Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Repartizarea tramvaielor

2138 posts, 549480 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 153

📖 Pagination options
Re: Repartizarea tramvaielor STB cris_m

Pentru ca ei dispun de vehicule si personal, restul se distribuie in alte linii...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB Utilizator anonim

Vor trimite Tatra in 19. A existat ideea sa trimita turele din 25 in 19 dar sa nu uitam ca pe linia 19 calea de rulare este distrusa pe mai mult de jumatate din traseu, nu vor distruge Bucur si V3A pe acolo. E mai bine asa, mai ales ca este pentru cateva luni. Oricum Militari a pierdut ture.

Sa speram ca vor fi doar cateva luni, repet, astazi ma asteptam macar o organizare de santier sa vad... Nu mai spun de ceva mobilizare...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Eu zic octombrie-noiembrie. In realitate e lucrare de o luna, hai o luna jumate sa se intareasca betonul.

Re: Repartizarea tramvaielor STB Nicu24

Va fi interesant sa vedem tramvaie Tatra pe 19...și eu zic ca este o alegere înțeleaptă sa trimită tramvaiele astea pe linia aia uzata la maxim de pe linia 19.
Eu cred ca o vor taragana maxim cu lucrarea de pe Vasile Milea,nu cred ca va dura câteva luni lucrarea.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Incepand de maine liniile 1 si 10 de noapte vor fi deservite din nou de Dudesti si Victoria cu cate 2 ture.

Re: Repartizarea tramvaielor STB SirVlady

4046 și 4019 sunt repartizate în 23 astăzi. O fi preluat Dudești ture în 23?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Cel mai probabil, ca au ramas cu putine ture dupa reducerea 1/10.

Era bine daca mai preluau si in 19, acolo se simtea...

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB V2A

Odată cu această schimbare de ture, dep. Giurgiului a mai preluat două ture pe linia 19, iar dep. Militari a renunțat la două ture. Sunt mai puține tramvaie Tatra pe 19.

Re: Repartizarea tramvaielor STB Stefan28

Sunt tot 8 Tatre pe 19, nu au deloc mai puține ture...

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor STB V2A

Da, corect.
Giurgiului a mai preluat ture pe linia 25, nu 19. Dimineață, după ce s-a remediat problema aplicației Info TB, apăreau mai multe ture în 19. E posibil să fi fost o eroare.

Re: Repartizarea tramvaielor STB Stefan28

În schimb, linia 10 are astăzi numai 9 ture, față de 11 câte avea ieri. Deci de aici au venit cele 2 ture pe 23 începând de  astăzi.

Re: Repartizarea tramvaielor STB alexxd_31

Pe 1 situatia e mai rea ca inainte. La fel ca si ieri, nici azi nu am luat primul tramvai de la Dinamo spre Piata Iancului datorita aglomeratiei.

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 153

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433217 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”