Topic: Troleibuze Solaris Trollino 12S
146 posts, 51799 views
📖 Pagination options
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Troleibuze Solaris Trollino 12S
Andrei Andraș
Încă o fotografie din cadrul testelor înfățișând al doilea troleibuz pentru Ploiești.
Încă o fotografie din cadrul testelor înfățișând al doilea troleibuz pentru Ploiești.
Foto: Jan Šlehofer
0.jpg (172.75 KB; downloaded 4839 times)
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Tot 02, dar în alt cadru.
Tot 02, dar în alt cadru.
Foto: Zdeněk Kresa, via Plzeňské trolejbusy
0.jpg (777.14 KB; downloaded 4797 times)
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
O fotografie și din partea lui Karel Šimána:
O fotografie și din partea lui Karel Šimána:
Foto: Karel Šimána, via Miluju Trolejbusy
0.jpg (127.39 KB; downloaded 4679 times)
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S
Puss in Boots
Alea doua articulate par pt Sofia, nu?
Andrei Andraș wrote:
Se pare că cel puțin un troleibuz a fost deja echipat.
Alea doua articulate par pt Sofia, nu?
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Pentru cine stie sa raspunda si care poate a fost pe acolo. Cand se iese cu ele la rodaj/teste zona din jurul uzinei are trase fire care sa fie folosite exclusiv pentru teste? ca in poze pare o sumedenie de retea si imi e greu sa desting care e cu care
Pentru cine stie sa raspunda si care poate a fost pe acolo. Cand se iese cu ele la rodaj/teste zona din jurul uzinei are trase fire care sa fie folosite exclusiv pentru teste? ca in poze pare o sumedenie de retea si imi e greu sa desting care e cu care
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Din uzină au acces în rețeaua publică a orașului. Probele se fac printre troleibuzele de linie. Nu știu în schimb cum fac cu troleibuzele pentru rețelele care funcționează pe altă tensiune decât a lor.
Din uzină au acces în rețeaua publică a orașului. Probele se fac printre troleibuzele de linie. Nu știu în schimb cum fac cu troleibuzele pentru rețelele care funcționează pe altă tensiune decât a lor.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Nu cred ca ar fi o problema fiind vorba de 600 si 750V DC. La AC ar fi fost problema.
Nu cred ca ar fi o problema fiind vorba de 600 si 750V DC. La AC ar fi fost problema.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Bucurestiul chiar ca a ajuns pe ultimul loc in toate topurile cu ocazia asta.
Andrei Andraș wrote:
Chiar sunt.
Bucurestiul chiar ca a ajuns pe ultimul loc in toate topurile cu ocazia asta.
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Primul troleibuz este gata de livrare.
Foto: Instagram | PMDP_Region
Primul troleibuz este gata de livrare.
20210420_162233.jpg (219.38 KB; downloaded 4342 times)
Foto: Instagram | PMDP_Region
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
99,99% va veni împreună cu încă un troleibuz. Cam peste tot unde a livrat Skoda troleibuze, prima tranșă a fost de două vehicule.
99,99% va veni împreună cu încă un troleibuz. Cam peste tot unde a livrat Skoda troleibuze, prima tranșă a fost de două vehicule.
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Se pare că noi am fost acel 0.01%. În această dimineață a sosit la depou primul troleibuz. Conform celor din conducerea secției ETE, următoarele 3 sunt așteptate după Paște. Săptămâna următoare va începe și școlarizarea mecanicilor și conducătorilor auto.
Se pare că noi am fost acel 0.01%. În această dimineață a sosit la depou primul troleibuz. Conform celor din conducerea secției ETE, următoarele 3 sunt așteptate după Paște. Săptămâna următoare va începe și școlarizarea mecanicilor și conducătorilor auto.
176518733_281055750304900_8093834629410350106_n.jpg (379.71 KB; downloaded 4188 times)
177201444_4478824698813220_1890816305330481139_n.jpg (539.65 KB; downloaded 4184 times)
-
- cris_m
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Ăstea sunt parfum pe lângă afișajele ce vor fi puse pe Solaris-urile medieșene. Judecând după spațiul alocat, vor fi montate de ăstea.
Ăstea sunt parfum pe lângă afișajele ce vor fi puse pe Solaris-urile medieșene. Judecând după spațiul alocat, vor fi montate de ăstea.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)
•
Choose destination