante...

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Chev Celios

Gabi23 wrote here:
un buldoexcavator și 2 basculante...

Sunt nemiscate de cateva zile bune.  Sincer daca ma urc intr-un excavator si ma apuc de treaba intr-o seara am scos toata fundatia veche.  Lucrarea asta se face chiar in bataie de joc sau cumva vor sa refoloseasca fundatia veche?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Costin

Au termen 1 an pentru 1 km, voi unde va grabiti?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului subway guru

1000m/365=2,7m/24h
Daca facem socoteala asta zilnic sau saptamanal vedem cam care e starea natiunii…
Ai sa-mi spui ca 1000m e lungimea la stadiul final dar putem sa o multiplicam cu un procent aferent fiecarei etape si ne da o imagine destul de precisa, la fel si cu timpul ramas!
Nu e chiar inginerie spatiala interplanetara!
:rofl:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Utilizator anonim

Vor inaugura lucrarea finalizata cu primul Imperio care soseste in vara lui 2022. Vor fi singurele realizari ale noului Bucuresti cu care trebuie sa se laude.  :evil:

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului subway guru

Si eu am inteles la fel, ca asta e scopul final al lucrarii, sa indeplineasca conditionalitatile impuse pentru achizitia de material rulant nou-noutz!

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 51

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433371 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”