MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 493622 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Proiectul de structura si arhitectura e facut de antreprenor (contract de proiectare si executie)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

Orex, colega, în mod indubitabil*  colegul sab a pozat ( ieri ) apă în stația Eroilor M 5.
Tot în mod indubitabil*ceolofanele ( 1 ) de la  OZN - uri nu cred că au fost prevăzute de arhitecți  în proiectul arhitectural. Da, ceolofanele ( 1 ) sunt  pitorești, amintind mai degrabă de coviltire.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

@andrei11
La nivelul vestibului nu la nivelul peronului, da? ;)
Nu-l contrazic! Eu am parcurs statia, de doua ori, in intervalul 12-14, in data de 01.06.2021 si nu mi-a atras atentia vreo nuanta mai inchisa a pavimentului in jurul rulantelor! Oricum e de rasul curcilor situatia asta, daca-i de la cupole!
Infiltratii consistente am observat ieri la intrare-n Eroilor M5.1 la nivelul firului 2, in portiunea unde sunt macazurile! In rest sunt asemenea situatii  (cu urme de apa scursa de pe pereti la nivelul peronului) in RMC si-n PDT, statii frecventate cel mai adesea de subsemnatul!

Păi așa a spus și omul, dacă plouă numai la etajul 9, 10 în bloc iar ceilalți nu au probleme asta nu înseamnă că blocul pe asamblu n-ar avea probleme.
;)

Picura, picura! ;)
Cand a fost zapada aia asternuta pe ele au rezistat nervos nesperat de bine (cupolele).
Daca ar fi de la ele, ceea ce e o banuiala pertinenta, de ce led-urile de pe circumferinta functioneaza?  Ca asa vor ele? :yes:
O sa vezi în max. jumătate de ora cum arata vestibulul M 5.1 la ora reeditarii!😉

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

subway guru wrote:
Proiectul de structura si arhitectura e facut de antreprenor (contract de proiectare si executie)
Rezultatele...se văd.

@orex De ce crezi ca a apărut acel cos negru ? Fix acolo curgea apa. Gata, au găsit soluția... :lol:
Este vizibil efectul apei si asupra tablei de la cupola, sunt urme albe in multe locuri.
20210602_224209.jpg (298.53 KB; downloaded 3334 times)

Maison des scientifiques, 1887, Lviv, Ukraine, Architectes : Fellner & Helmer, Vienne
Lviv.jpg (87.41 KB; downloaded 3235 times)

Pe pariu că pe aici nu trece nicio picătură ?
Poză trimisă pe Facebook de o prietenă de familie.
Asta ca să le reamintesc proiectanților / constructorilor că și acum 150 de ani existau farfurii zburătoare / OZN - uri, etc. N-am inventat noi  la Eroiloor 2 apa caldă !
PS: Sunt absolut convins că acum 150 de ani << Metoda Ceolofanul >> nu era brevetată !

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 ByOnu

Ai perfecta dreptate Andrei, este inacceptabil ce se intampla la Eroilor 2...

Totusi, de dragul discutiei, mai mult ca sigur domul din imagine nu are contact direct cu exteriorul. De obicei domul interior este intr-o camera tehnica ce are la randul ei un dom sau direct sticla plata spre exterior. Asta din motive multiple, printre care si sonorizarea, curatarea domului, etc.

Nici in sala Senatului, respectiv a Camerei Deputatilor, ACUM ,nu MAI ”ploua”! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Eu , daca mi-as lua casa noua si plouă in ea mereu, nu as fi așa fericit dacă problema se rezolva cumva după un an-doi. Iar faptul ca au mai dat si alții greș, nu ar trebui sa ne încânte prea tare.
Eu mărturisesc ca nu prea înțeleg cum este asta cu "contract de proiectare si execuție".

Uite, cam asa e un draft de contract d-asta! Iti place, sau nu, trebe sa te circumscrii regulilor, ca altfel o ”halesti”, ca-i vorba de banii TUTUROR europenilor...indubitabil! ;)  

• sab
  • Posted:
  •  

Nu asta era nelămurirea, ci ce anume a primit constructorul-proiectant de la Metroul SA? O temă sau nimic ? Adică, concret, cine a venit cu ideea sa facem OZN-urile ?

Arhitectii!
Sigur iti poate raspunde DOMNUL cu pricina! :yes:

• sab
  • Posted:
  •  

Adică este cum am zis, constructorul-proiectant a primit niste desene frumoase si a trebuit sa se descurce cum le face in practică.
De aceea sunt problemele astea, proiectantul (care trebuia sa fie atent la detalii de genul acesta, cum se va scurge apa) probabil a făcut facultatea la FF.

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”