Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Eliberarea titlurilor de călătorie (sisteme de ticketing)

1008 posts, 396000 views

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 72

📖 Pagination options
  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) V2A

Au apărut în vehicule afișe referitoare la aplicația 24 pay:
24 pay #5123 (73) - 11.06.2021 (1).jpg (514.14 KB; downloaded 3537 times)

24 pay #5123 (73) - 11.06.2021 (2).jpg (565.85 KB; downloaded 3536 times)

Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) Andrei Andraș

Mă gândesc că cele lipite acum sunt pentru informarea călătorilor. În viitor ar trebui să apară din acestea:
Foto: BizBrașov
0.jpg (194.87 KB; downloaded 3505 times)
... sau modelul mai nou, mai micuț:
00.jpg (291.28 KB; downloaded 3506 times)

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) Andrei98

La București față de Brașov se poate selecta călătoria direct din aplicație fără să fie nevoie de scanarea codului QR. Deci sunt destul de ok și afișele actual, nu ai nevoie de un cod QR imens.
Screenshot_20210609_220125_com.twentyfourpay.jpg (287.72 KB; downloaded 3448 times)

Screenshot_20210611_130235_com.twentyfourpay.jpg (186.67 KB; downloaded 3442 times)

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) reiny2000

Am descărcat acum aplicația. Am observat că nu poți să-ți cumperi abonament pe linia 610, dar poți pe 667 si 668...

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) mirceade

Inclusiv pe pagina lor de Google Play unde au o notă foarte proastă raportează lumea erori de server la cumpărare, deci te urci în autobuz, încerci să-ți iei bilet și nu merge. Asta apropo de motivul pentru care ar fi trebuit să suporte un portofel electronic.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) Valentin

Eu pana acum nu am intampinat probleme, ba chiar mi se pare mai usor fata de varianta precedenta(BPay). Nu stiu daca e din pricina bancii, dar pentru aplicatia BPay treceam prin multe filtre (iti alegeai cardul, introduceai codul de securitate al cardului, intrai in aplicatia bancii, intrai in "plati" , introduceai parola si abia apoi se facea plata efectiva, iar cateodata dadea rateuri pe parcurs), acum, cel putin zilele astea pe 24Pay intru in aplicatie, selectez biletul, "cumparare" si gata il am in portofel, fara filtre suplimentare si inutile (pentru 1.3lei sa intri in aplicatia bancii sa folosesti parola mi se pare absurd in conditiile in care se poate platii contactless si fara parola pana in 100lei).

Nu vad ce ar opri STB-ul sa "colaboreze" pentru a avea in portofel(zona unde apar biletele dupa cumparare) optiunea de activare a biletului (nu cred ca e science fiction sau rocket science).

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) oc7avian

E foarte ok aplicația. Și exponențial mai bună ca în Brașov

Cu BPay am avut recent destule erori la prima încercare de achiziție. Și tot îmi plăcea. Doar că acum nu am motiv să îi simt lipsa pentru că e minim la fel de ok. Tot fix înainte de urcare trebuie să cumpăr biletul (la BPay curgea timpul de la achiziție, iar după 60min biletul achiziționat era dispărut). Însă nimeni nu mă oprește să-l iau după ce mă urc. Până la urmă e exact ca o plată cu cardul la terminal.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) dekolor

Daca tin neaparat, pot sa tina cont de ora achizitiei biletului (daca aplicatia afiseaza asta).

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) Gabi23

În buna tradiție la STB, din categoria ”Noi muncim, nu gândim!”  :headbash:

#4423 (B 55 VDP)- Autobaza Militari:
4423 - Autobaza Militari.jpg (465.53 KB; downloaded 2910 times)

#5397 (B 08404) - Depoul Vatra Luminoasă:
5397 - Depoul Vatra Luminoasă.jpg (471.09 KB; downloaded 2907 times)

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) Axel

Afisele alea trebuie puse pe geam ... unde sunt puse se autodezlipesc singure....

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) Chev Celios

Daca stergeau suprafata respectiva macar cu spirt tinea.

Re: Eliberarea titlurilor de calatorie (sisteme de ticketing) ByOnu

Nu este ok deloc sa lipesti informatii si reclame 100% opace pe geamuri, atat timp cat exista spatii oarecum din fabricatie pentru asta (in spatele soferului si in lateralele tavanului). Geamurile au cu totul alt rol. :bere:

Daca suprafetele nu-s ok, atunci sa instaleze panouri A4 sau A3 in spatele soferului.

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 72

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”