MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1488326 views

Go to page:  1  ... 355 356 357 358 359 360 361  ... 405

📖 Pagination options
Re: Știri și articole din presă subway guru

Pentru ca rezolvarea definitiva nu se face cu ranga altuia ci cu bratul implacabil (dar amortit) al oarbei justitii…

Re: Discuții diverse despre Metrorex ByOnu

Poate pe linia rezerva din statia E1, nu? Prebine, doar ca presupune sa faca tot jocul de macazuri.

Re: Discuții diverse despre Metrorex subway guru

Sau o fi chiar rama de control?…dupa ce si-a indeplinit prima misiune…ca n-am auzit sa fie retrase din circulatie dupa prima tura de inspectie a caii!

Re: Discuții diverse despre Metrorex orex

ByOnu wrote here:
Poate pe linia rezerva din statia E1, nu? Prebine, doar ca presupune sa faca tot jocul de macazuri.

NU, ca se vede clar ca vine ghiulea dinspre Izvor!
subway guru wrote here:
Sau o fi chiar rama de control?…dupa ce si-a indeplinit prima misiune…ca n-am auzit sa fie retrase din circulatie dupa prima tura de inspectie a caii!

@subway guru
Inspectia caii de rulare la ora 06.40? :shock:
@andrei11 spunea ca e posibil sa vina de la linia 3 din PU.
Bun, dar atunci de ce nu opreste si la Izvor?

Am spus dupa inspectie, sau iar faci pe turcul?

M-ai, ne-ai lamurit bustean! :rofl:

Indiferent cand incepe programul oficial de operare rama de control circula inainte de acesta, nu dupa si nu e retrasa din circulatie dupa inspectie, ce e asa de greu de inteles?…sau inventam alte reguli de exploatare doar ca sa-ti facem pe plac?
Eu iti ofer o sansa, daca faci rost de programarea ramelor de control am putea discuta mai la obiect nu pe aberatii!
De ce nu-i intrebi pe prietenii tai mecanici, sunt singurii care te-ar putea lamuri!…si ne-ai putea scuti si pe noi de elucubratii…
De la Metrorex nu cred ca ai putea obtine ceva concret, acolo e mai mult ca sigur ca e considerat secret absolut de importanta nu nationala ci mondiala…si e oarecum de inteles.

Re: Discuții diverse despre Metrorex aztec

A...
Nu mai știu unde sa pun, dar știu că nu aici...și acum nu găsesc..
Imagini cu... metroul suspendat :)

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=99 ... _=%2B%3E

@subway guru
Ai spus o vorba mare!
”Indiferent cand incepe programul oficial de operare rama de control circula inainte de acesta! Orele 6.40 ti se par inainte de 05.00? :shock:
Cu toate astea, nu-mi explic, de unde ”rasare”, dar e bine ca-i goala la Eroilor 1!  Ramane o singura varianta, sa-l intreb direct pe mecanic, nu de alta dar vine solo, fara ajutor! :bere:

Vezi ca e bun si un sfat dezinteresat dar binevoitor?!?
:bere:

Re: Știri și articole din presă orex

Aiurea, sunt singurii samavolnici ai urbei. Ce ailalti 4(patru) nu erau guvernati de aceeasi legislatie?

Intotdeauna de la un erudit!

@aztec
Rama infipta in zid e un topic ce a fost intens dezbatut…dar nu chiar aici!
Din cate-mi amintesc a fost si o licitatie pentru extragerea ei dar e clar ca nu se va intampla nimic inainte de transarea problemelor financiar-legale pana la ultima instanta de judecata…
Pana atunci ramanem cu un CAF in minus si nu e sigur daca nu ramanem tot asa si dupa aceea…pana la urma nu e mai rau ca la Bechtel cu o autostrada in minus si o Clotilda in plus…
:rofl:  :rofl:  :rofl:

Re: Discuții diverse despre Metrorex aztec

Chiar nu mai știam de subiectul ăla....nimic nou.
Eu mă refeream la cea suspendată de macara din filmul "cale liberă"...
Sunt ceva poze din/de la...platoul de filmare.

Go to page:  1  ... 355 356 357 358 359 360 361  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”