Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
703 posts, 172136 views
📖 Pagination options
- Aron
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
Aron
11 la Basarab e inutila pentru ca dubleaza 100% 44. 610 pe pod am zis si eu de prima data cand s-a postat informatia despre el, cu restul propunerilor tale chiar e prea mare bataie de cap pentru ceva temporar.
11 la Basarab e inutila pentru ca dubleaza 100% 44. 610 pe pod am zis si eu de prima data cand s-a postat informatia despre el, cu restul propunerilor tale chiar e prea mare bataie de cap pentru ceva temporar.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
La Bd. Timisoara sunt ceva oameni adunati, probabil sefime si oameni ai constructorului asteptand inaugurarea lucrarilor.
La Bd. Timisoara sunt ceva oameni adunati, probabil sefime si oameni ai constructorului asteptand inaugurarea lucrarilor.
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Traseul lui 1 se pare ca inca nu e modificat.
Obama a trecut acum pe Oltenitei sens Romprim cu firma setata cu traseul Banu Manta - Romprim.
Se pare ca la STB ziua de 25 vine mai incolo
In schimb, 10 pare sa intoarca la Sura Mare. Informatia era comunicata prin vesnicul A4 in geam
Traseul lui 1 se pare ca inca nu e modificat.
Obama a trecut acum pe Oltenitei sens Romprim cu firma setata cu traseul Banu Manta - Romprim.
Se pare ca la STB ziua de 25 vine mai incolo
In schimb, 10 pare sa intoarca la Sura Mare. Informatia era comunicata prin vesnicul A4 in geam
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ca evolutie - azi a fost predat amplasamentul pentru lucrari. In prima faza trebuie ca STBul sa inceapa demontarea retelei, gardurilor si a liniei, vor sa recupereze din dalele de beton. Apoi incep restul lucrarilor.
Ca evolutie - azi a fost predat amplasamentul pentru lucrari. In prima faza trebuie ca STBul sa inceapa demontarea retelei, gardurilor si a liniei, vor sa recupereze din dalele de beton. Apoi incep restul lucrarilor.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Să vedem și comunicatul PMB:
https://www.facebook.com/750349898436390/posts/2030348967103137/?sfnsn=mo
Să vedem și comunicatul PMB:
https://www.facebook.com/750349898436390/posts/2030348967103137/?sfnsn=mo
Primăria Capitalei demarează lucrările de modernizare a liniei de tramvai pe Bulevardul General Vasile Milea
Primăria Municipiului București a predat astăzi, 25 mai 2021, amplasamentul către S.C. URBAN PROFILE GRELE S.R.L., câștigătorul procedurii de achiziție publică, pentru demararea lucrărilor la proiectul ”Modernizare linie de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea de la intersecția cu B-dul Timișoara până în dreptul intrării în benzinăria OMV", finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.
Proiectul vizează modernizarea unui tronson de 1,1 km cale dublă a liniei de tramvai de pe Bd. Vasile Milea, pe care circulă tramvaiele 1 și 10, pe tronsonul cuprins între Bd. Timișoara și accesul în benzinăria OMV dinspre Pasajul suprateran Basarab.
După predarea amplasamentului, Primăria Municipiului București urmează să emită ordinul de începere a lucrărilor.
În cadrul proiectului, se vor executa următoarele lucrări: refacerea infrastructurii și suprastructurii căii de rulare - înlocuire traverse, șine, prinderi, amortizoare de zgomote și vibrații, înlocuirea stâlpilor de susținere a rețelei de contact, înlocuirea firelor de la rețeaua de contact, inclusiv elementele de susținere, refacerea peroanelor de pe tronson cu respectarea standardelor și normelor în vigoare, lucrări de reabilitare la pasajul subteran pietonal, lucrări la iluminatul public.
Obiectivul general al proiectului este reducerea emisiilor de CO2 generate de transportul rutier motorizat cu 613 tone/an, îmbunătățirea eficienței transportului public de călători, a frecvenței și a timpilor de parcurs, precum și a accesibilității.
Valoarea totală a lucrărilor este de 28.056.510,21 lei.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
O bilă foarte albă din partea mea. E pentru prima oara cand vad harta explicativa si o informare mai digerabila pentru devieri.
Pana acum am fost obisnuiti doar cu clasicele hartii A4 cu text, care nu spuneau practic nimic si pe care nu le citea nimeni. E clar un inceput.
O bilă foarte albă din partea mea. E pentru prima oara cand vad harta explicativa si o informare mai digerabila pentru devieri.
Pana acum am fost obisnuiti doar cu clasicele hartii A4 cu text, care nu spuneau practic nimic si pe care nu le citea nimeni. E clar un inceput.
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
Am văzut în urmă cu câteva pagini că se vorbea de suspendarea liniilor de troleu care trec prin zona AFI/Apaca. Avem rețea la Academie, ce rost are să fie suspendate liniile care trec prin zonă, când poți să le modifici traseul. Treaba mai nostimă e cu accesul de la Bujoreni în liniile 62/93, că ocolești foarte mult. 96 nu ar fi o problema neapărat, poți face acces la Alexandria.
Am văzut în urmă cu câteva pagini că se vorbea de suspendarea liniilor de troleu care trec prin zona AFI/Apaca. Avem rețea la Academie, ce rost are să fie suspendate liniile care trec prin zonă, când poți să le modifici traseul. Treaba mai nostimă e cu accesul de la Bujoreni în liniile 62/93, că ocolești foarte mult. 96 nu ar fi o problema neapărat, poți face acces la Alexandria.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Plus ca cel putin un weekend sau ceva o sa trebuiasca sa fie oprita si circulatia lui 61 si 62 pentru a inlocui incrucisarile.
Plus ca cel putin un weekend sau ceva o sa trebuiasca sa fie oprita si circulatia lui 61 si 62 pentru a inlocui incrucisarile.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Ar fi o surpriza extraordinar de placuta daca tramvaiul va reveni pe un bd. cu nume nou, ci nu al unuia care a coordonat impuscarea revolutionarilor la Universitate in '89.
https://republica.ro/rusinea-bucurestiul ... le-milea
https://adevarul.ro/locale/timisoara/par ... dex.html
Ar fi o surpriza extraordinar de placuta daca tramvaiul va reveni pe un bd. cu nume nou, ci nu al unuia care a coordonat impuscarea revolutionarilor la Universitate in '89.
https://republica.ro/rusinea-bucurestiul ... le-milea
https://adevarul.ro/locale/timisoara/par ... dex.html
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Da da, o mare problema existentiala numele cand ai un bulevard blocat de o lucrare ce putea fi facuta acum 10 ani plus mari probleme de trafic...
Da da, o mare problema existentiala numele cand ai un bulevard blocat de o lucrare ce putea fi facuta acum 10 ani plus mari probleme de trafic...
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
Chiar, se știe soluția tehnică care urmează a fi folosită?
Chiar, se știe soluția tehnică care urmează a fi folosită?
- orex
-
Posted:
-
orex
Restul detaliilor le ai aici!
CS VM Extras 1.png (119.31 KB; downloaded 2040 times)
CS VM Extras 2.png (128.88 KB; downloaded 2037 times)
CS VM Extras 3.png (82.15 KB; downloaded 2036 times)
CS VM Extras 4.png (125.43 KB; downloaded 2037 times)
Restul detaliilor le ai aici!
- messe
-
Posted:
-
messe
La Gara Basarab, doar am scris ce traseu ar fi trebuit sa aiba 610 in viziunea mea (Razoare - Gara Basarab) sau, si mai simplu era suplimentarea lui 105 si gata.
cris_m wrote:
Bun si stationarea unde? Transbordare unde?
La Gara Basarab, doar am scris ce traseu ar fi trebuit sa aiba 610 in viziunea mea (Razoare - Gara Basarab) sau, si mai simplu era suplimentarea lui 105 si gata.
- Tom
-
Posted:
-
Tom
(25.05.2021)
Ora 6:50, oamenii încă mai stăteau în stație și așteptau tramvaie. În stație la Apaca era un tramvai V3A-2000-CH-PPC, 045 cred că era, cu inscripția "PROBE"
(25.05.2021)
Utilizator anonim wrote:
Ora 10.15, are loc predarea amplasamentului si inspectia finala in vederea demararii lucrarilor.
Ora 6:50, oamenii încă mai stăteau în stație și așteptau tramvaie. În stație la Apaca era un tramvai V3A-2000-CH-PPC, 045 cred că era, cu inscripția "PROBE"
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Doina Cornea și pe Bd. Paul Teodorescu (FINALIZAT octombrie 2022)
•
Choose destination