Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2570 posts, 896464 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123  ... 184

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ByOnu

andrei11 wrote:
Că mult au de mers pe jos ! Vreo 300 - 400 metri.

Bine ca nu te ocupi de mobilitate... :no:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Utilizator anonim

E destul de mare distanta...

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate andrei11

1) Trebuie văzut din calculele făcute de profesioniști care e distanța medie acceptată pentru stațiile de la suprafață.
2) Nu cred că are legătură stația Laborator cu faptul că odată era acolo capătul lui 26.
3) Mai există  o stație unisens ( ! ) pe linia lui 1 / 10, cea de la Maior  Coravu. (  Numai de la Vatră spre Muncii )
4) A dispărut o stație istorică ( eu am apucat-o ) la Vaselor.
5) Este menținută în continuare stația de la Atelierele Centrale ITB ( parcă acum îi spune dr Grozovici )
6) 46 are 2 stații la Piața Iancului ( sensul spre Republica )
7) Linia 1 are fix 2 stații la BIG Berceni.
8) Or mai fi și alte anomalii în București.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate orex

Capatul lui 26 a fost dintotdeauna la statuia Leu, din fata palatului Cotroceni! ;)  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate andrei11

E vorba de dinainte de Burebista ( cel real, nu bulevardul ) când 26 întorcea la prima stație  după Dudești, adică la Laborator.  Pe vremea aceea 26 nu era circular.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate subway guru

Eu parca tin minte ca era la actualul Marriott

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate rosetti61

La Mariott poate cumnata-su pe pneuri, 133 pana in 1984. 26 a fost la Laborator intre 1938 si 1965 (aici mai intoarce 27 pana in 1966 iar bucla se desfiinteaza in 1973), depoul Splaiul Unrii pana in 1970, dupa aceea Leul, si incep apoi migratiile la Sura Mare si Gara Basarab.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

Statia "Academia de Politie" ar castiga detasat un concurs pentru cea mai verde statie din Bucuresti  :D

Radem, glumim, dar cu un numar mic de dale ramase de la sinele de tramvai ar putea rezolva situatia din zona + o mica defrisare sustinuta de catre ADP Sector 1.

In alta ordine de idei, nu stiu cat de utila este statia, fiind amplasata doar pe sensul spre Romana. Nu cred ca am vazut vreodata calatori pana acum ...

Academia de Politie - 301 - Mai 2021.JPG (529.52 KB; downloaded 4589 times)

DSC_0954.JPG (1.57 MB; downloaded 4596 times)

DSC_0955.JPG (1.39 MB; downloaded 4598 times)

DSC_0957.JPG (1.38 MB; downloaded 4598 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Sunt anumite ore și perioade calendaristice, când stația este utilizată (în principal) de către cei de la Academia de Poliție. Spre exemplu, în jurul orei 16 sunt călători frecvent. Ba chiar uneori găsești și echipe de control ale STB.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate V2A

Stația de autobuz „Oituz”, mutată cu 35 de metri spre Str. Periș

Începând de miercuri, 26.05.2021, stația de autobuz „Oituz”, aferentă liniilor 682 și R409, situată pe Șos. Andronache, pe sensul spre Centura București, va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 35 de metri spre Str. Periș.

http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1453

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

Cam in felul acesta se "prezenta" statia "Piata Drumul Taberei" (sens Valea Oltului) in aceasta dupa-amiaza. Plina de masini si de trotinete electrice (sau ce sunt). Astfel, accesul calatorilor spre / dinspre autobuz era total ingreunat ...

DSC_0066.JPG (1.24 MB; downloaded 4014 times)

Păi poporul vine în parcul Drumul Taberei cu autoturismul, că n-au cu ce, săracii!  :popa:
Poliția Rutieră / Poliția Locală Sector 6 ar trebui să ia măsuri și să vezi cum se fac bani la buget!  :applause:

Linia 610/N610 scrisă la beție  :popa:
Calea Giulești - 01.06.2021.jpg (330.51 KB; downloaded 3833 times)

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123  ... 184

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”