Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5565 posts, 1207549 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse despre Metrorex
punmeister
Nu mai erau niste porti acolo care stateau nefolosite?
Nu mai erau niste porti acolo care stateau nefolosite?
- sab
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Din ciclul "metroul era proprietatea noastra"..
Finisaje degradate de buticari. Eu le-as imputa lor sau sindicatului aducerea la starea inițială.
Din ciclul "metroul era proprietatea noastra"..
Finisaje degradate de buticari. Eu le-as imputa lor sau sindicatului aducerea la starea inițială.
20210425_080452[1].jpg (829.67 KB; downloaded 3155 times)
20210425_080539[1].jpg (977.61 KB; downloaded 3174 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Clotilde Armand anunță că au fost demolate și spațiile comerciale de la stația de metrou Gara de Nord: Sper să fie un semn pentru toți cei care cred că noi ezităm să punem legea în aplicare
https://www.g4media.ro/clotilde-armand-a ... are.html
Clotilde Armand anunță că au fost demolate și spațiile comerciale de la stația de metrou Gara de Nord: Sper să fie un semn pentru toți cei care cred că noi ezităm să punem legea în aplicare
https://www.g4media.ro/clotilde-armand-a ... are.html
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat marți dimineață, printr-o postare pe Facebook, că au fost demolate și spațiile comerciale de la stația de metrou Gara de Nord.
„Am demolat construcțiile ilegale de la stația de metrou Gara de Nord. Sper să fie un semn pentru toți cei care cred că noi ezităm să punem legea în aplicare”, a scris Armand pe rețeaua de socializare.
Primarul Sectorului 1 a mai transmis că sprijină comercianții să-și desfășoare activitatea în alte spații:
„Reamintesc că Primăria Sectorului 1 sprijină comercianții de bună credință urmând ca aceștia să fie ajutați să-și desfășoare activitatea într-un alt spatiu”.
Context
Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului a început la stația de metrou Ștefan cel Mare, pe 7 aprilie, după ce contractul de asociere în participațiune dintre Metrorex și firma Unităţii – Sindicatul Liber Metrou (USLM) a expirat din anul 2018, ocuparea domeniului public făcându-se fără drept, în prezent, potrivit Metrorex.
De asemenea, Metrorex a precizat că pentru spațiile comerciale nu au fost identificate autorizații de construire emise.
În 26 martie, circulaţia trenurilor de metrou a fost blocată de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând în tunel, pe calea de rulare.
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a pus protestul pe seama anunţului privind eliberarea spaţiilor comerciale şi i-a sfătuit pe angajaţii de la metrou să nu se lase amăgiţi.
Reprezentanţii sindicatului au susținut că toate magazinele de la metrou au fost construite conform legislaţiei in vigoare, cu aprobarea Metrorex, iar 80% dintre acestea sunt proprietatea sindicatelor din metrou.
gara-de-nord-metrou-640x400.jpg (41.03 KB; downloaded 3024 times)
metrou-gara-de-nord-768x432.jpg (49.47 KB; downloaded 3022 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
O adevarata tragedie, de unde isi vor mai cumpara oamenii valize?!
O adevarata tragedie, de unde isi vor mai cumpara oamenii valize?!
- sab
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Nici patiseria de la Tineretului nu a rezistat, ca și alte două chioșcuri din interior.
Locul fostei patiserii (pozat mai jos) era tunelul de subtraversare a bulevardului, început dar niciodată terminat.
Nici patiseria de la Tineretului nu a rezistat, ca și alte două chioșcuri din interior.
Locul fostei patiserii (pozat mai jos) era tunelul de subtraversare a bulevardului, început dar niciodată terminat.
DSC_0517.JPG (1.01 MB; downloaded 2945 times)
DSC_0516.JPG (811.71 KB; downloaded 2949 times)
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Gara de Nord, unul dintre colosii acestor "magazine" a fost cucerit deci. Foarte bine. Mai ramane Piata Victoriei si PU2...
Gara de Nord, unul dintre colosii acestor "magazine" a fost cucerit deci. Foarte bine. Mai ramane Piata Victoriei si PU2...
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si statiile din sectorul 3.... care sunt si ele puncte critice, mai ales la Dristor.
Si statiile din sectorul 3.... care sunt si ele puncte critice, mai ales la Dristor.
- orex
-
Posted:
-
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Cel mai mult astept sa vad daca se mai raceste aerul la vara in statii, mi-aduc aminte cand intram vara la metrou si se simtea o racoare placuta, multe grade mai putin decat la suprafata.
Cel mai mult astept sa vad daca se mai raceste aerul la vara in statii, mi-aduc aminte cand intram vara la metrou si se simtea o racoare placuta, multe grade mai putin decat la suprafata.
- survola
-
Posted:
-
survola
Stația Aurel Vlaicu, intrarea din dreapta:
Stația Aurel Vlaicu, intrarea din dreapta:
DSC_0518.JPG (948.14 KB; downloaded 2613 times)
- sab
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cine plătește renovarea aici?
Stația Aurel Vlaicu, intrarea din stânga:
Cine plătește renovarea aici?
Stația Aurel Vlaicu, intrarea din stânga:
DSC_0520.JPG (1.29 MB; downloaded 2536 times)
📖 Pagination options