De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4484 posts, 1243154 views

Go to page:  1  ... 261 262 263 264 265 266 267  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" aztec

Eu știam că o facultate ce înainte dura 5 ani acum eu la termen redus...3 ani...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" orex

De sistemul Bologna ai auzit?
- studii universitare de licenţă, cu durata de 3 ani
- studii de master, cu durata de 1,5 sau 2 ani
- studii doctorale cu durata de 3 ani
;)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Ca să mă exprim plastic în domeniul în care am activat, primii 3 ani sunt cumva un fel  de subinginer ( deși nu  e tocmai corectă exprimarea ). Numai cu 3 ani  nu prea faci nimic în câmpul muncii.  Deși am înțeles că nu toți absolvenții de 3 ani se pot înscrie la master.
Pe de altă parte mi se pare că cei 3 ani de doctorat nu prea mai reprezintă o perioadă distinctă, e cumva o prelungire a celor 3 + 2 ani de facultate. Adică prea multă lume devine "doctor".

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" subway guru

E interesant ce cred elevii despre profesori dar au ei habar ce cred profesorii despre ei?

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" orex

Aoleo cati papagali bengalezi sunt inrolati in formatiunea asta politica, care cica e aliata la bunul mers al tarii, de deja si-n Bucuresti se foloseste aceeasi schema ”de vaccinare” cu a celui de-al doilea oras ca populatie (recenzata)! Halal, dar ma asteptam ca ”noua generatie” sa nu fie una de politruci!  :oops:  

Am eu o problema că nu înțeleg ce este cu bitcoini sau care de fapt este utilitatea lor și de  ce acceptam ceva virtual, ce consumă energie cat o țară mare(Norvegia)...fără să stea nimic în spatele lor...

Link și poza, dar e prea mare...

https://www.visualcapitalist.com/visuali ... -mining/

https://www.visualcapitalist.com/wp-cont ... tion.jpg

E fix cu statele care stochează aurul...În caz de cataclism serios cine naiba cumpără aur și vinde mâncare ?

In spatele aurului... este ceva.
Adică ceva fizic, palpabil...are o utilitate, ...mai multe utilități.
In cazul bitcoini...nimic.
O găleată de nimic.
Garantate de nimic.
O schema Ponzi...

PS. In caz de cataclism...de unde bitcoini?

Eu mă gândeam  la un << cartof >> ceva de genul sau mult mai mare...Să vedem atunci cât valorează aurul...
Cine spune că nu se poate întâmpla așa ceva se păcălește...
2021-05-05_2-48-21.jpg (79.31 KB; downloaded 2350 times)

Și ce legătură are cu bitcoin?
Ce sta in spatele lui?
De ce se cheltuie atâta energie(până la urmă poluând planeta), doar pt a există ceva ....virtual?

Bitcoinul are sens numai dacă cumperi o valută legal recunoscută cu ei.
Din moment ce exisă unii fraieri care cumpără bitcoini de ce nu ? Știi vorba aceea, fraier e cel ce cumpără, nu cel ce vinde !

E moneda ideala pentru speculatii si transferuri de bani negri…

Stiinta, banii si ignoranta
https://youtu.be/t5UPnuSTRjA

https://m.adevarul.ro/news/eveniment/urs ... dex.html

Statul român nu are nici un cuvânt de spus la exploatarea în masă a populaţiei de către bănci şi hypermarketuri. A devenit din ce în ce mai dificil, în unele cazuri aproape imposibil să discuţi cu un reprezentant uman al unei bănci. Clienţii băncilor au devenit angajaţi neplătiţi, fiind siliţi să efectueze personal majoritatea operaţiunilor bancare prin intermediul aplicaţiilor. Chestiunea este împachetată atractiv, însă nu poate fi ascunsă realitatea faptului că clienţii băncilor muncesc pentru bănci – şi este o muncă forţată, nu este ca şi cum ai avea de ales. Statul român nu are nimic de zis referitor la chestia asta, normele în vigoare sunt făcute să protejeze băncile, nu pe cetăţeni – pentru că problema statului român nu sunt cetăţenii.

Casele cu auto-servire din hypermarketuri funcţionează în baza aceluiaşi sistem: clientul devine angajat, îşi scanează singur produsele şi plăteşte cu cardul. În condiţiile pandemiei povestea asta a fost împachetată publicitar şi băgată pe gâtul cetăţenilor drept o minunăţie. Din nou, statul nu are nimic de spus când corporaţiile îi silesc pe cetăţeni să presteze muncă neplătită, statul are grijă de corporaţii, nu de cetăţeni. Ce e frumos că la hypermarketuri trebuie să munceşti mai mult: codurile de bare nu pot fi scanate şi asta rămâne problema clientului, nimeni din hypermarket nu pare deranjat de chestia asta. Dacă tot scanezi produsele de ce să nu depui un efort suplimentar pentru profitul corporaţiei şi să nu introduci manual cifrele? Oricum nimeni nu este vinovat, responsabilitatea este pasată de la hypermarket la producătorul care a trimis etichetele defecte şi cine are timp să descâlcească un lanţ românesc al nevinovăţiei?

Go to page:  1  ... 261 262 263 264 265 266 267  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 464398 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”