Topic: Troleibuze Solaris Trollino 12S
146 posts, 51666 views
📖 Pagination options
-
- Cristian P.
-
Posted:
-
Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S
Cristian P.
Galerie FOTO cu primul troleibuz Solaris Trollino 12S, sosit azi de dimineață la depoul de la Podul Înalt.
Partea 1
Galerie FOTO cu primul troleibuz Solaris Trollino 12S, sosit azi de dimineață la depoul de la Podul Înalt.
Partea 1
HDR_1370.jpg (1.87 MB; downloaded 5318 times)
HDR_1383.jpg (1.85 MB; downloaded 5281 times)
HDR_1385.jpg (1.9 MB; downloaded 5279 times)
HDR_1386.jpg (1.89 MB; downloaded 5276 times)
HDR_1388.jpg (1.88 MB; downloaded 5275 times)
HDR_1366.jpg (1.88 MB; downloaded 5282 times)
-
- Cristian P.
-
Posted:
-
Cristian P.
Partea 2-a
Partea 2-a
HDR_1360.jpg (1.86 MB; downloaded 5273 times)
HDR_1362.jpg (1.9 MB; downloaded 5266 times)
HDR_1364.jpg (1.9 MB; downloaded 5273 times)
HDR_1368.jpg (1.84 MB; downloaded 5278 times)
HDR_1376.jpg (1.9 MB; downloaded 5333 times)
HDR_1377.jpg (1.9 MB; downloaded 5261 times)
HDR_1380.jpg (1.89 MB; downloaded 5268 times)
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Mie afisajele îmi par identice cu cele de la Brașov și tind să cred că aceleași se vor monta și pe cele pentru Mediaș. Sunt mici, față de ce ar fi putut să încapă acolo, însă pare un upgrade față de ce e pe Diamante.
Ce mă deranjează în schimb e că font-ul e aliniat la stânga, în loc să fie centrat.
Mie afisajele îmi par identice cu cele de la Brașov și tind să cred că aceleași se vor monta și pe cele pentru Mediaș. Sunt mici, față de ce ar fi putut să încapă acolo, însă pare un upgrade față de ce e pe Diamante.
Ce mă deranjează în schimb e că font-ul e aliniat la stânga, în loc să fie centrat.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Troleibuze Solaris Trollino 12S
Andrei Andraș
Mediașul nu lucrează cu Radcom, ci cu Opendev. Dacă ar fi avut sistemul de informare de la Radcom, am fi văzut deja afișajele montate pe troleibuze direct din Plzen. Spațiile dedicate diferă față de Brașov / Ploiești, se vede atât în față, cât și pe lateral, că au mărimi mult mai reduse. Au o groază de afișaje date jos de pe autobuzele casate și probabil vor să mențină același ecosistem.
Mediașul nu lucrează cu Radcom, ci cu Opendev. Dacă ar fi avut sistemul de informare de la Radcom, am fi văzut deja afișajele montate pe troleibuze direct din Plzen. Spațiile dedicate diferă față de Brașov / Ploiești, se vede atât în față, cât și pe lateral, că au mărimi mult mai reduse. Au o groază de afișaje date jos de pe autobuzele casate și probabil vor să mențină același ecosistem.
-
- Celestin Draganescu
-
Posted:
-
Celestin Draganescu
Afisajele acelea sunt ale Telelink. Opendev nu lucreaza cu Meditur.
Andrei Andraș wrote:
Ăstea sunt parfum pe lângă afișajele ce vor fi puse pe Solaris-urile medieșene. Judecând după spațiul alocat, vor fi montate de ăstea.
Afisajele acelea sunt ale Telelink. Opendev nu lucreaza cu Meditur.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Troleibuze Solaris Trollino 12S
Andrei Andraș
Recunosc că nu știam 100% ce nație sunt, dar am zis că-s tot Opendev luând în considerare experimentul din 2014, acel afișaj fiind asemănător cu cele actuale.
Mulțumesc pentru clarificare!
Recunosc că nu știam 100% ce nație sunt, dar am zis că-s tot Opendev luând în considerare experimentul din 2014, acel afișaj fiind asemănător cu cele actuale.
Mulțumesc pentru clarificare!
- Oko21
-
Posted:
-
Oko21
Inca cateva poze cu troleele Solaris primite de la Emil Costache, sofer troleibuz Neoplan 5924.
received_803475960284691.jpeg (81.38 KB; downloaded 5052 times)
received_818392599102037.jpeg (83.22 KB; downloaded 5047 times)
received_1525511731173815.jpeg (84.5 KB; downloaded 5048 times)
received_3339037009533123.jpeg (45.46 KB; downloaded 5048 times)
-
- andreir14
-
Posted:
-
andreir14
Scuza-ma ca te intreb, dar era necesar sa dai atat de mult din casa, cu privire la cine ti-a furnizat pozele? Era de ajuns sa spui "un sofer de troleibuz" si atat, fara alte detalii irelevante. Publicand pozele pe internet si mentionand explicit de la cine le ai, nu te-ai gandit ca acel sofer poate sa aiba probleme din cauza asta?
Scuza-ma ca te intreb, dar era necesar sa dai atat de mult din casa, cu privire la cine ti-a furnizat pozele? Era de ajuns sa spui "un sofer de troleibuz" si atat, fara alte detalii irelevante. Publicand pozele pe internet si mentionand explicit de la cine le ai, nu te-ai gandit ca acel sofer poate sa aiba probleme din cauza asta?
-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Dar ce, e vreo bomba atomică ultrasecretă acest troleibuz? Interesul e ca evenimentul sa fie cât mai mediatizat și oricum in câteva săptămâni le vedem pe străzi la lucru.
Dar ce, e vreo bomba atomică ultrasecretă acest troleibuz? Interesul e ca evenimentul sa fie cât mai mediatizat și oricum in câteva săptămâni le vedem pe străzi la lucru.
- Oko21
-
Posted:
-
Oko21
Nu este nicio problema.Poze au facut toti angajatii din depou. Exact cum a spus si un alt user Albert, nu a fost ceva ultrasecret.
andreir14 wrote:
Nu este nicio problema.Poze au facut toti angajatii din depou. Exact cum a spus si un alt user Albert, nu a fost ceva ultrasecret.
-
- andreir14
-
Posted:
-
andreir14
Ideea era, in esenta, cu privire la datul de nume si pe ce troleibuz lucreaza, mai avea sa ne spuna si CNP-ul persoanei respective. N-am absolut nimic cu faptul ca au fost publicate si alte poze, dar daca nu e nicio problema nici cu aspectul de mai sus, atunci consider ca discutia se poate incheia aici.
Albert wrote:
Ideea era, in esenta, cu privire la datul de nume si pe ce troleibuz lucreaza, mai avea sa ne spuna si CNP-ul persoanei respective. N-am absolut nimic cu faptul ca au fost publicate si alte poze, dar daca nu e nicio problema nici cu aspectul de mai sus, atunci consider ca discutia se poate incheia aici.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Tocmai au sosit 02 și 03. Conform presei, ar fi trebuit să sosească abia mâine, în timp ce marți e așteptat să sosească 04. 01 încă nu a început probele, a stat nemișcat în ultima săptamână în depou. Înțeleg că așteaptă întâi înmatricularea ca să le scoată chiar și în probe.
Tocmai au sosit 02 și 03. Conform presei, ar fi trebuit să sosească abia mâine, în timp ce marți e așteptat să sosească 04. 01 încă nu a început probele, a stat nemișcat în ultima săptamână în depou. Înțeleg că așteaptă întâi înmatricularea ca să le scoată chiar și în probe.
182605457_166726802038553_3313264340871851241_n.jpg (610.15 KB; downloaded 4772 times)
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Poate asa scapam de autobuze pe liniile de troleu. Vezi Man-ul din ultima poza.
Poate asa scapam de autobuze pe liniile de troleu. Vezi Man-ul din ultima poza.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)
•
Choose destination