Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Achiziții de tramvaie noi de 27-36m în perioada 2017-2022

1658 posts, 540407 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 119

📖 Pagination options
Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 orex

”Trombeluzele” si ”autobuzachele” erau asisderea! :yes:

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 Tom

N'am spus că-mi place mie să fie roșii, iar protecția muncii e probabil la fel prin multe țări, unde roșul era la modă din motive de Protecția Muncii sau din altele. Dar noțiunea de imagine și identitate vizuală sunt mai recente, cel puțin aici. Pe situl stbsa.ro se poate vedea mult roșu, sigla conține roșu, centrele de vânzare au sigla tot cu roșu &c.
Dar deja avem un parc total pestriț, contrar identității de imagine a domului Criț, asta ca să facem versuri, deși sigla e mai veche pe poziție decât el, ca și utilizarea culorilor.
Părerea mea este că beneficiarul dictează culoarea, nu producătorul, iar beneficiarul care ține la imagine nu schimbă culoarea după partid sau după toanele vremii.

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 Costin

Hai sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa rationam mai la obiect.

Ai deja trei culori si vrei sa definesti "culoarea principala". In ce condiții ar fi *a patra culoare* un raspuns mai corect decat una dintre cele trei existente deja?

Sa faci tramvaiele rosii, acum, in Bucuresti, inseamna doar sa mai adaugi o culoare in plus langa alb, albastru si verde. Or asta numai identitate vizuala nu este, e doar o culoare in plus.

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 orex

E una dintre culorile din paletarul solicitat! ;)

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 serbanandrei

Buna dimineata
Ma scuzati ca intervin ,dar nu cred ca este momentul sa discutam ce culoare vor avea tramvaiele.  Eu cand am spus urgenta este linia ,stiu ce spun . Timp berechet pana in 2024 ?  In Titan tronsonul  Liviu Rebreanu-  1 Decembrie 1918 care are din cate imi aduc aminte 5 km l-au facut in 3 s-au 4 ani. Oare nu se stie cand dureaza o licitatie si mai ales executia la noi ? Nu ca a si vrea sa fiu pesimist dar nu culoarea tramvaielor ne doare acum.

Facem un pariu : Ca pana la sfarsitul anului nu se misca nimic cu liniile !!!   Si uite acum trece anul si suntem in 2022.  Si au daca am vazut bine au in jur de 30 km de linie de reabilitat  .

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 Andrei98

Nici măcar le Vasile Milea nu s-a început vreo lucrare, unde este și licitație finalizată. În acest context nu cred ca există vreo șansă să se și finalizeze vreo lucrare de modernizare pe liniile  menționate până în 2024.

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 serbanandrei

Deci am dreptate. Sa uitam de linii dar discutam de culoarea tramvaielor.  Cei din Primarie  se pare ca nu inteleg ca pierd banii de la UE daca liniile nu sunt reabilitate.

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 Linia 43

Conform unei  postari pe SSC  au inceput sa fie vopsite in verde si tramvaiele vechi . Daca fac si Astrele asa o sa ne cam doara ochii.

https://www.skyscrapercity.com/threads/p ... page-392

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 punmeister

Mie cel putin imi place ca se merge pe o schema unitara lime green, mult mai vesela fata de turcoazul de pe Kenturi sau de albul traditional care dupa ani si ani devine un fel de bej.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 Utilizator anonim

Ala e 4014 la RK. Detalii in subiectul de CH PPC. Momentan doar ele sunt vopsite asa cand ies de la RK.

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 alexxd_31

Nu inteleg de ce toata lumea ia Liviu Rebreanu sau Iancului - Pantelimon ca etalon.
Cele mai seriaose reabilitari s-au facut pe vremea lui Basescu (Primar)  si nu au durat asa de mult ca cele mai sus amintite.

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 subway guru

La vremea aia inca mai era un strop de gandire strategica si erau constienti ca nu poti reinnoi parcul daca nu reabilitezi in prealabil infrastructura…

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 Robert

Tramvaiele acestea sunt pentru Iasi? :)

Re: Achizitii de tramvaie noi de 27-36m in perioada 2017-2021 aztec

Banc sec de când eram copil....

Stiti de ce au elefantii ochii rosii?
- ????
Ca sa se ascunda in cires ...
.
Ati vazut vreodata elefanti in cires ?
- ????
Ati vazut ce bine se ascund .

Morala...acum le facem verzi, că suntem  trendy "ECO"

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464446 posts in 5796 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”