MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1653 posts, 316888 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. Valentin

Sab, sa ne aducem aminte de discuțiile de acum câteva pagini în care vorbeam de utilizarea slabă versus M3. Așa că licența poetica are un sens real, continuare a discuțiilor. Mi se pare perfect justificat sa compar așa, dat fiind că utilizez frecvent ambele magistrale, așa că "perfect comparabil cu M3" nu are legătură cu liricul :)

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. Aron

Oare a influentat vreun pic si inchiderea tramvaielor pe Vasilea Milea aceasta aglomerare pe M5? Intreb pentru cine are o idee palpabila. Stiu ca dimineata 35 era mereu full spre Basarab, 105-ul nici nu mai zic. Dar in rest nu prea vad cum inchiderea acelei portiuni afecteaza mobilitatea locuitorilor din DT, raportandu-ma strict la ce mijloace de transport sunt si care este traseul lor

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. orex

Ca observator  iti pot spune urmatoarele:
- nu mai coboara asa multi la Academia Militara;
- din contra, urca lumea acolo pentru a se indrepta spre Eroilor!
Chiar voi fi curios, sens in care o sa fac o interpelare la Metrorex luna ”aviatoare”, cam cu cat s-a majorat numarul de calatori pe M5, ca se vede cu ochiul liber ca Liliacul, Craita, Crizantema, Violeta, Frezia, Camelia, Nufarul, Gladiola, cum sunt arondate nu mai cara aer inca de la capete. De la RMC, deja, lumea gaseste ceva mai greu s-un loc pe scaun! Ma refer dupa orele 07:00! :yes:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. sab

Probabil ca a afectat si chestia asta cu tramvaiele, precum si venirea căldurii... Dar cel mai mult a afectat relaxarea restricțiilor. Se vede cu ochiul liber in toata reteaua.

Valentin, așa cum am spus, așteptam cifrele oficiale. Restul...e cancan.

Chiar daca vor fi un pic viciate, de stoparea temporara a functionarii liniilor 1 si 10, si eu le astept!

• sab
  • Posted:
  •  

Așa cum spun si alții (https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId) nu este o creștere de trafic doar pe M5, este o creștere in ultima vreme in toata rețeaua. Eu n-am mai văzut de multa vreme sa rămână lumea pe peron la U2, dar a început sa se întâmple din nou.
Este și efectul reînceperii școlii cu prezentă fizică (clasele 5-12).

Re: Discuții generale după inaugurarea magistralei. Goldmund

Ma bucur cand citesc ca M5 isi face treaba pentru care este conceput, dar marele salt, adevaratul salt il vad cand din M5 se va auzi "urmeaza statia "Universitatii", sau cum ii spune acum....Precis se va dubla numarul calatorilor "taberisti"....
Si da, masurile anticovid au golit si U6, Stuttgart, un supertram dublu, care un an de zile a circulat mai mult gol(spre bucuria mea...) Se intorc elevii(si parintii), devine mult mai plin....

De la RMC la VI acum mai bine de o luna!
Instantaneu din primul vagon!
20210413_152944.jpg (299.23 KB; downloaded 2540 times)

De la C. Brancusi la RD, astazi 28.05.2021!
Instantaneu din ultimul vagon!
20210528_154039.jpg (240.3 KB; downloaded 2533 times)

20210528_154129.jpg (229.16 KB; downloaded 2547 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Gasiti diferențele intre cele 2 imagini . :lol:

Ma bucur ca mecanicii fac ”scoala” pe M5.1 cu precursorii lor!
PS
Ne pun cam ”in gat” in franare in statii dar...se descurca, ne duc la punctul terminus! :yes:

Infiltatii la PDT unde nu e o statie deloc futurista ca design arhitectural! Instantaneele sunt luate in goana calului cu minim de efort. Asta sa fie baiul cel mai mare!
firul 1
20210602_223017.jpg (170.09 KB; downloaded 2267 times)
firul 1
20210602_223022.jpg (149.21 KB; downloaded 2270 times)
firul 1
20210602_223036.jpg (243.03 KB; downloaded 2268 times)
firul 2
20210602_223049.jpg (169.81 KB; downloaded 2266 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Deja văd ca au dat găurile pentru injecții.

• sab
  • Posted:
  •  

În data de 24.05.2021, pe Magistrala 5 a fost înregistrat un număr total de 10.178 validări, iar în data de 25.05.2021 acest număr a fost de 10.872.

Fix ca pe M3.  :lol:  :lol:

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435065 posts in 5421 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”