Topic: Discuții diverse
4066 posts, 1025187 views
📖 Pagination options
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse
cris_m
Si eu am numerele la masina inca din aprilie 2006 si nu s-au sters. Nu stiu ce sa zic asta cu vopseaua...
Si eu am numerele la masina inca din aprilie 2006 si nu s-au sters. Nu stiu ce sa zic asta cu vopseaua...
- andrei11
-
Posted:
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Și dacă s-au sters...nu exista vopsea neagra, marker permanent negru?
Sau...umblam incognito?
Și dacă s-au sters...nu exista vopsea neagra, marker permanent negru?
Sau...umblam incognito?
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Teoretic nu ai voie sa faci asa ceva, fontul trebuie sa fie exact acela, iar cu markerul sau vopsea nu stiu cat reusesti sa il imiti perfect.
Teoretic nu ai voie sa faci asa ceva, fontul trebuie sa fie exact acela, iar cu markerul sau vopsea nu stiu cat reusesti sa il imiti perfect.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Licitația a fost atribuită pe 5 iulie unicului ofertant, ”MERCEDES-BENZ TRUCKS & BUSES ROMANIA SRL”.
V2A wrote here:
Astăzi a fost lansată o nouă licitație pentru reparații la motoarele autobuzelor menționate mai jos. O parte din ele au mai făcut obiectul unei licitații anterioare, anulată pe 6.01.2021.
https://e-licitatie.ro/pub/procedure/view/100148947/
Licitația a fost atribuită pe 5 iulie unicului ofertant, ”MERCEDES-BENZ TRUCKS & BUSES ROMANIA SRL”.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Dragos31 wrote here:Problema persistă și eroarea cu linia 162 ”via Pod Vitan”. Au ajuns să întrebe călătorii la Gara de Nord dacă merge pe traseul lui 123 . Acest afișaj a fost implementat atât pe autobuze E3, cât și pe E4. Sunt și autobuze care au scăpat de ”actualizare” și au varianta cu ”via Șos. Crângași”.
......in afara de faptul ca pe autobuzul 4443 (linia 162) era scris (cel putin joi seara) Giulesti Sarbi via Pod Vitan
4135 - 162 - 08.07.2021.JPG (453.68 KB; downloaded 3552 times)
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Ca veni vorba de Vitan. Peste drum de Auchan Vitan, acolo unde 102 face acea curba stransa la dreapta ca sa intre pe Energeticienilor, a fost demolata acea cladire si cred ca urmeza ca breteaua de viraj la dreapta sa devina mai larga. Posibil sa incepem sa vedem articulate si pe 102??
Ca veni vorba de Vitan. Peste drum de Auchan Vitan, acolo unde 102 face acea curba stransa la dreapta ca sa intre pe Energeticienilor, a fost demolata acea cladire si cred ca urmeza ca breteaua de viraj la dreapta sa devina mai larga. Posibil sa incepem sa vedem articulate si pe 102??
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Eu unul ma indoiesc, avand in vedere virajul de la Fizicienilor cu Energeticienilor care, in prezent "musca" din contrasens orice ar fi... Mai e problema tot la Bobocica, dar in sens invers, articulatul iti blocheaza cam toata intersectia (catastrofala din punct de vedere a configuratiei).
Eu unul ma indoiesc, avand in vedere virajul de la Fizicienilor cu Energeticienilor care, in prezent "musca" din contrasens orice ar fi... Mai e problema tot la Bobocica, dar in sens invers, articulatul iti blocheaza cam toata intersectia (catastrofala din punct de vedere a configuratiei).
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Pe langa acel imobil demolat mai este si unul pe coltul de vis-a vis. Negoita reconfigureaza un pic intersectia
Pe langa acel imobil demolat mai este si unul pe coltul de vis-a vis. Negoita reconfigureaza un pic intersectia
Calea Vitan cu Energeticienilor, zona Bobocica.
Cam așa e acum: ❌trotuar îngustat până la absurd, ❌carosabil gâtuit, ❌mult praf.
Ce amenajăm?
🌳🌱Un spațiu verde generos,🚶♀️🚶♂️trotuar ca să putem, în sfârșit, circula civilizat și în siguranță, 🚗🚌carosabil reorganizat.
Doar ce am început să lucrăm, însă estimez că în câteva săptămâni vom încheia acest proiect. Cum ne-am obișnuit, vă țin la curent. Iar la final vă invit să facem o plimbare să vedem cum a ieșit.
Zi cu reușite în toatehttps://www.facebook.com/Robert.Negoita/posts/4368294629859237
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Nu cred ca au demolat din Piata Bobocica, o sa ma duc pe acolo sa vad cum sta treaba
Nu cred ca au demolat din Piata Bobocica, o sa ma duc pe acolo sa vad cum sta treaba
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Nu de piata.
Era o cladire pe colt imediat dupa piata (nu se vede in poza de pomi).
Am trecut pe acolo saptamana trecuta si era un excavator la munca.
Nu de piata.
Era o cladire pe colt imediat dupa piata (nu se vede in poza de pomi).
Am trecut pe acolo saptamana trecuta si era un excavator la munca.
IMG_20210709_181935.jpg (822.85 KB; downloaded 3222 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
La Militari pe lângă bătaia de joc cu afișajele lui 162 via Pod Vitan, nu s-au sinchisit prea tare nici cu actualizarea liniei 163. Foarte multe E3 și E4, au afișalele cu ”Vasile Pârvan” La puține autobuze au varianta corectă cu Piața Operei...
La Militari pe lângă bătaia de joc cu afișajele lui 162 via Pod Vitan, nu s-au sinchisit prea tare nici cu actualizarea liniei 163. Foarte multe E3 și E4, au afișalele cu ”Vasile Pârvan” La puține autobuze au varianta corectă cu Piața Operei...
4659 - 163 - 09.07.2021.JPG (222.96 KB; downloaded 3162 times)
4813 - 163 - 09.07.2021.JPG (378.71 KB; downloaded 3162 times)
- V2A
-
Posted:
-
V2A
A fost lansată o licitație pentru servicii de reparații la cutiile de viteze ale unor autobuze MB Citaro Euro 3 și 4. Câteva de pe listă circulă: 4343, 4656, 6224, 4904, 4933, 6275.
Link: https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-not ... 00124143
A fost lansată o licitație pentru servicii de reparații la cutiile de viteze ale unor autobuze MB Citaro Euro 3 și 4. Câteva de pe listă circulă: 4343, 4656, 6224, 4904, 4933, 6275.
Link: https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-not ... 00124143
Reparații CV (1).jpg (162.49 KB; downloaded 2994 times)
Reparații CV (2).jpg (138.65 KB; downloaded 2994 times)
Reparații CV (3).jpg (222.47 KB; downloaded 2994 times)
Reparații CV (4).jpg (208.84 KB; downloaded 2994 times)
Reparații CV (5).jpg (170.61 KB; downloaded 2994 times)
Reparații CV (6).jpg (235.79 KB; downloaded 2994 times)
Reparații CV (7).jpg (209.67 KB; downloaded 2994 times)
Reparații CV (8).jpg (103.04 KB; downloaded 2994 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Prea multe resurse financiare alocate pentru autobuze Euro 3, care oricum au un grad mare de uzură, au fost oricum descompletate masiv Trebuia să insiste pentru Euro 4, iar fondurile respective alocate pentru a avea în circulație zilnic măcar 450-470 Euro 4...
Prea multe resurse financiare alocate pentru autobuze Euro 3, care oricum au un grad mare de uzură, au fost oricum descompletate masiv Trebuia să insiste pentru Euro 4, iar fondurile respective alocate pentru a avea în circulație zilnic măcar 450-470 Euro 4...
📖 Pagination options