Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1050013 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 139 140 141 142 143 144 145  ... 183

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) rosetti61

Pana se apuca sa-si modifice hartile TPBI si STB (nu stiu ce au, ca hartile disponibile momentan sunt din 2020...), iata cum se prezinta reteaua regionala ("sarpele" Regio Serv arata ca ... :evil: )
regiobus 15mai2021 .jpg (1.84 MB; downloaded 4349 times)

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) Victor92

a@rosetti61 : Daca nu te superi, data viitoare cand mai faci harta, poti modifica:

- R419 merge pe Strada Odai - Strada Mierlari - Strada Morii -> sens Jilava;
Intors: Primaria Jilava - DN 5 - Piata Eroii Revolutiei;

- R428 (Strada Odai - DN5) - Sens CFR Progresul, respectiv DN5 - Strada Morii - Mierlari - Magurele.

- R464 - face un fel de cerc in preajma capatului din Varteju  :oops:

In alta ordine de idei, in acest weekend, liniile R402 si R436 au circulat deviat in Buftea, ajungand pana pe Strada Studioului. Autobuzele au intors in fata studiourilor din localitate. Motivul: a avut loc un maraton al vaccinarii. Unele autovehicule au avut afisajul personalizat.

Cu aceasta ocazie, programul liniilor a fost prelungit pana la miezul-noptii, iar R402 a avut 4 ture - in loc de 2.

Totodata, am observat ca in Buftea, placutele de statii au ramas cu vechiul traseu - 460 - , iar in Mogosoaia, placutele de statii nu au fost schimbate. Pacat de ele pentru ca au fost montate de catre Primaria comunei ...

In incheiere, nu am zarit autobuze de la Millenium Trans pe traseul 508 (Clabucet - Buftea), semn ca a ramas doar STB intre cele doua orase ...

Buftea - 460 - Mai 2021.JPG (902.43 KB; downloaded 4151 times)

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) dekolor

Normal ar fi ca ADTPBI sa se ocupe de informarea calatorilor (placute, orare etc.), nu operatorii sau primariile. Chiar si in momentul asa nu exista niste amarate de placute in toate statiile, ba chiar pe linia ce trece pe la mine (R417) exista o statie "fantoma" care apare pe orar dar in realitate nu stie nimeni unde se afla (e cam singura nemarcata)   :lol:  .

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) cris_m

Statie fantoma e si cea de la Patinoar sens Sfanta Vineri a liniei N109, nema semn, nema marcaj...

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) ANTENA

Numărul autobuzelor STB care circulă în jurul Bucureștiului urmează să fie redus

Foarte bine, fiecare mustarie cu costurile si resursele proprii.

https://b365.ro/numarul-autobuzelor-stb- ... -417979/

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) CiprianTRB

Criț a uitat ca nu el decide acest lucru? Se crede în vechiul mandat? Sper ca TPBI are toate țiglele pe casa și nu va aproba așa ceva.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) dekolor

Se refera la marirea intervalului de succedare intre orele 9-12 si 14-17. Oricum, tot o prostie, mai ales pe liniile care au deja un interval destul de mare.

Pentru a-i convinge pe oameni să renunțe la mașini, Regia propune gratuitate la parcare în singurul nod multimodal din București, în zona Străulești.

Pai si daca intru prin Colentina in Bucuresti, unde nu exista nod multimodal si nici parcari gratuite, ce fac? Ma duc la Straulesti sa las masina? Am impresia ca NU vrea sa renuntam la masinile personale, mai ales cu intervale foarte mari pe liniile regionale.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) Andrei98

Sa nu uitam ca domnul director nu are un istoric prea bun când vine vorba de reducerea turelor. Tot pe mandatul lui s-a redus drastic numărul de ture  în 2011 pana când s-a ajuns la parc de weekend într-o zi lucrătoare.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) ANTENA

As fi vrut sa inteleg ca anumite trasee sa fie preluate de operatori regionali, cu toate costurile gestionate pe plan local.
Iar STB sa-si vada  doar de Bucuresti.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) andrei11

Hip ! Hip ! Ura ! Am prevăzut treaba asta de acum ceva ani, de când s-au înființat toate cursele regionale.
Privatizați domnule tot transportul în comun, statul s-a dovedit a fi un administrator falimentar în acest domeniu. Nu spune nimeni ca transportul în comun să nu fie subvenționat, dar privatizați-l !

Foarte periculoase sunt vreo 2-3 statii STB / STV din Voluntari - Bulevardul Eroilor.  

In afara faptului ca STV nu si-a montat placutele proprii in oras si a decis sa mentioneze traseele locale pe cele ce apartin de STB, sunt cateva opriri cu probleme. Sa nu mai vorbesc ca, in anumite situatii, placutele de statii sunt agatate de garduri sau pe unde s-a putut ...  

Statia "Avram Iancu" - din poza -  se afla fix inainte de trecerea de pietoni. In unele cazuri, se afla si un semafor, iar vizibilitatea soferilor de pe banda de langa marcajul de pe mijlocul drumului este redusa daca un autobuz este oprit in statie.

Alte spete pe baza celor mentionate mai sus: soferii nu pot vedea culoarea semaforului sau daca un calator forteaza situatia si incearca sa traverseze pe rosu cu autobuzul in statie.

IMG_2011.jpg (1.69 MB; downloaded 4473 times)

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) alexandru_gr

Există stații periculoase și în alte zone din București și Ilfov.

Primul autobuz Mercedes-Benz Citaro Euro 4 adus la Bucuresti ... astazi intr-o prezenta inedita pe linia R446. Poza a fost facuta la Ciolpani ...

4600 este titular,de obicei, in 105. Stiu ca a mai avut cateva prezente rare in R436. Probabil i-au facut recent rovinieta pentru regionale ...

Conform site-ului rarom, la ultimul ITP facut luna trecuta avea putin peste 750.000 de kilometri. Despre 4600 am vorbiti aici: https://bit.ly/3wq5703

In schimb, la cativa pasi distanta, am dat si peste 4561 pe care nu l-am vazut pe regionalele de la Floreasca (cele din nord-ul Capitalei).

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (R 4XX) barbuandrei

Un mic off-topic ca o completare la ce a spus Victor.
Autobaza Nordului este intr-un picaj continuu, avand in acest moment peste 25 autobuze defecte, foarte multe cu licenta pentru Ilfov, astfel fiind nevoiti sa solicite licenta pentru inca 6 autobuze in cursul saptamanii acesteia.

Go to page:  1  ... 139 140 141 142 143 144 145  ... 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”